Stadion
- BruceWszechmogÄ…cy
Re: Stadion
meesha pisze:Pierwsze słyszę, że zuzel.info to forum fanklubowe
Skoro w nim jesteś to na pewno masz rację. Wydawało mi się że tak jest... Ale to nie ma znaczenia. Skreślam więc nawias: fanclubowa... Pozdrowienia dla czarnych owiec.
sting126 pisze:"Liczba zarejestrowanych uzytkownikow: 2431"
Nawet biorac pod uwage, ze te 431 to ludzie spoza Lublina, to jednak 2000 w obliczu frekwencji na meczach od 1300 do 3400 (za magazynem "Kontra") to jednak zdecydowana wiekszosc. Wiec ankiety forumowe sa miarodajne.
No nie załamuj! Naprawdę myślisz że to te 2431 (2000) ze stadionu? Przecież każdy nastolatek,napinacz, osoba z innego miasta, pracownik za zmywaku w Londynie - może się zarejestrować! (tym bardziej że czuje się ważniejszy niż na SF, bo posty naliczają...)
A wielu widzów ze stadionu jest w takim wieku że nie w głowie im zabawy w forum, kupią w poniedziałek dziennik i już! Prędzej pokrywać się może ta końcówka (431), ale tego się nie sprawdzi...
BruceWszechmogący pisze:meesha pisze:Pierwsze słyszę, że zuzel.info to forum fanklubowe
Skoro w nim jesteś to na pewno masz rację. Wydawało mi się że tak jest... Ale to nie ma znaczenia. Skreślam więc nawias: fanclubowa...
Nie no troche powagi - nie wiem skad Ci sie taki pomysl zrodzil, samo forum jest nawet starsze jak fanklub.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A tak wracając do tematu to piłka nożna powinna wrócić tam skąd przyszła czyli na Kresową a na Zygmuntowskich powinien pozostać stadion żużlowy. Jak dla mnie to może nawet zostać taki jaki jest tylko kraty do wyj... 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:A tak wracając do tematu to piłka nożna powinna wrócić tam skąd przyszła czyli na Kresową a na Zygmuntowskich powinien pozostać stadion żużlowy. Jak dla mnie to może nawet zostać taki jaki jest tylko kraty do wyj...
Mozna sie tez wyniesc niby-rzeczka przestanie tor zalewac :>
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
meesha pisze:A tak wracając do tematu to piłka nożna powinna wrócić tam skąd przyszła czyli na Kresową a na Zygmuntowskich powinien pozostać stadion żużlowy. Jak dla mnie to może nawet zostać taki jaki jest tylko kraty do wyj...
Oj popieram , bo te kraty na stadionie mnie osobiście przygnębiają ;/ a Lublin w końcu ma niejeden stadion piłkarski
=>GÄ…BeCzka<=
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dla sympatykow tej czesci historii lubelskiego zuzla ktora jest scisle zwiazana z klubem RKS Motor Lublin mam takÄ… sentymentalnÄ… fotkÄ™ do obejrzenia:
http://i13.tinypic.com/42u2tev.jpg
Dla mnie jednak Motor kojarzy sie z plastronami do ktorych nawiazujÄ… plastrony w jakich lubelscy zawodnicy startujÄ… w obecnym sezonie.

http://i13.tinypic.com/42u2tev.jpg
Dla mnie jednak Motor kojarzy sie z plastronami do ktorych nawiazujÄ… plastrony w jakich lubelscy zawodnicy startujÄ… w obecnym sezonie.

- BruceWszechmogÄ…cy
No pewnie, że może zostać taki jaki jest ! A bez tych krat to jeszcze "przejrzy na oczy".
- Będzie się nam wydawał jak zmodernizowany!
A tak w ogóle skoro środowisko piłkarskie chce mieć - jak to oni mówią- "typowo-piłkarski obiekt na obrzeżach miasta" a żużlowe chce zostać tutaj - to wszyscy są zgodni.
Jeśli tak się stanie to nie wiem po jaką cholerę modernizować teraz Zygmunta z uwzględnieniem boiska piłkarskiego. Wg. mnie można było budować już nowy dla piłkarzy, a ten pieprznik na razie zostawić, tylko kraty wyrwać, a w przyszłości tak pomniejszyć stadion żeby boisko ni w tą ni w tamtą się nie zmieściło ! (nie powrócą juuż !) A w środku odrysować od ręki jakiś minitor, nawet nikt tam nie musi od razu jeździć!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
BruceWszechmogący pisze: A w środku odrysować od ręki jakiś minitor, nawet nikt tam nie musi od razu jeździć!
Minitor zawsze mozna zrobic jak juz powstanie stadion typowo pilkarski na ktory przeniesie sie druzyna pilkarska. Inna sprawa ze po modernizacji bedzie to stadion z podgrzewana plytÄ…, jestem ciekawy czy tÄ… instalacje podgrzewajaca plyte mozna byloby w przyszlosci wykorzystac do zbudowania podgrzewanego toru przy Zygmuntowskich.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Wizytacja lubelskiego stadionu przez lubelskie wladze (wiceprezydenci Fic i Wysocki)
http://www.um.lublin.pl/pl/serwis/index ... l&id=18413

fot. Mateusz Krukowski

Fot. Jakub Orzechowski / AGENCJA GAZE

Fot.: JACEK ŚWIERCZYŃSKI
http://www.um.lublin.pl/pl/serwis/index ... l&id=18413

fot. Mateusz Krukowski

Fot. Jakub Orzechowski / AGENCJA GAZE
Fot.: JACEK ŚWIERCZYŃSKI
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ge(L)o pisze:Jak chcą przyjść motorowcy niech przychodzą kozaki. Zobaczymy co wydumają
bkapusta pisze:I co chca przyjsc i bic nas? Policje? Zuzlowcow? Demolowac stadion?
RKS Fan na forum motorlublin.com pisze:nie bylo zadnego zuzlozjeba dzisiaj podczas wizytacji bylem i widzialem ale na zuzlowanow jest juz piekny sposob ale to wiedza Ci co maja wiedziec juz niedlugo bedzie ich 3 razy mniej
RKS FAN pisze:nie kolego mylisz sie nie bylo zadnego zuzlozjeba dzisiaj podczas wizytacji bylem i widzialem ale na zuzlowanow jest juz piekny sposob ale to wiedza Ci co maja wiedziec juz niedlugo bedzie ich 3 razy mniej
nie wiem co o tym myśleć już.czy oni coś szykują na Gdańsk?przecież to będzie tylko przeciw nim...
bkapusta pisze:Czytam to ich forum od jakiegos czasu ale coraz czesciej odnosze wrazenie, ze jest wieksze prawdopodobienstwo znalezienia inteligentnej formy zycia na Marsie niz pomiedzy 'liderami' tej wesolej ekipki.
coś w tym co napisał bkapusta jest...

Po prostu rece opadaja... Niektorzy ludzie nadaja sie tylko do gazu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- BruceWszechmogÄ…cy
Może chodzi o coś poza stadionem (meczem), bo inaczej to w nich uderzy...
Ciekawe co to za chytry sposób, którego wcześniej nie było ? , albo był tylko teraz dopiero wydumali że tak można....
Koper pisze:RKS Fan na forum motorlublin.com napisał(a):
nie bylo zadnego zuzlozjeba dzisiaj podczas wizytacji bylem i widzialem ale na zuzlowanow jest juz piekny sposob ale to wiedza Ci co maja wiedziec juz niedlugo bedzie ich 3 razy mniej
Ciekawe co to za chytry sposób, którego wcześniej nie było ? , albo był tylko teraz dopiero wydumali że tak można....
" M. Jabłoński: Motor był szybki, to ja dałem d... Nie po raz pierwszy zresztą ... "
Jednym ze sposobów zaszkodzenia lubelskiemu żużlowi może być zniszczenie bandy, dlatego trzeba trzymać rekę na pulsie czyli monitorować stadion.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
A miasto jak zwykle idzie w zaparte. Zamiast zostawic te Zygmuntowskie na zuzel, zrobic jakis niewielki remont (taki jak sie teraz dokonuje), a dla pilki wybudowac calkowicie nowy stadion... Wszyscy byliby zadowoleni. I kasa nie poszla by w bloto, a teraz pojdzie, bo przeciez ta "modernizacja" to nic innego jak tmczasowa prowizorka.
Niech miasto przejrzy w koncu na oczy! Dwa stadiony to jedyne rozwiazanie. Ja jako kibic zuzla, nie oczekuje nic. Niech zostawia nam Zygmuntowskie takie jakie sa, a dla pilki buduja hipernowoczesny stadion. Ale niech nas rozdziela.
Niech miasto przejrzy w koncu na oczy! Dwa stadiony to jedyne rozwiazanie. Ja jako kibic zuzla, nie oczekuje nic. Niech zostawia nam Zygmuntowskie takie jakie sa, a dla pilki buduja hipernowoczesny stadion. Ale niech nas rozdziela.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Smirnek_
- Senior
Niestety w tej części Polski widać taki wariant jest bardziej popularny. W Tarnowie i Rzeszowie jest podobnie tylko tam kibice nie są tak źle nastawieni do siebie.
Coś mi się zdaje że zrobią zadyme z Gdańskiem co za tym idzie ludzie przestaną przychodzić na mecze ... a my dodatkowo narobimy sobie wrogów w Gdańsku ...
poza tym trzeba pilnować swoich miejsc bo podejrzewam że będą chcieli siąść na naszych miejscach i "obore"... że niby to kibice żużla ...
Harry moim zdaniem trzeba troche wzmocnić ochrone na sektorze od Bystrzycy bo obawiam się że może dojść do nieprzyjemnych incydentów... obym się mylił ....
Harry moim zdaniem trzeba troche wzmocnić ochrone na sektorze od Bystrzycy bo obawiam się że może dojść do nieprzyjemnych incydentów... obym się mylił ....
zamiast 500 + program Beryl +
Oj jaka tam zadyma, tylko takie gadanie, ciekawe z kim się będą lać 
Sami sobie zaszkodzÄ… tym wiec wyluzujcie.
Sledzio pisze:Oj jaka tam zadyma, tylko takie gadanie, ciekawe z kim się będą lać
Chcą mieć złą prasę to po takiej "akcji" będą mieli
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
I my tez. Przeciez oni nie beda mieli napiane na czole "jestesmy kibicami pilkarskimi"... Bloto wybrudzi tez nas... Gazety napisza "zadyma kibicow na zuzlu" i juz wystarczy... 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Zamieszki nie trudno wywłac, moze rzeczywiscie nalezy jakos wzmocnic ochrone na ten mecz lub tez zasygnalizowac taka mozliwosc gdzie trzeba. Sam nie wiem.
http://motorlub.webd.pl/forum/viewtopic ... ght=#50174
RKS Fan na forum motorlublin.com pisze:nienawidze zuzla przeszkadza im ogrodzenie, nazwe MOTOR na swoich forch pisza z malej litery,mysla ze sa madrzejsi ale tak naprwde ich mozgi sa przezarte czarnym pylem, moim zdaniem powinni wypierdalac do Rzeszowa mysle ze niedlugo dojdzie do pierwszych afer pomiedzy kibicami pilki a zuzla i dobrze.
http://motorlub.webd.pl/forum/viewtopic ... ght=#50174
Demonizujecie kibiców piłkarskich. Zauważcie, że Koper wrzuca wpisy właściwie tylko jednego forumowicza. Myślę, że nie ma się czego bać, ale oczywiście strzeżonego Pań Bóg strzeże, więc lepiej trzymać rękę na pulsie. W związku z tym ochrona powinna być wyczulona na nietrzeźwych i agresywnych kibiców próbujących wejść na stadion.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
kdsz pisze:Demonizujecie kibiców piłkarskich. Zauważcie, że Koper wrzuca wpisy właściwie tylko jednego forumowicza. Myślę, że nie ma się czego bać, ale oczywiście strzeżonego Pań Bóg strzeże, więc lepiej trzymać rękę na pulsie. W związku z tym ochrona powinna być wyczulona na nietrzeźwych i agresywnych kibiców próbujących wejść na stadion.
kdsz ale trzeba brac pod uwage, ze sa to wpsiy tamtejszego moderatora i dosc latwo sie zorientowac, ze jest tam jednym z 'liderow' tej gorszej czesci kibicow pilkarskich.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ja ciągle mam nadzieję, że to jedynie kilku krzykaczy... a reszta fanów piłkarzy zachowa się racjonalnie i przyzwoicie. Pożyjemy, zobaczymy...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski