GKM Grudziądz - TŻ Lublin 9.04.07 godz. 15:00
-
Danio
Zastanawiam się tylko po co jedzie tam Jeleń, skoro wiadomo że zawali wyjazd a poza tym jeżeli teraz jeszcze nie moze ustawić swoich silników to już wogóle jest bez sensu wstawianie jego do składu, równie dobrze można zaryzykować wystawiając za niego jakiegoś naszego "obco" może coś wypali a jak nie to przycieniuje jak Jeleń ale będziemy mieli jednego już sprawdzonego!!
Danio pisze:Zastanawiam się tylko po co jedzie tam Jeleń, skoro wiadomo że zawali wyjazd a poza tym jeżeli teraz jeszcze nie moze ustawić swoich silników to już wogóle jest bez sensu wstawianie jego do składu, równie dobrze można zaryzykować wystawiając za niego jakiegoś naszego "obco" może coś wypali a jak nie to przycieniuje jak Jeleń ale będziemy mieli jednego już sprawdzonego!!
szanowny kolego. my tam jedziemy sprobowac wygrac, a nie sprawdzac. jedyny "obco", ktorego bylbym w stanie puscic w ciemno ma zajety termin. jedziemy "swojakami" i w tym tez upatruje plusy. trzeba troche zmienic charakter tej ekipy, a naprawde mozemy zdrowo pomieszac w tym sezonie. come on billy-goats!
carpe diem!
zarfe pisze:Oczywiście K.Hansen z numerem 7? Myśle że i tak będą baty więc lepszym rozwiązaniem było by wypróbować naszych "obco" Ostergaarda i Nieminena. Takie jest moje zdanie
Jesli mają być baty (a wg mnie będą) to chyba lepiej sprawdzić naszych krajowych zawodników.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
Danio
Bartosch napisał:
No to ciesze się, z takim nastawieniem mam tylko nadzieje, że drużyna będzie wszędzie wyjeżdzała czy do Ostrowa, Gdańska, Gorzowa- wierząc w siebie zawsze coś można osiagnąć w sporcie- w przeciwnym razie po co go uprawiać.
Mam tylko pytanie- po co zakontraktowaliście tylu obco- skoro tylko Johnsona bralibyście w ciemno??? Chcecie ich testować na wyjazdach w w/w zespołami???Trzeba brać jednakową miara wszystkich. Poza tym mało wierze że taki Jeleń przypunktuje w Grudziądzu!! Chociaż życzę jemu dwucyfrówki
my tam jedziemy sprobowac wygrac, a nie sprawdzac
No to ciesze się, z takim nastawieniem mam tylko nadzieje, że drużyna będzie wszędzie wyjeżdzała czy do Ostrowa, Gdańska, Gorzowa- wierząc w siebie zawsze coś można osiagnąć w sporcie- w przeciwnym razie po co go uprawiać.
Mam tylko pytanie- po co zakontraktowaliście tylu obco- skoro tylko Johnsona bralibyście w ciemno??? Chcecie ich testować na wyjazdach w w/w zespołami???Trzeba brać jednakową miara wszystkich. Poza tym mało wierze że taki Jeleń przypunktuje w Grudziądzu!! Chociaż życzę jemu dwucyfrówki
wy tu o składach a GKM kolejny sparing dzis wali ....
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=185953
.... a u nas jak zwykle pełna amatorka
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=185953
.... a u nas jak zwykle pełna amatorka

No wiem, Krzyżak defekotował na KA - nie ma na czym jechac, Brzózka wystrzelał sie wczoraj w el IMŚJ, Mroczka tez tyle ze ze sprzętu, Staszek był z motoru wiec z nami odpusci.
A u nas ch**owo ale bojowo więc jak tu nie wykorzystać okazji i nie wygrac
Czort mnie podkusił z tym Ryśkiem ! Cholera jasna ! Pojade zobaczyć to zwycięstwo
A u nas ch**owo ale bojowo więc jak tu nie wykorzystać okazji i nie wygrac
Czort mnie podkusił z tym Ryśkiem ! Cholera jasna ! Pojade zobaczyć to zwycięstwo

Myślę że taki ogrom jazdy prócz oczywistych plusów,może tez przynieść za sobą zajeżdżony sprzęt! GKM nie dysponuje jakimś ogromnym budżetem,więc i sprzętu za dużo nie mają. W tym min. upatruje naszej szansy za wygrana w śmigusa plus dobra jazda naszych asów 
Staszek Burza Staszek !!!!
-
Holly
-
Holly
W świecie virtualnym wszystko jest możliwe
a tak na poważnie ...
Nie trzeba być wybintym znawcą lubleskiego żużla aby stwierdzić że Jeleń i Seba nic w Grudziądzu nie powalczą , zatem jeżeli będzie brak Johnstona to trzeba pójść na całość i sprawdzić Urlicha , nie ma wyjścia , chyba że jak to tradycja przystała włodarze z góry wiedzą że mecz przegrany.
Jeżeli pojedziemy krajowym składem + duńczyk lub czech to niesetety ale obstawiam 54-36 dla Grudziądza.
pozdrawiam.
a tak na poważnie ...
Nie trzeba być wybintym znawcą lubleskiego żużla aby stwierdzić że Jeleń i Seba nic w Grudziądzu nie powalczą , zatem jeżeli będzie brak Johnstona to trzeba pójść na całość i sprawdzić Urlicha , nie ma wyjścia , chyba że jak to tradycja przystała włodarze z góry wiedzą że mecz przegrany.
Jeżeli pojedziemy krajowym składem + duńczyk lub czech to niesetety ale obstawiam 54-36 dla Grudziądza.
pozdrawiam.
Tylko po co nam Johnston w Grudziądzu byłby potrzebny
Ma słabe starty a na torze w Grudziądzu potrafią wyprzedzać tylko gospodarze. 1000 razy bardziej przydadzą się tam startowcy Sebastian i Daniel. Nie ma oczywiście gwarancji że zrobią tam wynik ale w porównaniu ze słabo startującym Australijczykiem na pewno bardziej na tym torze, gdzie wyprzedzać jest bardzo trudno, można liczyć na nich niż na zawodnika który punkty zdobywa głównie po walce na dystansie.
-
Holly