Żużel w TV
Re: Żużel w TV
chyba musimy jechać swoje i się nie oglądać. O ile wynik jest zaskoczeniem, Ale można to było brać pod uwage, to kwestii tego kto punktuje nie da się sensownie wytłumaczyć
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Fredka dał Stali szanse na wygraną, teraz dwa biegi Vaculika i Zmarzlika
niby jak? Zmarzlik nie może jechać w 15, tylko z taktyka
14 Zmarzlik - Thomsen
15 Vaculik - Thomsen
15 Vaculik - Thomsen
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Faktycznie masz rację, nie zwróciłem dokładnej uwagi na punktację Stali
- niespokojny
- Trener
To jednak trzeba Lesznu kibicowac w drugim meczu :). Wlokniarz idzie sladem Gorzowa z zeszlego roku. Dobrze ze mamy z nimi mecz u siebie juz za soba. A jesli chcemy do Play Off to trzeba u siebie wszystko wygrac i byc moze wyrwac jakies punkty w Toruniu.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No tak Woźniak jednak.
Jak to było? To Toruń jest naszym rywalem do PO a nie Częstochowa? Czy jakoś tak? :D
PS: dzięki temu Motor zapewne będzie samo dziunielnym liderem po pierwszej rundzie spotkań!
PS: dzięki temu Motor zapewne będzie samo dziunielnym liderem po pierwszej rundzie spotkań!
Ostatnio zmieniony 23 maja 2021, o 18:30 przez Raf, łącznie zmieniany 1 raz.
Mecz sezonu. Panie retrospeedway.... Jaki ten Włókniarz słaby.... Kapitalny żużel w Gorzowie.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Nie wierze. 29 pkt Juniorów i Woryny.
Chyba ta drużyna zaczyna się budzić nie zapeszając.
Chyba ta drużyna zaczyna się budzić nie zapeszając.
Pięknie się czyta wpisy forumowych ekspertów sprzed meczu ;)
Mecz położył Zmarzlik
"Miśkowiak takiego meczu nie powtórzy" "Woryna nie jedzie" :)
Włókniarz wrócił do gry. Dla nas to niekorzystny wynik, ale dzięki temu liga będzie ciekawsza. Może uda się wywalić z 4 Gorzów. Do tego Zielona spada i za rok Zmarzlik z Dudkiem biją się o angaż w Motorze

PS. Retro, mam nadzieję, że jednak nie odpuścisz sobie forum. Znacznie ubarwiasz dyskusję i mimo, że się z Tobą często nie zgadzam to nikogo przecież nie obrażasz swoimi wypowiedziami i fajnie byłoby poczytać jeszcze Twoje komentarze.
Włókniarz wrócił do gry. Dla nas to niekorzystny wynik, ale dzięki temu liga będzie ciekawsza. Może uda się wywalić z 4 Gorzów. Do tego Zielona spada i za rok Zmarzlik z Dudkiem biją się o angaż w Motorze
PS. Retro, mam nadzieję, że jednak nie odpuścisz sobie forum. Znacznie ubarwiasz dyskusję i mimo, że się z Tobą często nie zgadzam to nikogo przecież nie obrażasz swoimi wypowiedziami i fajnie byłoby poczytać jeszcze Twoje komentarze.
- tezetomaniak
- Trener
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
tezetomaniak pisze:We Wrocławiu jest 25%? Ciekawe, ciekawe...
Nie radziłbym narzekać :)
tezetomaniak pisze:We Wrocławiu jest 25%? Ciekawe, ciekawe...
Tak 25% na jednej prostej i drugie 25% na drugiej ;)
Przestańcie o tym pisać. Bo będzie jak rok temu że dziennikarze podchwycą temat. Jest 25% i chuj :) na wszystkich meczach tyle było :)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
waha pisze:Przestańcie o tym pisać. Bo będzie jak rok temu że dziennikarze podchwycą temat. Jest 25% i chuj :) na wszystkich meczach tyle było :)
Dokładnie. Pamiętajcie, że to publiczne forum.
Zgadza się, przecież dla toruńskiej gazety ostatnio źródłem informacji na temat Griszki było wyłącznie nasze forum...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- tezetomaniak
- Trener
I co w związku z tym? Dziennikarze mogą podchwycić, mogą mnie nawet zacytować :)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
tezetomaniak pisze:I co w związku z tym? Dziennikarze mogą podchwycić, mogą mnie nawet zacytować :)
Dziennikarze mogą doprowadzić do zainteresowania się tematem przez PGEE, ludzi odpowiedzialnych za przepisy sanitarne.
Serio myślisz, że ktoś się przejmie opinią o przekroczeniu 25 % na forum żużel.info?
Przecież te transmisję są ogólnodostępne i ogląda je pewnie ponad 100 tys. ludzi.
...i że klub nie jest na takie zarzuty przygotowany? Jestem przekonany, że jest w stanie wykazać że sprzedał nie więcej niż 25 proc. biletów.
Przecież te transmisję są ogólnodostępne i ogląda je pewnie ponad 100 tys. ludzi.
...i że klub nie jest na takie zarzuty przygotowany? Jestem przekonany, że jest w stanie wykazać że sprzedał nie więcej niż 25 proc. biletów.
Już rok temu była z tym afera. Dwa lata zresztą też. Dwa lata temu to chyba komuś z forum przeszkadzali ludzie na schodach jeżeli dobrze pamiętam.
istred pisze:Serio myślisz, że ktoś się przejmie opinią o przekroczeniu 25 % na forum żużel.info?
W dodatku na innym forum bardziej znanym i również ogólnodostępnym, co chwilę się pojawia post, że na tym i na tym meczu nie ma tylu kibiców ;)
waha pisze:Już rok temu była z tym afera. Dwa lata zresztą też. Dwa lata temu to chyba komuś z forum przeszkadzali ludzie na schodach jeżeli dobrze pamiętam.
Akurat w przypadku schodów dziwię się klubowi, że dopuszcza do tego że przesiadują na nich kibice. Schody to są ciągi komunikacyjne i drogi ucieczki w razie jakiegoś zagrożenia. W przypadku jakiejś tragedii to jest kryminał dla osób odpowiedzialnych za dopuszczenie do tego.