Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
no jednak nie - nic nie mam do Cama ale jak jest Davey to Cam staje się jakby zbędny. Za dużo tych średniaków (zakładając, że Łełek zostanie). A jednak biorąc pod uwagę dyspozycyjność i ogólną formę w polskiej lidze Davey powinien być lepszy od Cama.
Jedyne o co trzeba sie martwic w przypadku Watta to zdrowie, jak bedzie ze zdrowiem OK to Watt baaaardzo szybko zyska nasza sympatie. Szczerze? Nie wiem jak mozna byc niezadowolonym z tego kontraktu. To jest kawal zajebistego raidera jak na I lige i skoro w Gnieznie dawal rade (do momentu az polapal sie, ze caly c**j tam zarobi) to da rade u nas w I lidze. Bedzie dobrze i bedzie z niego pociecha, aby tylko zdrowie bylo.
Bardzo dobry ruch na poczatek budowania podstawowego skladu druzyny. Co tu duzo mowic - dawno nie mielismy w skladzie obcokrajowca tej klasy co Watt. Za Australijczykiem przemawia przede wszystkim doswiadczenie oraz powazne podejsciedo sprawy, w co w licza sie brak startow na dlugim torze. Reasumujac, wymiane Camerona na Davida oceniam pozytywnie. Teraz pora na lidera. 
dwóch
tzn lider-ów dwóch
- tezetomaniak
- Trener
Bardzo ciekawe mecze będą Orzeł Vs. Lublin 
Ale tak serio, czy to tylko przypadek ze odszedł Ziółkowski i to już jakis czas temu, a teraz przychodzi Watt, który jest partnerem pani Manager Michalskiej
?
Moze klub ja sciagnal, a ona nam zalatwila Watta ?
W sumie calkiem ciekawie byloby miec pania manager, takze ze wzgledow marketingowych
Moze klub ja sciagnal, a ona nam zalatwila Watta ?
W sumie calkiem ciekawie byloby miec pania manager, takze ze wzgledow marketingowych
A to Michalska jest teraz w Lublinie?
Nie jest. Ale kto komu zabroni takie głupoty pierdo... wiadomo co.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
z zuzel.info jeszcze pudelka musicie zrobić? No ta Michalska niebrzydka kobieta i co? Nie znacie innych czy jak?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Zaratustra pisze:Extreme pisze:Wszelka panika nie jest potrzebna. Skład będzie bardzo obiecujący, dający możliwość powalczenia z najlepszymi, nawet na ich torach, osobiście stawiam na końcowe 3 miejsce. Jak klub sypnie kontraktami to po dwa równocześnie, dlatego spokojnie. Miesiąc i Watt praktycznie już nasz, a i dwóch mocnych zawodników blisko. Cierpliwości...
Mamy pierwszy znaczący kontrakt na seniorce, dwóch innych prowadzących parę - jak piszesz - blisko, więc wychodzi na to, że gra gitaraA jakieś ruchy wykonywane co do juniora, który nie będzie potrzebował 3/4 sezonu, by zacząć przywozić punkty na rywalu?
No to biletów na pierwszy mecz może zbraknąć jak na Polska-Reszta Świata
Ja nastomiast teraz bardzo gleboko wierze/ludze sie, ze lada dzien obudze sie/wroce z roboty i zobacze na syfach news o tresci "Miskowiak wraca do Lublina".... j***c Ulamkow czy inne Kosciechy ja chce Miskowiaka na "lubelska petarde"!
kontrakt Watt'a to raczej miła niespodzianka i tak to należy chyba traktować.
Ja osobiście się cieszę, a to ze względu na różnicę klas pomiędzy naszymi "kangurami" Woodward - Watt.
Pamiętam także, jak przychodził do nas Miśkowiak, mając pozycję podobną do obecnej Watt'a (dobrego ridera w źle poukładanym klubie)... też nie był "mega kozakiem", a wy***ł całą ligę na długość prostej.
Nie pozostaje nic innego jak życzyć zdrowia i samych 3... bo chcąc nie chcąc to Davey może (powtarzam: może) być nawet liderem Motoru jeśli chodzi o punktówkę.
Co do reszty składu:
1. Lindgren / Pedersen / Scott
2. Miesiąc / Świderski (ten mógłby się odbudować gdyby spuścił z tonu) / Jamróg
3. Kościecha / Ułamek / Dryml
4. Watt
5. Miśkowiak (do pary z juniorem innej opcji nie biorę pod uwagę)
6. Bober
7. Borowicz (od początku sezonu wypożyczyć... w innym wypadku odpada) / gość Malitowski
Także można jeszcze zrobić skład, który wciągnie Grudziądz nosem (...nawet z Okoniem).
Przy dobrych wiatrach możemy mieć 3 rakiety, 2 walecznych riderów i oczywiście jak co roku marną juniorkę.
Kudriaszov będzie walczył o skład... a jeśli dojdzie kontrakt Pantery to widzę to analogicznie.
Dlatego strasznie szkoda mi kontraktu Puzona w Łodzi... bo odpadł by ten powyżej jegomość.
Nic dodać nic ująć... zapowiada nam się ciekawy i emocjonujący sezon...
ps. Ciekawi mnie, że najmocniejszy finansowo Rzeszów jeszcze się nie rozkręcił na rynku transferowym, co nie napawa mnie niestety optymizmem.
Ja osobiście się cieszę, a to ze względu na różnicę klas pomiędzy naszymi "kangurami" Woodward - Watt.
Pamiętam także, jak przychodził do nas Miśkowiak, mając pozycję podobną do obecnej Watt'a (dobrego ridera w źle poukładanym klubie)... też nie był "mega kozakiem", a wy***ł całą ligę na długość prostej.
Nie pozostaje nic innego jak życzyć zdrowia i samych 3... bo chcąc nie chcąc to Davey może (powtarzam: może) być nawet liderem Motoru jeśli chodzi o punktówkę.
Co do reszty składu:
1. Lindgren / Pedersen / Scott
2. Miesiąc / Świderski (ten mógłby się odbudować gdyby spuścił z tonu) / Jamróg
3. Kościecha / Ułamek / Dryml
4. Watt
5. Miśkowiak (do pary z juniorem innej opcji nie biorę pod uwagę)
6. Bober
7. Borowicz (od początku sezonu wypożyczyć... w innym wypadku odpada) / gość Malitowski
Także można jeszcze zrobić skład, który wciągnie Grudziądz nosem (...nawet z Okoniem).
Przy dobrych wiatrach możemy mieć 3 rakiety, 2 walecznych riderów i oczywiście jak co roku marną juniorkę.
Kudriaszov będzie walczył o skład... a jeśli dojdzie kontrakt Pantery to widzę to analogicznie.
Dlatego strasznie szkoda mi kontraktu Puzona w Łodzi... bo odpadł by ten powyżej jegomość.
Nic dodać nic ująć... zapowiada nam się ciekawy i emocjonujący sezon...
ps. Ciekawi mnie, że najmocniejszy finansowo Rzeszów jeszcze się nie rozkręcił na rynku transferowym, co nie napawa mnie niestety optymizmem.
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!