08 VII 2007 Iskra Ostrów - Motor Lublin
Re: 08.VII.2007 Iskra Ostrów - Motor Lublin
Czy w meczu wystąpi zagraniczny młodzieżowiec? Jeśli tak to który?
Ostrów robi błąd ,że nie jedzie Stefciem Anderssonem. Stefcio nieźle prezentuje się zarówno w Anglii jak i Szwecji. Ale pewnie wiedzą lepiej...
Peter Karlsson dobrym żużlowcem jest, zawodzi raczej w meczach decydujących a ten do nich raczej nie należy. Ostrów was śmignie, ale nie wysoko. Nie wysoko bardzo...
Peter Karlsson dobrym żużlowcem jest, zawodzi raczej w meczach decydujących a ten do nich raczej nie należy. Ostrów was śmignie, ale nie wysoko. Nie wysoko bardzo...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
Czy ktos sie orientuje czy jakies radio przeprowadza relacje z dzisiejszego meczu w Ostrowie ? Moze jakies lokalne z Ostrowa?
A orientuje siÄ™ ktoÅ› gdzie sÄ… Max i Gjedde ? 
dojeżdżają pod Ostrów... Mazowiecką 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Gjedde podobno juz dojechal.
Gjedde jest już na stadionie...
- SerGio
- Kontakt:
czekamy na Maxa.......,a Gjedde to chyba nitro ma w tym busie. 
Ej jest jakiÅ› czat?? Czy transmisja w radiu jak coÅ› jest do dajcie linka
Max przed momentem zjawił się w Ostrowie...
Chłopaki po ostatnim meczu obrośli w piórka i wyszło jak wyszło.
Nie rozumiem tylko jak mógł tłumik odpaść Jeleniowi?
Nie rozumiem tylko jak mógł tłumik odpaść Jeleniowi?
-
Speedway Fan
- Senior
Hm normalnie odczepił się i odpadł.
Trzej zawodnicy w sumie 1 pkt. Mozna się wkurzyć, Kus jak widać wielkie nieporozumienie w tym meczu. A Rafał nie dał rady dowieźć , czy raczej dopchać tego punkcika? Seba też chyba wpadł jak widać w samozachwyt po ostatnim meczu, albo był zmęczony po eskapadzie do Anglii. Może warto jednak bylo postawić na Frankowa.
suchy1613 pisze:Może warto jednak bylo postawić na Frankowa.
Taa no tak, po fakcie każdy mądry..

Zajrzyj do typera,zobaczysz ilu bylo optymistow przed meczem,wiec nie tak zupelnie po fakcie.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Eh, co sie martwicie Ostrów może ma zniżke formy ale Ostrów to Ostrów i z takimi jak my bez problemu da sobie rade co było widać w dzisiejszym meczu. Przykre, ale niestety prawdziwe. Martwi mnie postawa naszych juniorów łącznie zdobyli 1 pkt. Śledź można go pochwalic pojechał swoje Stachyra tez w miare Piszcz i Jeleń słabo nie mówie już o Sebastianie, Mariusz moze by pojechał lepiej ale co tu gdybac...
No trudno mówi się, porażka dosyć wysoka,ale większość "ekspertów" na to nas skazywała.Nie dramatyzujmy.Na pewno trzeba się szybko podnieść.Samym "Rybką" meczu nie wygramy.A wsparcia ze strony Daniela i Tomka miał mało.A Dawid?dopiero w ostatnim starcie zrobił to co do niego należało,tyle,że już było za późno.Kusowi to chyba podziękujemy do końca sezonu.Eh,Klimek się uczy dopiero jazdy i geometrii torów.Teraz Pan Janusz ma orzech do zgryzienia.Trumna czy Franek?Franek czy Trumna?A może przez przypadek znajdzie się 3 karteczka z napisem Straniero?Na pewno Trenerio nie zrobił błędu wystawiając Sebka na Ostrów,zwycięskiego składu się nie zmienia,po drugie był w dobrej dyspozycji,kto mógł wiedzieć,że tak dzisiaj zepsuje?Lepiej niech nasze Koziołki biorą się ostro za treningi przed Gdańskiem,bo przełupimy jak z Rybnikiem.A mecz będzie trUUUUdny.
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!
- BruceWszechmogÄ…cy
Przyda się zimny prysznic i zawodnikom i trenerowi... Będzie coś o Beduinach i o barszczu ???
" M. Jabłoński: Motor był szybki, to ja dałem d... Nie po raz pierwszy zresztą ... "
Planowana porazka nie ma co rozpaczac tylko skupic sie na meczu u siebie z Gdanskiem
Chcielismy sprawic niespodzianke w Ostrowie ale siła druzyn jest rozna a Ostrow musiał wygrac bo mieli "noz na gardle" i wygrali
Chcielismy sprawic niespodzianke w Ostrowie ale siła druzyn jest rozna a Ostrow musiał wygrac bo mieli "noz na gardle" i wygrali
Będzie coś o Beduinach i o barszczu ???
Pewnie będzie ale za dwa tygodnie dopiero
Wynik do przewidzenia (w typerze pomyliłem się o 3 pkt), nie wiem czym się tak wszyscy podniecali przed meczem. Skład, który pojechał był optymalny. Na mecz z Gdańskiem u siebie też raczej widziałbym Trumnę. Franków ewentualnie na wyjazdach może z nim konkurować chyba, że forma Sebastiana znów faktycznie mocno poleciała. W Anglii pojechał nieźle więc może po prostu wypadek dziś z powodu przemęczenia. Oby
Co do juniorów to wydaje się wszystko jasne: najlepszy jest K.Hansen. Kus i L.Hansen prezentują podobny poziom (mizerny). W Lublinie Klimek jest chyba lepszy od obydwu.
Nie wiem czy to ważny szczegół, ale dwóch niewyspanych po podróży zdobyła największą ilość punktów
Przykład Ferjana nie był najlepszy z poprzeniej kolejki.
Poprostu Max i Gjedde jechali u siebie
A wynik troche za wysoki, ale do przewidzenia.
Przykład Ferjana nie był najlepszy z poprzeniej kolejki.
Poprostu Max i Gjedde jechali u siebie
A wynik troche za wysoki, ale do przewidzenia.
KM INTAR LAZUR OSTRÓW WLKP
z Ostrowskiego forum:

Kod: Zaznacz cały
no i trzecim bohaterem tego meczu jest cała drużyna TŻ SIPMY LUBLIN! chłopaki świetnie jechali do 9 biegu....i moim zdaniem zawiódł ich tylko sprzęt! to co zrobił RYBKA w 7 biegu... MASAKRA!
BRAVO LUBLIN..... strach pomyÅ›lec co byÅ‚oby gdyby mieli dobry sprzÄ™t!!! Kod: Zaznacz cały
Rybka - to co zrobil w biegu z Wegorzem i Gjedde to swiatowej klasy majstersztyk. Niewiarygodnie szybki w pierwszych 3 biegach. Potem juz spuchl chyba ale poczatek mial bombowy!!! Najlepszy zawodnik meczu. Jego atak mozna porownac do ataku Screena.
Kod: Zaznacz cały
akcja meczu dariusz śleldź normalnie paluszki lizać Cool, bieg 8 i pogoń karlssona za śledziem szkoda że nieskuteczne. ogólnie meczyk średni natomiast bardzo podobała mi sie postawa przyjezdnych kibiców mimo iż przegrywali końcówkę i to wyraźnie dopingowali swoich bardzo głośno. Myślę że powinniśmy sie uczyć takiego dopingu to tyle z mojej strony Winktrening czyni mistrza.
Śledziłem przebieg meczu na "sportowych" i do 9-go biegu było "na styku"
Końcówka nie przebiegła po naszej myśli i... cóż, "piękna (mam nadzieję) porażka" która ujmy, jak wiadomo, nam nie przynosi. Wnioskuję to nawet po tym jakie posty można wyczytac na ostrowskim forum. Brawa dla naszych! Brawa dla przeciwników!
... i tylko szkoda, że jestem skazany na wirtualny żużel bo ileż byłoby w życiu więcej radości kiedy zasiadłbym na koronie owalu kibicując naszym... Teżet Lublin, Teżet!!!
... i tylko szkoda, że jestem skazany na wirtualny żużel bo ileż byłoby w życiu więcej radości kiedy zasiadłbym na koronie owalu kibicując naszym... Teżet Lublin, Teżet!!!