hatebreed pisze:Oki. Wygadam siÄ™. Na rozmowach w Rzeszowie byli dziÅ› G. i M. Re.... Karuzela , karuzela ....
A Rickardssona i Hampela przypadkiem na rozmowach w Rzeszowie nie było
Krychs pisze:hatebreed pisze:Oki. Wygadam siÄ™. Na rozmowach w Rzeszowie byli dziÅ› G. i M. Re.... Karuzela , karuzela ....
Ale on się pyta czy Rickardssona i Hampela nie bylo także na rozmowach, a nie że to o niczym nie świadczy!hatebreed pisze:Krychs pisze:hatebreed pisze:Oki. Wygadam się. Na rozmowach w Rzeszowie byli dziś G. i M. Re.... Karuzela , karuzela ....
To że byli na rozmowach o niczym nie świadczy przecież. Tylko tak mówie...

Spider pisze:Ale on się pyta czy Rickardssona i Hampela nie bylo także na rozmowach, a nie że to o niczym nie świadczy!
Hollywood pisze:coś mi sie zdaje że tym co zasili nasz zespół będzie G.Rempała , choć wołabym żęby tak sie nie stało.
Nieofcjalnie dowiedziałem sie od Rzeszowskich kibiców (tych starszych , nie herbatników z gimnazjum) że prowdopodobnie Kuciapszczak jednak opuści ich szeregi.
kezman pisze:
To coś źle się dowiedziałeś, bo Maciek jutro ok godziny 17 przedłuży kontrakt![]()

motorlublin pisze:NA tą chwilę chyba właśnie Grzesiek Rempała jest najbliżej drużyny z nad Bystrzycy...
Czy to wzmocnienie?Hmmm...pożyjemy-zobaczymy!
kdsz pisze:No tak ale to bylo dawno, a "el szmaciarzo" jest aktualnym Drużynowym Mistrzem Polski![]()
Jesli tak majÄ… wygladac nasze wzmocnienia, to juz wole zeby startowali nasi wychowankowie. Ba, od G.Rempaly wolalbym nawet starego dobrego Franka, choc sam nie wierze w to co pisze

Spider pisze:http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=48752
Opczajcie sobie to..
Gelo pisze:motorlublin pisze:NA tą chwilę chyba właśnie Grzesiek Rempała jest najbliżej drużyny z nad Bystrzycy...
Czy to wzmocnienie?Hmmm...pożyjemy-zobaczymy!
To chyba żart. do 1 kwietnia jeszcze trochę czasu. Jak mamy ściągać "el szmaciarzo" to już lepiej odszukajmy Macieja Borneckiego i Dawida Kujawę, Ten drugi był przynajmniej mistrzem siwata

Gawrzyk pisze:P.S Åoptymista walnÄ…Å‚eÅ› mi awatara który miaÅ‚ być kolejnym z serii
meesha pisze:Panowie zlitujcie się i podacie źródło tych sensacyjnych zdjęć. Chciałbym zobaczyć jak wyglądają wzorcowe przygotowania do sezonu finansowane przez Marne Folie. Szukałem tych fotek na http://www.stal.rzeszow.pl ale niestety tam ich nie maCo robić
![]()
Spider pisze:E chłopaki skad wy macie te fotki?? chętnie je obejrze