Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
1. Jacek Rempała
2. Tomasz Piszcz
3. Tomasz Rempała
4. Karol Baran
5. Dawid Stachyra
6. ktokolwiek
7. ktokolwiek
Taki skład gwarantuje awans, darować sobie karanie, zająć sie gromadzeniem budżetu na przyszły rok. Darować sobie też juniorów, tzn nie w sensie szkolenia, tylko wypozyczania niewiadomo kogo. Taka piatka seniorów to gwarancja min 40 punktów na każdym torze 2 ligi
2. Tomasz Piszcz
3. Tomasz Rempała
4. Karol Baran
5. Dawid Stachyra
6. ktokolwiek
7. ktokolwiek
Taki skład gwarantuje awans, darować sobie karanie, zająć sie gromadzeniem budżetu na przyszły rok. Darować sobie też juniorów, tzn nie w sensie szkolenia, tylko wypozyczania niewiadomo kogo. Taka piatka seniorów to gwarancja min 40 punktów na każdym torze 2 ligi
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
40 punktow na kazdym torze gwarantuje komplet porazek.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
albo przeoczyłeś słowo minimum, albo jesteś złośliwym trollem
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:Taki skład gwarantuje awans
Czyli znow zaczynasz tak jak w tym roku...od konca, czyli od awansu, zamiast starac sie w kazdym meczu, dazyc do awansu, ale nie krakac o tym na okraglo.Nie ma czegos takiego jak sklad gwarantujacy awans.Chyba, ze zabroni sie upadkow, kontuzji i innych wypadkow losowych, chocby opieszalych sponsorow. Duzo lepsi i mocniejsi od nas juz sie o tym nieraz przekonali.Proponowana piatka jest na tyle dobra, na ile nierealna, bo gdyby nawet - to nie zdarzalo sie w tym roku, aby wszyscy pojechali rowno z trudnym przeciwnikiem.Jak dobrze jechal Jacek, slabo punktowal Tomek
albo Karol/ Hynek byli na zwolnieniu, albo jeszcze Piszcz nie mogl przyjechac.Optymalna forma pieciu zawodnikow w kazdym meczu to mrzonka.
Poza tym popatrz jak jest w Krosnie, jeden juz podpisal, Mateusz Kowalczyk marzy o kontynuacji startow w tym samym klubie. A u nas? Jacek ma czas na decyzje, ale chyba sie nie pali do pozostania tutaj, Karol pewnie wybierze dla siebie cos blizej domu bo wiele klubow bedzie chcialo miec go u siebie.Atmosfera w klubie nie jest idealna, wiec marnie to widze, no chyba, ze rzeczywiscie zawodnikom nie zalezy gdzie jezdza i podpisuja byle gdzie, byle nie zostac na lodzie.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Ja np. chciałbym widzieć taki skład (myśle ze jak najbardziej realny)
Seniorzy:
Jacek Rempała
Tomasz Rempała
Karol Baran
Adrian Rymel
Paweł Miesiąc/Piotr Dym
Grzegorz Knapp
Hynek Stichauer
Lubos Tomicek
Andreas Messing
Richard Hall
Juniorzy:
Linus Sundstroem
Rene Bach
Rafał Klimek
ew. wyporzyczyć jakiegos polskiego juniora np. Domański.
Seniorzy:
Jacek Rempała
Tomasz Rempała
Karol Baran
Adrian Rymel
Paweł Miesiąc/Piotr Dym
Grzegorz Knapp
Hynek Stichauer
Lubos Tomicek
Andreas Messing
Richard Hall
Juniorzy:
Linus Sundstroem
Rene Bach
Rafał Klimek
ew. wyporzyczyć jakiegos polskiego juniora np. Domański.
tak, Andreasa na pewno zobaczysz u nas po tym jakie pisemko dostal z klubu...
"Życie to jazda"
Broń Boże śwista do Lublina.
Boobi co Ty jak mu jeszcze nikt dokładnie tego pisemka na jego język nie przetłumaczył to może jest jeszcze szansa 
MaRiUsZ
A moj nos mi podpowiada ze w przyszlym roku bedziemy mieli rodzinny tercet.
Gelo pisze:A moj nos mi podpowiada ze w przyszlym roku bedziemy mieli rodzinny tercet.
Jesteś za czy przeciw ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Gelo pisze:A moj nos mi podpowiada ze w przyszlym roku bedziemy mieli rodzinny tercet.
Piotr, Marcel i Cyprian Szymko
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
sam nie wiem - Marcinowi wyszly dwa mecze w I lidze - reszta to dwa, trzy biegi w meczu i raczej cienizna. Argument "za" to obecnosc Jacka na miejscu ale ja jestem sceptyczny.
Myśle, że M. Rempała to bylby dobry kierunek - przynajmniej nie byłoby problemu z jego dyspozycyjnością. A nie wiem czy pamiętacie, że byl przez kilka biegow rekordzistą naszego toru.
No to powiem wam byłby ciekawy przypadek, 3 Rempałów w Lublinie...ale pewnie działacze pójdą zapewne w druga strone niz tutejsze propozycje i zobaczymy kogoś kogo się nie spodziewalibysmy 
MaRiUsZ
Indorka jasne jest ze w sporcie są kontuzje i inne wypadki losowe, a kadra seniorska nie składa sie z 5 zawodników. Te nazwiska które podałem mogłyby stanowić trzon drużyny, uzupelniony o całe zastępy beduinów przydatnych w razie potrzeby. A co do nierównej formy... akurat w tym sezonie nasi Polacy prezentowali nadzwyczaj równą formę i wiadomo było w każdym meczu, że poniżej pewnego poziomu nie zejdą, to rutyniarze. Stachyra to juz w ogóle bylby grzyb w barszczu.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- Egon
- Zawodowiec
Beduinow to juz mielismy w tym sezonie kilku..poza tym jaki jest sens kontraktowac piecdziesieciu zawodnikow? Bedziemy sie podniecac szeroka kadra tylko co z tego wyniknie? A to "ktokolwiek" na pozycji juniora to jakis zart tak?
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
ok, to zakontraktujmy 20 Polaków.
nie, nie żart
nie, nie żart
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
statystycznie w jednej druzynie w trakcie sezonu przytrafiają się dwie kontuzje seniorow. Przy wyjatkowym nieszczesciu - trzy i to tez rzadko bywa ze jednoczesnie. Tak wiec jak zakontraktujemy siedmiu seniorow (czterech pewnych do skladu i trzy zapchajdziury) to w zupelnosci wystarczy. Do tego czterech juniorow (dwoch do skladu i dwoch "w razie Niemca") i mamy kadre 11 ludzi. Wazne zeby byli dyspozycyjni.
Może warto by było się temu zawodnikowi przyjrzeć z bliska - tym bardziej że jest za darmo.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/09/20/marcin-piekarski-po-tym-sezonie-trafie-na-liste-transferowa/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/09/20/marcin-piekarski-po-tym-sezonie-trafie-na-liste-transferowa/

Dokładnie, Remus. Tylko to już sie trzeba nim zajac a nie w lutym.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
tak,tak brać Piekarskiego na 2 lige będzie jak ta lala 
Z niczego może być tylko nic.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... a-mnie-al/
Pojawiły się głosy, iż awans Zetterstroema do Grand Prix sprawi, że ciężko mu będzie znaleźć pracodawcę w polskiej Ekstralidze. Czy paradoksalnie więc spadek Lotosu Wybrzeża jest zawodnikowi na rękę? - Czy zostanę w Gdańsku? Jazda w pierwszej lidze może być dla mnie dobrym rozwiązaniem, ale niezręcznie mi teraz o tym myśleć, bo pierwsza liga to nie jest rozwiązanie dobre dla tego klubu. Mieliśmy obronić Ekstraligę, to był nasz cel. Nie wykonaliśmy go i czuję się w tej chwili bardzo zawiedziony - zakończył "Zorro".
Czyżby Magnus zwracał delikatnie uwagę, ze oprócz Grudziądza w II lidze w przyszłym sezonie wystąpi Gdańsk?
Pojawiły się głosy, iż awans Zetterstroema do Grand Prix sprawi, że ciężko mu będzie znaleźć pracodawcę w polskiej Ekstralidze. Czy paradoksalnie więc spadek Lotosu Wybrzeża jest zawodnikowi na rękę? - Czy zostanę w Gdańsku? Jazda w pierwszej lidze może być dla mnie dobrym rozwiązaniem, ale niezręcznie mi teraz o tym myśleć, bo pierwsza liga to nie jest rozwiązanie dobre dla tego klubu. Mieliśmy obronić Ekstraligę, to był nasz cel. Nie wykonaliśmy go i czuję się w tej chwili bardzo zawiedziony - zakończył "Zorro".
Czyżby Magnus zwracał delikatnie uwagę, ze oprócz Grudziądza w II lidze w przyszłym sezonie wystąpi Gdańsk?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Richardson
harry pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/09/22/magnus-zetterstroem-pierwsza-liga-moze-byc-dobra-dla-mnie-al/
Brak mi słów poprostu i Ty człowieku śmiesz komuś wytykać wiek i nie umiejętność czytania ze zrozumieniem?. Coś Ci się w tej główce pomieszało. Poszukaj na necie są testy czytania ze zrozumieniem, polecam może Ci pomogą.
- Egon
- Zawodowiec
Richardson proponuje wyjsc na dwor i sie przewietrzyc..moze Ci się lepiej zrobi 
Motor! Motor! Tylko Motor!
Richardson pisze:Brak mi słów poprostu i Ty człowieku śmiesz komuś wytykać wiek i nie umiejętność czytania ze zrozumieniem?. Coś Ci się w tej główce pomieszało. Poszukaj na necie są testy czytania ze zrozumieniem, polecam może Ci pomogą.
No nareszcie ktoś przywraca mi wiarę w mądrość ludzi
Super! Oto przykład kolegi, który wziął sobie do serca krytyczne uwagi, odrobił lekcje, poćwiczył na necie testy i proszę! Uczeń przegonił mistrza
Gratulacje! O to chodziło. Jeden wyprostowany
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski