Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Re: Darek Sprawka <klap klap>
Górnicze czyli zielono-czarne.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
i pióropusze będą mieli na kaskach:
kapitan zespołu - zielony,
zawodnik prowadzący parę - biały,
zawodnicy drugiej linii - czarny,
juniorzy - czerwony.
Teraz konkurs: dlaczego juniorzy dostają pióropusz czerwony?
juniorzy - czerwony.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
niespokojny pisze:I dlaczego nie ustalili wypozczenia Tadka Kostro jako goscia?
Tadzio nie może występować jako gość bo ma rocznikowo 20 lat
niespokojny pisze:Dobre rozwiazanie dal Stereo.
A ja mam pytanie, jakiego koloru beda kewlary?
Owszem, z tym, że nie na pewno...Wrzuciłem filmik, będzie dostępny za 225 minut. Nie ma dobrych rozwiązań w weekend ?
A tak z drugiej strony, po co filmiki, jak taki ubaw ...bez nich
"dresy" prawdopodobnie beda koloru bialego (nie ma obaw, ze sie pobrudza. jak sie jedzie z przodu to sie nie brudza...) z zielono-czarno-zoltymi wstawkami.
carpe diem!
- niespokojny
- Trener
Chyba nie wszystkie mecze II i ekstraligi sie pokrywaja, wiec na kilka meczy dalby rady przyjechac, no ale fakt, ze juz dosc wiekowy zawodnik
Dresiarzy nam z gwiazd zrobia
. Zielono-czarne - to Lublin czy Rybnik 
Dresiarzy nam z gwiazd zrobia
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No przecie my z Rybnikiem teraz jedna branża 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Crocop pisze:A ja bym proponował żebyś zamilczał na wieki i nie w******ł pozostałych użytkowników tego forum. Pozdrawiam
A ja bym proponował abyś nie wypowiadał się w imieniu wszystkich użytkowników tego forum, bo niektórych wku...ia np. działalność Dyretora ...
Hayden pisze:Zrobil dla tego klubu sto razy wiecej niz my wszyscy razem wzieci (nie liczac harrego). Pasuje?
Skoro tak dużo zrobił to wymień mi dajmy na to np 5 rzeczy, które sam zrobił rzeczywiście i zrobił to od samego początku dobrze i przemyślanie a nie na zasadzie gaszenia pożarów po tym jak ktoś mu zwrócił uwagę że się pali ...
alfkrystian pisze:Codziennie rano ,kiedy wychodzę do pracy kundel sąsiada wściekle ujada zza ogrodzenia ,piana cieknie mu z pyska a oczy wyrażają nienawiść .Jednak gdy brama jest otwarta ,skowyr na widok swojego wrogiego obiektu ,spier...... z podkulonym ogonem i jakoś dziwnie nie szczeka.Dzisiaj od 19 furtka była szeroko otwarta nie tylko dla mojego bohatera
Chętnie bym z tej furtki skorzystał, niestety ale człowiek ma obowiązki a do Lublina kawałek ...
Z drugiej strony to co by to dało nerwową atmosferę i niewygodne pytania podejrzewam że już po pierwszym jak nie to na pewno po drugim zostałbym albo wyproszony ze spotkania lub też nie dopuszczony już do głosu ...
Uważam że ta sytuacja przypomina mi film o Dyzmie. Mamy swojego Nikosia tyle że jak tak dalej pójdzie to Nikoś zostanie a sponsor będzie miał już tego dość. Całe szczęście i nadzieja że Jacek wraca i ogarnie to wszystko ... ale oczywiście jak do tej pory cały splendor na klatę przyjmie nasz Prezes ...
Nie leżymy, ale do profesjonalnego klubu którym chcemy być to daleko zwłaszcza z takim Prezesem
Ps.
jerry78 pisze:jest pomysł, żeby mecze wyjazdowe kibice oglądali wspólnie na telebimie w amfiteatrze przy stadionie Lublinianki, wraz z pełnym zapleczem kateringowym (w 100% nie jest to jeszcze pewne bo trwa ustalanie szczegółów z firmą zewnetrzną, która by się tym zajęła)
może lepiej żeby oglądali na żywo i dopingowali ? chyba że to nie jest za free i każdy za to płaci ...
Edit Ps. 2 Pan Dariusz idealnie by pasował na rzecznika prasowego klubu bo na prawdę szczerze ma do tego i predyspozycje i talent ...
zamiast 500 + program Beryl +
jest pomysł, żeby mecze wyjazdowe kibice oglądali wspólnie na telebimie w amfiteatrze przy stadionie Lublinianki, wraz z pełnym zapleczem kateringowym
Szczerze liczę, ze to nie wypali, bo klub robiłby mi krecią robotę jeśli chodzi o wyjazdy i o to, żeby nas było jak najwęcej na miejscu
chodzi o to, żeby nie dać rywalom zarobić na biletach 
-
Smirnek_
- Senior
ravajas pisze:i pióropusze będą mieli na kaskach:
juniorzy - czerwony.
A czy będą jeździć w kaskach górniczych z latareczką? Można by rozgrywać zawody nocne
Z drugiej strony to co by to dało nerwową atmosferę i niewygodne pytania podejrzewam że już po pierwszym jak nie to na pewno po drugim zostałbym albo wyproszony ze spotkania lub też nie dopuszczony już do głosu ...
Z pewnością
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Piocze pisze:Z drugiej strony to co by to dało nerwową atmosferę i niewygodne pytania podejrzewam że już po pierwszym jak nie to na pewno po drugim zostałbym albo wyproszony ze spotkania lub też nie dopuszczony już do głosu ...
Z pewnością
No właśnie Piotrze podejrzewasz i przy okazji wypisujesz głupoty, trzeba było być i zadawać te pytania, wtedy byś się przekonał jakby było naprawdę. Sprawka wręcz prosił o zadawanie tych trudnych pytań i tylko pojedyncze osoby się odważyły.
Bo Sprawka tyran wiekszy niz Kim Dzong il, Lukaszenko i Castro razem wzieci 
Ostatnio zmieniony 5 lutego 2011, o 18:24 przez Hayden, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocny
- niespokojny
- Trener
Bo ''troska o klub'' nie polega na merytorycznej dyskusji i wymienieniu uwag z decydentem, tylko na puszczaniu na niego bakow, bez mozliwosci obrony z drugiej strony. Taka moda internetowa.
a i żeby później nie było... to Sprawka już poinformował MOSiR, że w przypadku awansu będzie potrzebne na stadionie oświetlenie. Bo w styczniu 2012 ktoś znowu zarzuci Sprawce, że obudził się z ręką w nocniku.
O właśnie, a my jako kibice powinniśmy apelować, żeby miasto sypnęło groszem, bo klub już w tym temacie zrobił co mógł i jak widać szału nie ma :p
Smirnek_ pisze:A czy będą jeździć w kaskach górniczych z latareczką? Można by rozgrywać zawody nocne
ale tylko naftową
Swoją drogą to od 2011 roku nie gdzie indziej niż w Lublinie należałoby zapoczątkować Turnieje Barbórkowe
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
jerry78 pisze:Sprawka wręcz prosił o zadawanie tych trudnych pytań i tylko pojedyncze osoby się odważyły.
Trzeba przyznac, ze bardzo sprytnie to rozegral. Raz - zapraszajac na spotkanie sponsorow - wiadomo, ze w ich obecnosci trudniej wyciagac niemile sprawy na wierzch, by nie psuc atmosfery. Dwa - od razu na poczatku bardzo emocjonalnie i osobiscie sie odniosl do wpisow na forum, jednoczesnie stawiajac glosy krytki w jednoznacznym, negatywnym swietle. Do tego poszlo pare lizusowskich komentarzy z sali ("hehe, no i gdzie ci mistrzowie klawiatury") i wiadomo bylo, ze nikt wobec takiego nastawienia nie wyjdzie na srodek i nie zada trudnego pytania.
Samo spotkanie ogolnie na plus - przede wszystkim za inicjatywe. Na przyszlosc proponuje mniej lania wody:) Bo malo mnie obchodzi 5 minutowy elaborat na temat zajec na globusie, chce tylko konkretnej odpowiedzi na pytanie. A to u naszego dyrektora niestety czasem ciezko.
Oczywiscie, ze wszystkiego bardzo latwo sie wytlumaczono (tor-winne miasto i kropka), jednoczesnie zapowiadajac prowizorke rowniez za rok.
Dyrektor przyznal rowniez, ze nie udalo sie utrzymac zainteresowania kilku mniejszych sponsorow po przyjsciu Bogdanki. Oczywiscie dlatego "ze tak po prostu bywa". Nieprecyzyjnie wyrazal sie tez o liczbie sponosrow, ktorzy dolaczyli w tym sezonie.
Ogolnie nastroje dobre i wszystko jest dobrze, bledow wlasnych nie zauwazono. W sumie to i dobrze, niech powodow do zadowolenia podczas sezonu bedzie jak najwiecej.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
Cooper pisze:Oczywiscie, ze wszystkiego bardzo latwo sie wytlumaczono (tor-winne miasto i kropka),
A kto inny moze byc winny? Czy to wina Sprawki, ze miasto nie dba o swoje obiekty sportowe i wszystkie sa w ruinie? A czy zrobil wszystko, zeby miasto sie torem zainteresowalo, tego nie wiesz i ja nie, ale patrzac na ogolna troske wladz Lublina o sport, to jestem w stanie mu uwierzyc ze tak.
Cooper pisze:Dyrektor przyznal rowniez, ze nie udalo sie utrzymac zainteresowania kilku mniejszych sponsorow po przyjsciu Bogdanki. Oczywiscie dlatego "ze tak po prostu bywa". Nieprecyzyjnie wyrazal sie tez o liczbie sponosrow, ktorzy dolaczyli w tym sezonie.
.
Ja osobiście przyznam że spodziewałem się tego, że jak wejdzie Bogdanka, to mniejsi sponsorzy będą patrzeć na klub inaczej. Przede wszystkim Bogdanka jako sponsor tytularny ogarnia w 90% potencjał marketingowy dla sponsorów klubu. Mali sponsorzy przy tak wielkim sponsorze jak LW czują się niezauważani i rezygnują. Myślę że to naturalne, ale niekorzystne dla klubu.
Poza Bogdanką z tego co mi wiadomo to najwięcej kasy ładuje w nasz klub Redstar i Centrochem. Oni też pewnie nieco obniżyli kwoty sponsoringu, bo w zeszłym roku były to niezłe sumki z tego co słyszałem.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
jerry78 pisze: No właśnie Piotrze podejrzewasz i przy okazji wypisujesz głupoty, trzeba było być i zadawać te pytania, wtedy byś się przekonał jakby było naprawdę. Sprawka wręcz prosił o zadawanie tych trudnych pytań i tylko pojedyncze osoby się odważyły.
Jesli prawdą jest to co pisze Cooper to z moich ust nie padło by żadne pytanie ... a spotkania w takim składzie to zwykła socjotechnika i pokazanie sponsorowi że jest wszystko ok ... ja bym się pod tym nie podpisał ... a pytania "trudne" na takim spotkaniu to strzał we własne kolano ... Widze że nie doceniałem Prezesa ... zrobił to co chciał i włączył w to kibiców ...
Akurat w obecności sponsora te trudne pytania nie były odwagą a raczej głupotą ... (sytuacja z toromistrzem) dla mnie poruszanie takich rzeczy przy sponsorze to głupota ... a uwierz mi oprócz takiego pytania choć zadanego bardziej brutalnej i tyczącego się innych osób "funkcyjnych" (sprawa wyjazdu do Łodzi) mam zdecydowanie więcej. Ale nie odważyłbym się ich zadać w takim towarzystwie a także nawet na forum ...
Hayden pisze: Bo Sprawka tyran wiekszy niz Kim Dzong il, Lukaszenko i Castro razem wzieci.
Czy ja tak powiedziałem ? a że chciał cenzurować forum o czym było głośno to dlaczego nie na swoim spotkaniu z kibicami ...
jeśli doczekam spotkania kibiców (w roli gospodarza spotkania) z Prezesem biore wolne i przyjade napewno ! (tylko kibice i Prezes ... wtedy można zadać naprawde trudne pytania ...)
Hayden nadal czekam na te TOP 5 Prezesa skoro nadal twierdzisz że tyle zrobił dla lubelskiego żużla ... no przecież to dla Ciebie nie problem no nie ?
zamiast 500 + program Beryl +
Piotrze ale jakim sponsorze? Wiesz przynajmniej jaki sponsor był? No i wyobraź sobie że padały jednak te trudne pytania, więc czego Sprawka miał się obawiać?
Ostatnio zmieniony 5 lutego 2011, o 21:38 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Wczoraj nie przyszli bo sie bali, a teraz znowu beda wjazdy na Sprawke. Haha. Zalosne jest to ze mowicie ze nie zadawalisice pytan bo presje wywarl. A co jakby nie bylo sponsorow to pozniej nie obejrzeli by sobie tej konfy nigdzie w necie ? Zreszta niektorzy sponsorzy sa na kazdym zebraniu z kibicami wiec moze sprawka powinien wam prywatnych wywiadow udzielac ? Ale wtedy pisalibyscie ze sie wstydzil i dlatego prywatnych udzielal.
Cooper pisze:Trzeba przyznac, ze bardzo sprytnie to rozegral. Raz - zapraszajac na spotkanie sponsorow - wiadomo, ze w ich obecnosci trudniej wyciagac niemile sprawy na wierzch, by nie psuc atmosfery.
Tak, zaprosił na spotkanie członków zarządu, którzy są jednocześnie sponsorami i przyszedł (nie wiem czy specjalnie zapraszany czy jako kibic p. Konczalski z Krosnetu z córką). I w ich obecności prosił o zadawanie trudnych pytań dotyczących problemów. Więc kto tu się bał ? Tchórzliwi kibice, którzy mocni są tylko zza klawiatury czy Sprawka, który chciał w OBECNOŚCI SPONSORÓW odpowiadać i odpowiadał na te pytania? Odpowiedz sobie sam i nie rób zbędnego szumu, bo wprowadzasz w błąd nieobecnych kibiców.