Czyli jutro bitwa kibiców o ostatnie karnety czy kolejka zacznie ustawiać się o 5 rano?
Czy tak to miało wyglądać świetlane rozpoczecie sezonu 2011?
Dziękujemy.
EDIT:
Cytuj:
kibicLBN pisze:kibicLBN napisał(a):
Wkurza mnie już ta fuszerka, jak jutro dla mnie jeszcze zabraknie karnetu to wyleję chyba wiadro pomyj. Bo pytam się: czy ktokolwiek na stronie klubu umieścił informację, że liczba karnetów jest ograniczona? pytanie jest retoryczne...
Jestem co najmniej święcie przekonany, że do takiej kompromitacji nie dopuści nasz Dariusz Prezes Sprawka.
Oczywiście, że nikt nie mówił że liczba karnetów jest ograniczona. Ograniczony był tylko czas nabywania karnetów. I w związku z tym osoby, które przyjdą jutro i pojutrze po karnety maja świete prawo domagać się tej nieprzemyśnej taniochy. Myślę, że zostanie sporządzona lista tych osób i zostana dodrukowane dla nich karnety. Inne rozwiązanie to kompromitacja osoby odpowiedzialnej za ten pomysł.
Już nie mówię co będzie się działo później, z osobami, które nie maja internetu czy nie interesują się forum czy gazetami. Z doświadczenia wiadomo, że najwięcej ludzi po karnety przychodzi w ostatnich dwóch tygodniach, czy nawet kilka dni przed pierwszym meczem. Nie chcę być w skórze tego co będzie informował, że karnety skończyły sie dwa tygodnie temu. To będzie straszna masakra.
Dlaczego ktoś postanowił wkurwić część ludzi przed pierwszym meczem (oczywiście poza tymi szczęśliwcami co im się teraz udało kupić tę darmochę)?
Mam nadzieję, że wymyślono coś dla osób, które w tej chwili jeszcze nic nie wiedza o tej hiper mega promocji i jej ograniczonym czasie, a które najnormalniej w świecie chciałyby mieć karnet.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski