zarfe pisze:Na ile procent nasz klub zasili SJohnston? Rozmawiamy z Czerwińskim na temat wypożycznia?
Jeśli zasili to myśle, że na 100 procent. Jeśli rozmawiamy na temat wypożyczenia to nie z Czerwińskim a z RKMem.
Nie chce mi sie pisać postów w innym temacie, ale Jataman, proponuje Ci produkować mniej postów na minute, bo sprawiasz wrażenie jakby podniecała Cię zwiększająca się lizczba pod Twoim nickiem. Będzie to z korzyścią dla wszystkich, my nie będziemy musieli po raz kolejny czytać głupot, a Ty unikniesz kolejnych kompromitacji.
Oczywiście rozumiem, że masz prawo do własnego zdania, ale nie musisz o nim pisać kilka razy dziennie - wystarczy raz.
Jestem naprawdę, pod dużym wrażeniem tego co się dzieje w klubie. Wydaje mi się, że idzie to w końcu w dobrym kierunku. To co było w założeniach na poprzednie dwa sezony (profesjonalizacja klubu, lepsze zarządzanie) w końcu jest realizowane. Sam skład na pewno będzie ciekawy. Na papierze jesteśmy - i pewnie będziemy - jednym z głównych kandydatów do spadku, ale moim zdaniem - mam nadzieje, że nie jest to kibicowski optymizm

- sprawimy niejedną niespodziankę. Także, będzie się działo