Tomasz Rempała
Re: Tomasz Rempała
No to dobrze, będzie trochę ciekawiej na pierwszym meczu.
Świetna wiadomość,mamy pewność że nie będzie u nas w składzie zawodnika który "hamuje" przed wejściem w łuk.
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
- niespokojny
- Trener
Moze technika i przygotowaniem sprzetowym nie powalal, ale ambitny z niego zawodnik. Szacunek za te dwa lata mu sie nalezy. Powodzenia Tomek.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Dokładnie. Uwazam, ze wywiazywal sie ze swojej roli calkiem niezle. Nie kazdy moze byc liderem druzyny. Dzieki Tomek za te dwa lata jazdy u nas i powodzenia w nadchodzacym sezonie.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony mam do Tomka żal o kilka meczów wyjazdowych ale z drugiej zaskarbił moją sympatię podpisując jako pierwszy kontrakt kiedy nikt nie był pewny przyszłości. Teraz kiedy juz Tomka u nas nie bedzie troche mi żal mimo wszystko.
Pewnych rzeczy się nie zapomina Gelu. Takich jak defekt w 2009 (nie pamiętam z kim był ten mecz), sam naprawił motocykl aby przez półtora kólka z nim biec, bo czas się kończył. Nie wspominając o tym zdjęciu z Krosna gdzie widać było radość jaką rzadko się widuje u dorosłych ludzi. Pozostają jeszcze takie wspomnienia jak ratowanie honoru i twarda walka w Łodzi w majowym meczu, czy pakowanie Jacusia pod samiuśką bandę
żeby z kolegą z pary wyjść na 5-1. Można by jeszcze napisać c nieco. Ale trudno się mówi prawa rynku są jakie są 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Polfinal PO z Miszkolcem
(jechal wtedy na motorze Jacka)
Tomek dzieki i powodzenia.
edit:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... kaskadzie/
Ta pani na zdjeciach nr 1 i 2 to zona Tomasza?
Tomek dzieki i powodzenia.
edit:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... kaskadzie/
Ta pani na zdjeciach nr 1 i 2 to zona Tomasza?
Motor mocny
Myślę że decydującym czynnikiem zmiany barw przez Tomka były jednak nowe przepisy o KSM.
Bo napewno nie wybrał ukraińców ze względu na lukratywny kontrakt,za to ma szanse na dużą ilośc
jazdy i nawet liderowanie w Równem.
PS:Napewno na inauguracje sezonu należą mu sie gromkie brawa.
Bo napewno nie wybrał ukraińców ze względu na lukratywny kontrakt,za to ma szanse na dużą ilośc
jazdy i nawet liderowanie w Równem.
PS:Napewno na inauguracje sezonu należą mu sie gromkie brawa.
- Łoptymista
- Trener
Dokladnie. Nie wyobrazem sobie innego przyjecia TR.
Jestem przekonany, że takie brawa NA PEWNO (Cz@rku) otrzyma 
Pozytywny czlowiek, to go kazdy pozytywnie odbiera i tak ma byc. Nie to co Jacuniu albo Swistunio.