STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Kamil232

#101 Postautor: Kamil232 » 17 kwietnia 2004, o 12:56

jotem pisze:
Kamil232 pisze:
Co do wypowiedzi pomeczowych nie których kibiców z Rzeszowa to powiem tyle - jacy kibice taka druzyna....

TZN ZE DOBZI. BO TO ZE BYLISMY LEPSI NIE ULEGA WATPILOWSCI BO NAWET SPOTSBOARDZIE Z INNYCH MIAST KOLEDZY NAM TO PRZYZNAJA!!

KTO JEST LEPSZY???
SEZON 2003
RZESZÓW-LUBLIN 40-47
LUBLIN-RZESZÓW 58-31
SEZON2004
RZESZÓW-LUBLIN 44-45
TABELA I LIGI NA DZIEŃ DZISIEJSZY:
LUBLIN 3m-6pkt
RZESZÓW 3m-0pkt
TERAZ SAM SOBIE ODPOWIEDZ KTO JES LEPSZY :!: :!: :!:

MÓWIE ZE W TYM SPOTKANIU BYLISMY LEPSI!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! A MOZE NIE???
WYNIK NIE ZAWSZE MÓWI KTÓRA DRUZYNA BYŁA LEPSZA CZEGO PRZYKŁDAEM NP. JEST MECZ MŚ W KOEREI KIEDY KORENACZYCY CZY TO Z WŁOCHAMI CZY Z HISZPANAMI BYLI GORSI A PRZESZLI !!!!! WIEC MOZE WG. CIEBIE KOREA JEST LEPSZA OD WŁOCHÓW :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#102 Postautor: dilucio » 17 kwietnia 2004, o 13:04

WIERZYMY W CIEBIE HEJ TOMEK WIERZYMY W CIEBIE!!TOMEK PISZCZ TOMEK PISZCZ!! :D

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#103 Postautor: Maxx » 17 kwietnia 2004, o 13:35

Kamil232 pisze:
jotem pisze:
Kamil232 pisze:
Co do wypowiedzi pomeczowych nie których kibiców z Rzeszowa to powiem tyle - jacy kibice taka druzyna....

TZN ZE DOBZI. BO TO ZE BYLISMY LEPSI NIE ULEGA WATPILOWSCI BO NAWET SPOTSBOARDZIE Z INNYCH MIAST KOLEDZY NAM TO PRZYZNAJA!!

KTO JEST LEPSZY???
SEZON 2003
RZESZÓW-LUBLIN 40-47
LUBLIN-RZESZÓW 58-31
SEZON2004
RZESZÓW-LUBLIN 44-45
TABELA I LIGI NA DZIEŃ DZISIEJSZY:
LUBLIN 3m-6pkt
RZESZÓW 3m-0pkt
TERAZ SAM SOBIE ODPOWIEDZ KTO JES LEPSZY :!: :!: :!:

MÓWIE ZE W TYM SPOTKANIU BYLISMY LEPSI!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! A MOZE NIE???
WYNIK NIE ZAWSZE MÓWI KTÓRA DRUZYNA BYŁA LEPSZA CZEGO PRZYKŁDAEM NP. JEST MECZ MŚ W KOEREI KIEDY KORENACZYCY CZY TO Z WŁOCHAMI CZY Z HISZPANAMI BYLI GORSI A PRZESZLI !!!!! WIEC MOZE WG. CIEBIE KOREA JEST LEPSZA OD WŁOCHÓW :lol: :lol: :lol:

Twoje wypowiedzi przypominają mi coś. W pewnym momencie o piłkarskiej reprezentacji Polski mówiło sie tak: "Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze...". Do tego zmierzasz? Jeśli w taki sposób byliście lepsi to moje gratulacje :D
Lublin wygrał bo jechał do konca, tak jak napisałem w bliźniaczym zamkniętym juz wątku. Mecz ma 15 biegów i nie kończy się na 12-tym tak jak skończył wczoraj Rzeszów. To co najważniejsze, czyli końcówkę przegraliście dlatego, że Lublinianie byli lepsi. A skoro tak było, a było w istocie bo byłem i widziałem, to wytłumacz mi drogi kibicu z Rzeszowa w jaki to sposób mogliście być lepsi i jednocześnie przegrać mecz???

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#104 Postautor: Gelo » 17 kwietnia 2004, o 13:40

Maxx wdajesz sie w dyskusje z dzieckiem, ktorego najwiekszym osiągnieciem jest przejscie z 2 do 3 klasy gimnazjum. Dla niego druzyna lepsza to ta która przegrywa. I to kibice z innych miast nawet potwierdzają (z Gdańska zapewne;)) Proponuję mieć to w d... mamy komplet punktów, psy szczekają, karawana jedzie dalej.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#106 Postautor: Maxx » 17 kwietnia 2004, o 13:43

Gelo pisze:Maxx wdajesz sie w dyskusje z dzieckiem, ktorego najwiekszym osiągnieciem jest przejscie z 2 do 3 klasy gimnazjum. Dla niego druzyna lepsza to ta która przegrywa. I to kibice z innych miast nawet potwierdzają (z Gdańska zapewne;)) Proponuję mieć to w d... mamy komplet punktów, psy szczekają, karawana jedzie dalej.

Racja Grześ, ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Rzeszów był "lepszy" i koniec kropka :D :D :D

Pozdrawiam