wojteko pisze:Gelo pisze: Hala targowa w Parku Ludowym postawiona jest na palach i ponoć strasznie "chodzi"
to aby patrzec jak i tam sie dach niebawem zawali![]()
Żebyś wiedzial, że kilka osób ma pełne gacie ze strachu.
Gelo pisze:maestro76 pisze:przekrzykujecie sie nad wielkoscia stadionu a i tak bewnie gowno z tego wyjdzie. niech zainstaluja krzeselka i wypieprza ta krate
Jak to dobrze, że są na świecie jeszcze rozsądni ludzie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Gelo pisze:maestro76 pisze:przekrzykujecie sie nad wielkoscia stadionu a i tak bewnie gowno z tego wyjdzie. niech zainstaluja krzeselka i wypieprza ta krate
Ale co raz mniej ich juz Gelu. Tylko Ty i od czasu do czasu ktos przez przypadek Ci dowrowna
Gelo pisze:Cooper pisze:Gelo pisze:maestro76 pisze:przekrzykujecie sie nad wielkoscia stadionu a i tak bewnie gowno z tego wyjdzie. niech zainstaluja krzeselka i wypieprza ta krate
Ale co raz mniej ich juz Gelu. Tylko Ty i od czasu do czasu ktos przez przypadek Ci dowrowna
Z pewnością młodociani fani Frankowa nie są w stanie mi dorównać... i innym rozsądnym również.
Ide na most, no future for me. Jestem jednostka spoleczna gorszej kategoriiNowy PISuarowski rzad na pewno nie pozwoli egzystowac mi w spoleczenstwie inteligentow i podstarzalych fanow Karlssona. Jej, moze chociaz wprowadza jakies krematoryjne albo cos, zeby mamie cos po mnie zostalo...
Gelo pisze:Ide na most, no future for me. Jestem jednostka spoleczna gorszej kategoriiNowy PISuarowski rzad na pewno nie pozwoli egzystowac mi w spoleczenstwie inteligentow i podstarzalych fanow Karlssona. Jej, moze chociaz wprowadza jakies krematoryjne albo cos, zeby mamie cos po mnie zostalo...
Nie kompromituj się chłopcze - chcesz sobie podystutowac to poszukaj partnera w okolicznej piaskownicy. Moze znajdziesz partnera do dyskusji o Frankowie - chociaż będzie cieżko.
Mistrzu taniej dyskusji, o co walczysz?
wlasnej klasy i stylu nie da sie nauczyc. Bo klasa to pokora i szacunek wobec innych, ironia celna lecz nie obrazliwa.
Mysle, ze dla swojego dobra powinienes zaprzestac pisania na tym forum. Takie nieustanne znizanie sie przez Ciebie do poziomu prezentowanego przez wiekszosc uzytkownikow, moze miec dla Ciebie nieodwracalne skutki. Dla nas niestety tez...
maestro76 pisze:przekrzykujecie sie nad wielkoscia stadionu a i tak bewnie gowno z tego wyjdzie. niech zainstaluja krzeselka i wypieprza ta krate
Koper pisze:z dyskusji naszej jasno wynika ze stadion ok 20 tys to stadion jakiego Lublin potrzebuje i jesli juz starac sie o dofinansowanie z UE to wlasnie z projektem na taki stadion![]()
Poza tym wazna jest inna sprawa jesli juz ma byc prowadzona modernizacja stadionu to taka czy bedzie spelniac wymogi FIM aby Lublin juz po realizacji tego projektu mial mozliwosc do ubiegania sie o organizacje turniejow rangi miedzynarodowej ktore moglyby promowac tez nasze miasto.
Merytoryka ze i tak z tego wyjdzie gowno wiec jak cokolwiek miasto zaproponuje to juz nie podlega dyskusji bo przeciez to i tak lepsze niz wspomniane gowno jest bezsensu i uwazam dlatego tez ze slusznie ze wielu kibicow podjelo dyskusje o projekcie modernizacji stadionu przy Al.Zygmunotwskich zaprezentowana przez miasto, na pewno nie jest to dyskusja na zasadzie przekrzykiwania sie nad wielkoscia stadionu...
Cooper pisze:Snys pisze:sting126 pisze:niech porusza temat krat przy okazji
pojemności i wydłużenia toru równiez
Mam nadzieje ze poinformujesz nas o przebiegu
![]()
![]()
Snys pisze:sting126 pisze:niech porusza temat krat przy okazji
Mam nadzieje ze poinformujesz nas o przebiegu