30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
baranek
Junior

#126 Postautor: baranek » 26 kwietnia 2006, o 12:55

wiec do Gorzowa tylko z Brhelem wiec juz jestem spokojny o wynik oczywiscie w plecy

a Tomicek jedzie :?:

Danio

#127 Postautor: Danio » 26 kwietnia 2006, o 12:57

Wszystko się sypie!! O Extralidze już możemy zapomnieć na bank. Ciekawe jakim cudem zamierza Kasa zdobyć 4 pkt w najbliższych meczach wyjazdowych :?: :?: Taaaki pech, kontuzje a na dodatek Norris rezygnuje a Świst i Suchanek bez formy :cry:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#128 Postautor: Lublin_Fan » 26 kwietnia 2006, o 13:00

Czyli wniosek po pierwszych trzech meczach bez limitów obcokrajowców jest taki: za rok kontraktujemy silnych Polaków zamiast różnych norrisów ;) :lol:

Pozdr.

godzilla

#129 Postautor: godzilla » 26 kwietnia 2006, o 13:04

No na to wyglada sytuacja zaczyna robic sie do bani. Szkoda bo moglismy awansowac :(

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#130 Postautor: Smirnek » 26 kwietnia 2006, o 13:13

Lublin_Fan pisze:Czyli wniosek po pierwszych trzech meczach bez limitów obcokrajowców jest taki: za rok kontraktujemy silnych Polaków zamiast różnych norrisów ;) :lol:

Pozdr.

A może by tak zakontraktować silnych Polaków i silnych obcokrajowców? Tylko takich co mieli poprzedni sezon doskonały a nie liczyć że w tym sezonie odzyskają formę.

godzilla

#131 Postautor: godzilla » 26 kwietnia 2006, o 13:14

Zgadzam sie z tym stwierdzeniem. Trzeba wziac takich ktorzy naprawde beda dobrze jeździc w tym sezonie.

rafir
Junior

#132 Postautor: rafir » 26 kwietnia 2006, o 13:19

Pogadać z Louisem zawsze można i wytłumaczyć, że sytuacja jest naprawdę wyjątkowa. Może da się przekonać na jeden mecz dodatkowo.

Poza tym Gawrzyk ma dar przekonywania, czemu dał wyraz w rozmowie z Chrisem przed podpisaniem kontraktu :).

Próbujemy?

harry
Trener

#133 Postautor: harry » 26 kwietnia 2006, o 13:22

Smirnek pisze:A może by tak zakontraktować silnych Polaków i silnych obcokrajowców? Tylko takich co mieli poprzedni sezon doskonały a nie liczyć że w tym sezonie odzyskają formę.

Taaaa... I w szkole trzeba być najlepszym uczniem ( średnia min 5,2), i na studiach studentem (średni min 4,6), i mieć najlepszą pracę w promieniu 2km ( min z 15000, 00 zł) tylko jak to wszystko zrobić?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#134 Postautor: Smirnek » 26 kwietnia 2006, o 13:26

harry pisze:
Smirnek pisze:A może by tak zakontraktować silnych Polaków i silnych obcokrajowców? Tylko takich co mieli poprzedni sezon doskonały a nie liczyć że w tym sezonie odzyskają formę.

Taaaa... I w szkole trzeba być najlepszym uczniem ( średnia min 5,2), i na studiach studentem (średni min 4,6), i mieć najlepszą pracę w promieniu 2km ( min z 15000, 00 zł) tylko jak to wszystko zrobić?

Harry ale ja nie mówię, że to jest łatwe, ani że jest to nawet do zrobienia. Wiem, że w Lublinie to nie wyjdzie, bo nie ma sponsorów takich jak w Zielonej Górze i Ostrowie. Harry a skoro jesteś to możesz powiedzieć kto brał najwięcej kasy z tej trójki Richardson, Karlsson, Kylmaekorpi?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#135 Postautor: kilar » 26 kwietnia 2006, o 13:53

Czyli - przynajmniej na razie - o rywalizacji w skladzie nie ma mowy. Ladnie Norris wystawil klub :? Trudno, tak bywa, jak nie idzie, to nie idzie. Moze takie uklady poza torowe nie beda mialy wplywu na wyniki osiagane prze druzyne.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#136 Postautor: DonKamizi » 26 kwietnia 2006, o 13:54

harry pisze:Co do Norrisa to podejrzewam, że Angole z Eastboorne zabronili mu w kontekście kontuzji Adama jak dowiedzieli się o stanie jego zdrowia.
Bo w poniedziałek Norris był zdecydowanie na tak, żeby przyjechać.

Jeba..... Angole.
Dobrze, że dowiedziałem się o tym teraz a nie na stadionie w Gorzowie.Może do niedzieli mi przejdzie.
Z Norrisem w składzie liczyłem na ciekawy mecz a tak.
Trzeba już dzisiaj wysłać Jelenia żeby pasował się do gorzowskiego toru :wink:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

jataman21

#137 Postautor: jataman21 » 26 kwietnia 2006, o 13:54

Co z Tomickiem na Gorzów?? Co Kasiński na ten temat ?? Może zabierze głos i powie cokolwiek...
Zero profesjonalizmu Norrisa... najpierw podpisuje, a potem sobie po prostu rezygnuje a my zostajemy na lodzie... to po jaką cholere pchał się i podpisywał kontrakt...
Wychodzi na to że tak naprawde to nasza ławka jest po prostu krotka bo wystarczyły kontuzje 1 juniora i 1 seniora i juz nie mamy kim jechać...
Ja osobiście nie wiem za kogo można wprowadzić ZZ ale tak bym zrobił i w rezerwe Jelenia... może Świst w 7 startach coś pokaże, Brhel też mógłby 7 razy pojechać zawsze mu dobrze tam szło... Jacek swoje powinien zrobić i moze rzutem na taśme do 40 dobijemy...

Pozdrawiam

Conrad

#138 Postautor: Conrad » 26 kwietnia 2006, o 14:02

To jakaś parodia :shock: Norris się wypina na Lublin, Jurica jeździ w jakiś podrzędnych zawodach i daleko mu do Polski, Louis megagwiazda wzbrania się czym tylko może od występów w Polsce. Z kim wy podpisaliście :?:

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#139 Postautor: Smirnek » 26 kwietnia 2006, o 14:03

ZZ chyba można za 3najlepszych zawodników z poprzedniego sezonu czyli Brhela, Rempałę i Śwista.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#140 Postautor: yamahaR1 » 26 kwietnia 2006, o 14:35

"Lista zawodników, którzy mają prawo być zastępowani, według stanu kadr klubowych na dzień 7 kwietnia 2006 r. " :

TÅ» Lublin
Bohumil BRHEL 2,173
Grzegorz KNAPP 1,987
Piotr ÅšWIST 1,635

Nowe średnie chyba naliczane są po rozegraniu kolejek I-VII także ZZ w Gorzowie nic nam nie daje bo cała ta trójka zawodników jechać musi.

hayabusarider

#142 Postautor: hayabusarider » 26 kwietnia 2006, o 15:05

No to może się przeprosimy z T.Piszczem?? :?

hayabusarider

#143 Postautor: hayabusarider » 26 kwietnia 2006, o 15:10

W radiu Lublin mówili przed chwilą że, Dyr. Kasiński dementuje plotkę że Norris rezygnuje z polskiej ligii.
Kur.. gdzie prawda leży???
Czy Kasiński nie ma dostępu do forum??? czy uważa to forum za dziecinadę?? Dlaczego nie wyjaśni sprawy tutaj!??
Przecież ma laptopa w swoim biurze :lol:

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#144 Postautor: dilucio » 26 kwietnia 2006, o 15:13

hayabusarider pisze:No to może się przeprosimy z T.Piszczem?? :?

i to by bylo dobre rozwiazanie :!: tylko ciekawe czy Piszcz bedzie zainteresowany a jak nie to trzeba odjechac mecze tym co nam zostalo innego wyjscia nie ma :D
tylko zeby Shields po wyleczeniu kontuzjii tez przypadkiem nie zrezygnowal z Polski nigdy nic nie wiadomo :shock: :wink:

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#145 Postautor: Nazir » 26 kwietnia 2006, o 15:17

Ciekawe cz ktoś zostanie solidnie zbesztany za brak umiejetnosci trzymania jezyka za zębami...
Wszakże informacja o tym, że jeden z zawodników rezygnuje z reprezentowania danego klubu nie leży chyba w jego interesie :?:

JAG
Senior

#146 Postautor: JAG » 26 kwietnia 2006, o 15:18

już to ktoś wyżej napisał ale uważam że należy spróbować przekonać Louisa na występ w Gorzowie.koniecznie też wstawić Tomicka bo wtedy mamy choć hipotetyczne szanse na jakiś punkt zdobyty przez juniora.

:evil: :evil: :evil: nawet nie będę pisać co myślę na temat Norrisa

mam nadz. że zawodnicy zdają sobie sprawę że muszą dać z siebie max jeśli mamy załapać się do 1-szej 4-ki na play-offy
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#147 Postautor: Łoptymista » 26 kwietnia 2006, o 15:24

Nazir pisze:Ciekawe cz ktoś zostanie solidnie zbesztany za brak umiejetnosci trzymania jezyka za zębami...
Wszakże informacja o tym, że jeden z zawodników rezygnuje z reprezentowania danego klubu nie leży chyba w jego interesie :?:

A niby czemu?
Poza tym jest dowodem lojalności wobec innych kibiców i było nie było także sponsorów tego klubu. jak napisał DonK. dobrze, że takiego newsa poznałem tu i teraz a nie na stadionie w Gorzowie, na który jechać już za nic w swiecie nie mam zamiaru. :evil:
Pierdzielony śluzel... :evil:

jataman21

#148 Postautor: jataman21 » 26 kwietnia 2006, o 15:28

Czyli zwolniło się nam miejsce w samochodzie 8) :P :P

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#149 Postautor: Nazir » 26 kwietnia 2006, o 15:37

Łoptymista pisze:
Nazir pisze:Ciekawe cz ktoś zostanie solidnie zbesztany za brak umiejetnosci trzymania jezyka za zębami...

A niby czemu?
Poza tym jest dowodem lojalności wobec innych kibiców i było nie było także sponsorów tego klubu. jak napisał DonK. dobrze, że takiego newsa poznałem tu i teraz a nie na stadionie w Gorzowie, na który jechać już za nic w swiecie nie mam zamiaru. :evil:
Pierdzielony śluzel... :evil:

A to temu, że bylo to pytanie retoryczne... ponieważ "winowajcy" już zebrali za swoje...
Dowód lojalności :lol:
U live in matrix (chcesz wyjasnień; zapraszam na PW)

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#150 Postautor: yamahaR1 » 26 kwietnia 2006, o 15:42

Narazie jeszcze nie ma co panikować wcale nie wiadomo czy te informacje się potwierdzą. Jeżeli rzeczywiście Norris nieodwołalnie zrezygnuje trzeba gadać z Louisem i wyjaśnić mu co i jak. Pewnie będzie miał gdzieś nasze luki kadrowe ale spróbować trzeba. Gdyby Louis się zgodził to skład nie wygląda źle

Louis
Åšwist
Brhel
Knapp
Rempała
Michaluk
Tomicek
Jeleniewski

Jak Louis się nie zgodzi wtedy za niego do podstawowego musi wskoczyć Jeleń a na rezerwę Suchanek ( słaby jest ale zawsze lepsze to niż Polak w podstawowym i w razie jakiejś kontuzji zero możliwości manewru)