Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
KSM zespołu liczy się sześciu zawodników z najwyższym KSM.
Dlatego ostatni senior powinien nie przekroczyć 8,32
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
kilar pisze:Przydalby sie jakis senior z niskim KSM, Baran z tym ksmem swoim to w ogole nie pasuje teraz. 6 z najwiekszym ksm sie liczy, a sam Baran z Puzonem maja prawie 19.
Mowie to od kilku tygodni, ze we dwoch jednoczesnie nie pojada... A wytlumacz to temu drugiemu, ze dzis nie jego kolej?
harry pisze:KSM zespołu liczy się sześciu zawodników z najwyższym KSM.
No właśnie liczyłem 6 najwyższych
9,50 + 6,68 + 6,50 + 6,50 + 4,32 + 6,50 = 40,00
Więc ten ostatni senior może mieć max 4,32
harry pisze:KSM zespołu liczy się sześciu zawodników z najwyższym KSM.
Dobrze policzyl jerry. 7 zawodnikow - w tym junior z 2,5, jego KSM jest odrzucany wiec wychodzi suma 40 pkt. I zgadza sie,ze te 4,32 to max.
Czas na zmiany :]
No tak. To za dużego manewru nie ma... 
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
zakładając że nie będzie jechał Sweetman tylko dwóch juniorów po 2,50 to wtedy taki senior może mieć max 8,32. Albo najlepiej brać Drabika (3,82) i problem rozwiązany 
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2010, o 14:48 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
Idealnie by Drabol pasowal, ale pomarzyc mozna. A Suchecki gdzies znajdzie zatrudnienie? Za niskie te Ksmy. 45 gorna granica bylaby rozsadna. A z tymi Angolami to juz pewne?
Dobry polski junior rozwiazalby problemy ale takiego teraz sie raczej nie znajdzie.
Dobry polski junior rozwiazalby problemy ale takiego teraz sie raczej nie znajdzie.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2010, o 14:49 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Będzie pewne jak prezes zapowie.
go! pisze:Mowie to od kilku tygodni, ze we dwoch jednoczesnie nie pojada... A wytlumacz to temu drugiemu, ze dzis nie jego kolej?
Jak ma go u nas nie byc, to najlepiej byloby zeby do 1 ligi poszedl. Tych seniorow cos tam gwarantujacych z ksm do 4,3 to mozna na palcach jednej reki policzyc. Suchecki, Drabik... no i w zasadzie tyle
No i wszystkie drogi prowadza do... Piszcza
Zabik niby ambitnie chce walczyc o sklad w Toruniu, ale tam ma za rywali Kusa i Jensena. 3 zawodnikow do jednego miejsca to lekka przesada wiec moze udaloby sie go namowic? Ew. Kusa, ale tu juz KSM jest przeszkoda.
Czas na zmiany :]
- niespokojny
- Trener
harry pisze:Będzie pewne jak prezes zapowie.
To nie zawczesna napinka?
Ale o co chodzi z tą napinką?
Harry po prostu wlał nam w serca trochę nadziei, że prezesi nie śpią i coś się dzieje w naszym klubie 
Znowu wszystko na mnie a ja niewinny

- niespokojny
- Trener
No bo sklad ma byc zasilny na II lige podobno 
harry pisze:No ale tym razem to sprawdzeni. Wymiatają że hej
Charlie też wymiatacz jak na 2 lige choc ostatnio sporo odpoczywal...
jezeli to dwóch Angoli i Gjedde to juz widze, ze za kazdym razem jak zasiade na trybunach, zwlaszcza na wyjezdzie to bede miał dusze na ramieniu:)
- niespokojny
- Trener
Nie da rady zeby we 3 jechali naraz + sweetman bo by przekroczyli KSM.
No to Sweety będzie miał problem...
we 3 + Sweetman to chyba maja KSM 26, wiec jeszcze nic nie przekroczyli, do tego Puzon i 2 malolatow na juniorce z KSM po 2,50 i mamy mniej niz 40 :]
a Miesiac niech trenuje
a Miesiac niech trenuje
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ja bym zamienił Sweetmana na zawodnika z ksm max 3-4 i Barana zatrudnił.Ostrow sie zbroji wiec latwo nie bedzie.
jak tak patrze na KSM-y to wydaje mi sie, ze Sweetman pojedzie tylko w sytuacji jak ktorys z Angoli sie na nas wypnie (co niewatpliwie nastapi
)
METHANOL ADVENTURE TEAM
1.Puszakowski
2.Stead
3.Miesiac
4.Barker
5.Wegrzyk/Suchecki/Piszcz
6.Klimek
7.Sweetman
2.Stead
3.Miesiac
4.Barker
5.Wegrzyk/Suchecki/Piszcz
6.Klimek
7.Sweetman
no i ten skład wcale nie jest na pokonanie Ostrowa niestety - a miał być za silny na 2 lige.
To co niby takiego ma Ostrów ze rozwaliłby taki skład? Przecież gdyby coś takiego skleić to ja nie widzę szansy na lepszy skład przy tym ograniczeniu KSM.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.