źródłem informacji nie jest Anitka w tym wypadku, tylko Marek Kępa.Gelo pisze:Anita Mazur to chyba nie jest najlepsze źródło informacji. Wróci to wroci.
Anitka tylko przekazuje, co od niego usłyszała.
źródłem informacji nie jest Anitka w tym wypadku, tylko Marek Kępa.Gelo pisze:Anita Mazur to chyba nie jest najlepsze źródło informacji. Wróci to wroci.
Flagg pisze:źródłem informacji nie jest Anitka w tym wypadku, tylko Marek Kępa.Gelo pisze:Anita Mazur to chyba nie jest najlepsze źródło informacji. Wróci to wroci.
Ty bądź. Zarzucasz osobie reprezentującej TV kłamstwo na antenie, nie mając ku temu absolutnie żadnych podstaw.Gelo pisze:Flagg pisze:źródłem informacji nie jest Anitka w tym wypadku, tylko Marek Kępa.Gelo pisze:Anita Mazur to chyba nie jest najlepsze źródło informacji. Wróci to wroci.
Bądź poważny
Flagg pisze:Ty bądź. Zarzucasz osobie reprezentującej TV kłamstwo na antenie, nie mając ku temu absolutnie żadnych podstaw.Gelo pisze:Flagg pisze: źródłem informacji nie jest Anitka w tym wypadku, tylko Marek Kępa.
Bądź poważny
ravajas pisze:Flagg pisze:Ty bądź. Zarzucasz osobie reprezentującej TV kłamstwo na antenie, nie mając ku temu absolutnie żadnych podstaw.Gelo pisze:Bądź poważny
To, że Kubera wróci szybciej niż się spodziewamy to narracja Kremla.
Flagg pisze:Ty bądź. Zarzucasz osobie reprezentującej TV kłamstwo na antenie, nie mając ku temu absolutnie żadnych podstaw.Gelo pisze:Flagg pisze: źródłem informacji nie jest Anitka w tym wypadku, tylko Marek Kępa.
Bądź poważny
Flagg pisze: Ty bądź. Zarzucasz osobie reprezentującej TV kłamstwo na antenie, nie mając ku temu absolutnie żadnych podstaw.
No to o co walczysz? Kobieta jedyne co zrobiła, to przekazała słowa, które usyszała od swojego rozmówcy. Tyle. Nie dorabiała do tego żadnej ideologii, nie wyciągała żadnych wniosków, nie wypowiadała się na temat samej kontuzji, przebiegu rehabilitacji. Po prostu zacytowała osobę, z którą rozmawiała. Więc tak naprawdę albo zarzucasz Anicie, że kłamie i nigdy z Kępą nie rozmawiała/Kępa nie powiedział jej tego, co zacytowała, albo podważasz słowa samego Marka Kępy, ale wtedy zarzuty kierujesz do niewłaściwej osoby. Powinieneś raczej napisać, że Marek Kępa nie wiarygodnym źródłem.Gelo pisze:Nie zarzucam kłamstwa. Po prostu ona jest dobra w imionach narzeczonych i ilości dzieci żużlowców. Pozostałe kwestie merytorycznie - bardzo średnio. A Dominik miał zabieg na kręgosłupie - to nie jest byle co.
blajar pisze: Wynik? Łatwy do przewidzenia - jak zwykle, Gelo wie lepiej.
Gelo pisze:blajar pisze: Wynik? Łatwy do przewidzenia - jak zwykle, Gelo wie lepiej.
Po prostu chodzę na żużel dłużej niż ona ma lat. Daje mi to jakąś legitymację do "wiedzy lepiej".
Gelo pisze:blajar pisze: Wynik? Łatwy do przewidzenia - jak zwykle, Gelo wie lepiej.
Po prostu chodzę na żużel dłużej niż ona ma lat. Daje mi to jakąś legitymację do "wiedzy lepiej".
Gelo pisze:Po prostu chodzę na żużel dłużej niż ona ma lat. Daje mi to jakąś legitymację do "wiedzy lepiej".
blajar pisze:Komputer też obsługujesz dłużej, niż większość obecnych programistów ma lat.
tezetomaniak pisze:Trzeba pamiętać, że możebność ;) treningu i jazdy to jedno, a całkowite wyleczenie kontuzji i przygotowanie ciała na kolejne upadki (które nastąpią) to drugie, a terminy gonią. Dla zdrowia i kariery Kubery oby nie było zbyt dużej play offowej presji.