Stal-Met Kolejarz Opole - Speed Car Motor Lublin 17.04.2017

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

Re: Stal-Met Kolejarz Opole - Speed Car Motor Lublin 17.04.2

#101 Postautor: $korzen$ » 15 maja 2017, o 11:28

Tak, to oczywiste, ale na jakiej podstawie Bober ma to miejsce w skladzie utrzymac? ja bym na Gniezno puscil Burze, ewentualnie niech na treningu zwyciezy lepszy, nie rozumiem stronniczego i niesprawiedliwego podejscia do Staszka Burzy.

pilanin

#102 Postautor: pilanin » 15 maja 2017, o 11:45

$korzen$ pisze:Jak to sie stalo, ze Bjarne przegral z Lopaczewskim :shock: ?

Bo z niego to już nazwisko zostało. Dobrze że go w Pile nie zatrzymali bo oprócz przeciętnej jazdy to potrafił swoich wywozić i blokować. Znalazł w końcu swoje miejsce (czyt w 2 lidze)

Mimo wszystko nie powinniście mieć problemów z awansem i do zobaczenia za rok na torach 1 ligi 8)

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#103 Postautor: radonis » 15 maja 2017, o 11:48

A ja nie rozumiem takiego wchodzenia w buty trenerowi. Skąd takie wyjazdy o niesprawiedliwości? Skąd wiesz jakie ustalenia były przed sezonem. To Śledzik z tymi chłopakami jest na bieżąco, ma dobry kontakt i wie co jest najlepsze dla drużyny w danym momencie. Prowadzenie drużyny to nie jest równanie matematyczne. Zarządzanie ludźmi wymaga dużo większych kompetencji niż tylko sumowania punktów.
Dobrym przykładem jest trener Opolan, który jechał po zawodnikach jak po burych sukach i już go nie ma. Nie potrafił zbudować kolektywu. Naszemu trenerowi to się świetnie udaje jak dotąd i oby tak było do końca sezonu.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#104 Postautor: $korzen$ » 15 maja 2017, o 11:52

Serio? dzieki, nie wiedzialem 8) Za bardzo sie spinasz, Bober mial byc naszym asem w rekawie a w ogorkowym Opolu zrobil 5pkt.... dlatego dziwi mnie, dlaczego i przede wszystkim w oparciu o co niektorzy kibice widza w skladzie jego a nie Burze.

Nikomu nie wchodze w buty, nie widze po prostu logicznych przeslanek ku temu, zeby dalej ostawiac Staszka. Drozdz czy Drabik sie moze polamac w kazdym momencie i co wowczas wtedy zostanie nam z testowania Bobera? nic, poza zirytowanym Burza 8)

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#105 Postautor: $korzen$ » 15 maja 2017, o 11:53

Serio? dzieki, nie wiedzialem 8) Za bardzo sie spinasz, Bober mial byc naszym asem w rekawie a w ogorkowym Opolu zrobil 5pkt.... dlatego dziwi mnie, dlaczego i przede wszystkim w oparciu o co niektorzy kibice widza w skladzie jego a nie Burze.

Nikomu nie wchodze w buty, nie widze po prostu logicznych przeslanek ku temu, zeby dalej odstawiac Staszka. Drozdz czy Drabik sie moze polamac w kazdym momencie i co wowczas wtedy zostanie nam z testowania Bobera? nic, poza zirytowanym Burza 8)

go!
Trener

#106 Postautor: go! » 15 maja 2017, o 11:59

$korzen$ pisze: Drozdz czy Drabik sie moze polamac w kazdym momencie i co wowczas wtedy zostanie nam z testowania Bobera? nic, poza zirytowanym Burza 8)

A tam pieprzenie...
Burza tak samo sie moze polamac i co nam wtedy zostanie poza nieobjezdzonym Boberem?

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#107 Postautor: radonis » 15 maja 2017, o 12:00

Do spinki mi daleko możesz mi wierzyć. Przeczytałem Twojego posta i widzę wielkie pisanie o stronniczości i niesprawiedliwości.
Ale nie o tym miałem pisać bo i tak nie czytasz tego co piszę.
Oskar ma jedną zaletę. Jest Lubelakiem. Dobrze to brzmiało ostatnio kiedy w składzie mieliśmy większość wychowanków. Ten chłopak się cały czas uczy. Jest ambitny i to jest przyszłość, a Stanley to super facet, ale u nas jego jazda ma sens tylko w tym sezonie.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#