17.07.2009 (PIĄTEK !) Lublin - Rawicz godz. 18.00
Re: 5.07.2009 Lublin - Rawicz
Ja jak byłem młody to na jana wchodziłem tzn stałem przy bramie i pytałem się jakiegoś faceta czy mogę z panem wejść i bez problemu się wchodziło, a jak ten co sprawdzał bilet i pytał się o coś to syn
Więc bez problemu wejdziesz.
No dobrze, dobrze Śledziu. Pomóż swoimi przemyśleniami pomóc w kryzysie finansowym klubu.
Gratulacje
Gratulacje
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Skoro podstawowka wchodzi gratis to i tak za bilet nie zaplaci, a "dokleic" sie do kogos doroslego trzeba bylo, zeby w ogole na stadion wpuscili. Gdzie wiec tu strata dla klubu 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Fakt, masz rację. Za tamtych czasów wejście podstawówek za darmo warunkowane było obecnością starszej osoby.
teraz nie było takiego warunku, więc Sledziu hulaj dusza, piekla nie ma.
teraz nie było takiego warunku, więc Sledziu hulaj dusza, piekla nie ma.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:No dobrze, dobrze Śledziu. Pomóż swoimi przemyśleniami pomóc w kryzysie finansowym klubu.
Gratulacje
Ale to było w czasach jak Hansior jeździł w Lublinie, a teraz normalny kupuje.
Zmieniajac temat -
z racji klopotow sprzetowych Andreasa mam nadzieje, ze Klimek wyladuje pod 16 i smignie 4 razy jako senior. Reszcie seniorow dac po 4 starty, a na juniorce Michaluk z Migaczem.
z racji klopotow sprzetowych Andreasa mam nadzieje, ze Klimek wyladuje pod 16 i smignie 4 razy jako senior. Reszcie seniorow dac po 4 starty, a na juniorce Michaluk z Migaczem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
mistygacz byl i dzisiaj na treningu mysle ze jutro zobaczymy go pod 15 lub 16 a czy pojedzie w meczu i ile razy to głównie zalezy pewnie od tego czy andreas odzyska sprzet. Mysle ze trener moze zrobic tak jak cooper napisał i da pojezdzić juniorom a tym samym mozemy nie wygrac jakąs olbrzymią ilością punktów na czym może zalezec ze wzgledu na finanse władzom klubu.
Pozdrawiam
- tezetomaniak
- Trener
Rawicz przyjezdza do nas z Kamilem Popławskim w skladzie, czyli moze zrobią podobna rzecz jak na Miszkolc - wariant oszczednosciowy, bez Aldena.
O nie tylko nie on
a tak poza tym to kto to, junior, senior, bo cos nie kojarze goscia ?
Ostatnio zmieniony 5 lipca 2009, o 11:01 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.
- tezetomaniak
- Trener
Chętnie obejrzę na naszym torze Popławski - Mistygacz. Emocje mogą byc większe niż w pamiętnym pojedynku Mroczka - Michaluk. 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Przynajmniej kurzyć się nie będzie
A tak poważnie to na czubach zajebista zlewa jest
Cały tydzień upały, a gdy przyszła pora na Speedway to deszczu zechciało się 
Wiedzialem,ze zaraz pojawią się posty o tym,ze nagle w lecie pojawil sie przelotny deszczyk ;]
Naczelny obrońca Karola Barana.
Sledzio pisze: A tak poważnie to na czubach zajebista zlewa jest
Zygmuntowskie to chyba nie na czubach są?
Mieszka ktos blisko stadionu? jak to tam wyglada?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Ludzie, deszcz padał 5-10minut, z czego Wy robicie tragedie? Wiatr,slonce, zresztą jak juz gdzies Harry pisał, taki deszcz nie szkodzi, gorzej jak pada slabo,a długo.
Naczelny obrońca Karola Barana.
no tak ale jak zechca zrobic 'kopare" i jeszcze troche popada to jest problem. ale na szczescie sie przejasnia.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
-
Speedway Fan
- Senior
Jak to co mecz bywa lament, ze popadalo
mniej roboty bedzie mial polewaczkowy
choc patrzac jak teraz swieci slonce to zaraz wyschnie.
Dokładnie to samo pomyślałem sobie o tym polewaczkowym. Dwie beczki zaoszczędzone.
Jedyne co by mnie mogło zastanowić to czy w tym czasie nie było bronowane? Bo wtedy mielibyśmy choć trochę ubawu na tym zapowiadającym się na nudny ( jak nie przyjedzie Alden) meczu.
Jedyne co by mnie mogło zastanowić to czy w tym czasie nie było bronowane? Bo wtedy mielibyśmy choć trochę ubawu na tym zapowiadającym się na nudny ( jak nie przyjedzie Alden) meczu.
Ile przed meczem otwierane są bramy ?
W ścisłym centrum spadło kilka kropel, które są nawet mało widoczne na jezdni...
tezetomaniak pisze:Rawicz przyjezdza do nas z Kamilem Popławskim w skladzie, czyli moze zrobią podobna rzecz jak na Miszkolc - wariant oszczednosciowy, bez Aldena.
Jest gdzies jakas informacja na ten temat?