Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Damy radę i to nawet bez Hampela. Wierzę, że po świętach młody Lampart zmieni nastawienie i bardziej przyłoży się do sportu a Grigorij poczuje w sobie duszę wielkorusa i pójdzie za Motor jak Armia Czerwona na Berlin.
A poważnie to Stal wygrała ponieważ jej się chciało, ponieważ była jak my dwa lata temu, waleczna i bezkompromisowa. Wygrała ponieważ trafiła z przełożeniami (tor, pogoda, temperatura były takie same jak podczas finału) Spasione byczki zostały sprowadzone na ziemię, ale to dobrze dla całej ligi ponieważ przyda im się otrzeźwienie.
bez kubery 40 pkt w gorzowie to bedzie dobry wynik.
zmarzlik i vaculik sa nielapani dla naszych na dzien dzisiejssy.
reszta teoretycznie do walki ale to wlasnie zimny i vacul zrobia roznice.
pozatym jesli hampel przechodzi ciezej covida to nie widze go na silach zeby jechal w meczu - a wtedy to oby wstydu nie bylo
zmarzlik i vaculik sa nielapani dla naszych na dzien dzisiejssy.
reszta teoretycznie do walki ale to wlasnie zimny i vacul zrobia roznice.
pozatym jesli hampel przechodzi ciezej covida to nie widze go na silach zeby jechal w meczu - a wtedy to oby wstydu nie bylo
never ride faster than your angel can fly
W ostatnich dwóch sezonach Hampel w Gorzowie 3 i 2 punkty. Szału nie ma...
- Retrospeedway
- Senior
Gelo pisze:W ostatnich dwóch sezonach Hampel w Gorzowie 3 i 2 punkty. Szału nie ma...
Do Gorzowa w miejsce Hampela trzeba wziąć gościa w postaci Pawła Miesiąca.Pamiętacie 2 lata temu że wygrywał ze Zmarzlikiem ale upadł Dawid Lampart i bieg przerwali.Miesiąc nie ma nic do stracenia więc może włączyć tryb kamikadze.
Przeszedłem covida z podobnymi objawami, o których mówi Hampel i parę dni po ustaniu gorączki i odetkaniu nosa grałem mecz, nie widziałem jakiejś wielkiej różnicy w formie przed i po chorobie. To było jak 10-12 dni wyjętych z życiorysu a później wszystko szybko wróciło do normy.
Jarek jest profesjonalistą w każdym calu, zawsze jest mega przygotowany do sezonu, nie sądzę żeby choroba zostawiła ślad na jego formie. Ustąpi gorączka i będzie gotowy :)
Jarek jest profesjonalistą w każdym calu, zawsze jest mega przygotowany do sezonu, nie sądzę żeby choroba zostawiła ślad na jego formie. Ustąpi gorączka i będzie gotowy :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Przeszedłem covida z podobnymi objawami, o których mówi Hampel i parę dni po ustaniu gorączki i odetkaniu nosa grałem mecz, nie widziałem jakiejś wielkiej różnicy w formie przed i po chorobie. To było jak 10-12 dni wyjętych z życiorysu a później wszystko szybko wróciło do normy.
Każdy organizm jest inny. Jedni szybko dochodzą do formy, inni muszą dłużej czekać na regenerację układu oddechowego, a nawet neurologicznego, co w przypadku żużlowców jest bardzo ważne.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Kargolo pisze:Przeszedłem covida z podobnymi objawami, o których mówi Hampel i parę dni po ustaniu gorączki i odetkaniu nosa grałem mecz, nie widziałem jakiejś wielkiej różnicy w formie przed i po chorobie. To było jak 10-12 dni wyjętych z życiorysu a później wszystko szybko wróciło do normy.
Każdy organizm jest inny. Jedni szybko dochodzą do formy, inni muszą dłużej czekać na regenerację układu oddechowego, a nawet neurologicznego, co w przypadku żużlowców jest bardzo ważne.
To prawda, podałem tylko swój przykład, gdzie okres choroby był straszny, ciągle spałem, byłem cały czas zmęczony, przez brak apetytu schudłem około 10 kg.
Za to względnie szybko doszedłem do siebie, w ciągu kilku dni "odzyskałem" 5-6 kg masy ciała i byłem w stanie grać w koszykówkę bez widocznej różnicy w kondycji.
Będzie dobrze, ale oczywiście Jarek najlepiej zna własny organizm i sam zdecyduje czy jest gotowy, czy dzwonimy po Łełka.
Nie zdziwiłbym się gdyby Leszno nie weszło w tym roku do PO.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Przewidujesz powtórkę z 2016 roku, gdzie bronili mistrzostwa, a skończyli na 7. miejscu? ;)
Przewiduję, że przy tak słabej juniorce i 3 seniorach jeżdżących w kratkę (PP, Koldi, Lidsey) nie tylko Stal może zdobyć Smoczą Jamę.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Widzę samych znawców po 1 kolejce
Zaraz będą pisać ze Leszno spadnie, bo przegra w Czewie.
Całkiem ładnie się ten skazywany na spadek Grudziądz trzyma w Zielonej i to praktycznie bez Bjerre.
edit: w złym momencie pochwaliłem :D
edit: w złym momencie pochwaliłem :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
"Tor we Wrocławiu jest tak długi, że na wyjazd do biegu trzeba sobie kanapki przygotować" - R. Dołomisiewicz

"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Takiego Nickiego jak dzisiaj to się ogląda. Chłop nie brał jeńców.
A ten Żupiński taki był chwalony co najmniej od 15 roku życia, a nie jest w połowie tak dobry jak Pieszczek.
A ten Żupiński taki był chwalony co najmniej od 15 roku życia, a nie jest w połowie tak dobry jak Pieszczek.
Nicki był dziś naprawdę Dziki :-) Super się ścigał. A KK taki był dobry podobno na treningach... ? ;-)
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Olkowicz urasta do najgorszsgo komentatora ever, a Dołek ze swoimi sucharami mógłby przybić piątkę z Karolem... tego się nie da słuchać...
Żal patrzeć na mecze przy pustych trybunach.Tym bardziej ciezko zrozumieć wydzierajacego się spikera we Wrocławiu WuuuTtteeesss.
On serio opowiada o zainteresowaniach każdej z podprowadzających czy to mózg mi szwankuje ze zmęczenia?
To się dzieje naprawdę...
Patrząc na Żupińskiego jestem ciekaw jak wypadnie ekstraligowy debiut Cierniaka.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Dołomisiewicza chyba żona pochwaliła że jest zabawny. Najwyraźniej uwierzył...
Żupiński w odróżnieniu od Cierniaka nigdy nic specjalnego nie pokazał w 1 lidze, ale rzeczywiście jest ciutka niepewności przed debiutem Mateusza.
Dołomisiewicz i Olkowicz to najgorsze możliwe zestawienie komentatorskie. Człowiek Suchar i Żywa Ironia.
Dołomisiewicz i Olkowicz to najgorsze możliwe zestawienie komentatorskie. Człowiek Suchar i Żywa Ironia.
No nie spodziewamy sie przeciez dwucyfrowek. W Gorzowie ze 4-5 pkt bralbym w ciemno. Nie oszukujmy sie, to nie bedzie powtorka z Wiktora w 1 lidze 2018, gdy potrafil nam wygrac mecz w Gdansku. Nie ten poziom rozgrywkowy.
A Zupinski juz w tamtym sezonie rozczarowywal. Niby srednia wzgledem 2019 lekko poprawil, ale 1,25 w 1 lidze dupy nie urywa
A Zupinski juz w tamtym sezonie rozczarowywal. Niby srednia wzgledem 2019 lekko poprawil, ale 1,25 w 1 lidze dupy nie urywa