Co były zarzad zrobil Tobie? :p

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

Re: Co były zarzad zrobil Tobie? :p

#101 Postautor: Manitou » 23 czerwca 2009, o 23:32

Wiesz, chore umysly maja to do siebie, ze im sie daty mieszaja i nie rozrozniaja miesiecy ani lat. Moze sie biedakowi po prostu pomieszalo.

Awatar użytkownika
piv
Junior

#102 Postautor: piv » 23 czerwca 2009, o 23:34

Dobra nie ma co juz walkowac tego tematu kolejne 5 stron. Gosc sie widac obsral juz po kolana a Wy dalej go zajezdzacie. 8)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#103 Postautor: Łoptymista » 23 czerwca 2009, o 23:47

no
:D

Awatar użytkownika
Monter_77

#104 Postautor: Monter_77 » 23 czerwca 2009, o 23:58

piv pisze:Dobra nie ma co juz walkowac tego tematu kolejne 5 stron. Gosc sie widac obsral juz po kolana a Wy dalej go zajezdzacie. 8)

obsra sie jak zobaczy ile bedzie musial wybulic po wyroku. harry nie odpuszczaj lamusowi jazda!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...
Obrazek

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#106 Postautor: Radzio » 24 czerwca 2009, o 08:32

kurde 2 dni na forum mnie nie było... Dobry temat na śniadanie, od razu nastrój lepszy od czytania tych bzdur wypisanych przez romusa czy jak mu tam.
Harry nie odpuszczaj mu, może jak trafi sprawa do sądu to "przyszli natchnieni" zastanowią się, nad tym czy internet jest tak anonimowy i można pisać co się chce.

Awatar użytkownika
Romus

#107 Postautor: Romus » 24 czerwca 2009, o 08:40

Monter_77 pisze:obsra sie jak zobaczy ile bedzie musial wybulic po wyroku. harry nie odpuszczaj lamusowi jazda!! :twisted: :twisted: :twisted:

Sam jesteś LAMUSEM, a do tego FRAJEREM pajacu. Zamiast tyle gadać to pokażcie na co Was stać CIOTY. :)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#109 Postautor: Łoptymista » 24 czerwca 2009, o 09:18

Romus dajesz!

Awansowales na mojego ulubienca

PS do adminow i modow. nie banujta go. moj ci on, moj :D

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#110 Postautor: KosaRKS » 24 czerwca 2009, o 09:22

Romus pisze:
Monter_77 pisze:obsra sie jak zobaczy ile bedzie musial wybulic po wyroku. harry nie odpuszczaj lamusowi jazda!! :twisted: :twisted: :twisted:

Sam jesteś LAMUSEM, a do tego FRAJEREM pajacu. Zamiast tyle gadać to pokażcie na co Was stać CIOTY. :)

Hah, tylko pogarszasz swoja sytuacje ;]
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#111 Postautor: Radzio » 24 czerwca 2009, o 09:32

Romus pisze:

sam zacząłeś nazywać innych lamusami,a teraz tak się obraziłeś, nie ładnie

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#112 Postautor: bkapusta » 24 czerwca 2009, o 10:00

Łoptymista pisze:Romus dajesz!

Awansowales na mojego ulubienca

PS do adminow i modow. nie banujta go. moj ci on, moj :D

Madrze gada.

Romus musi zostac bo fajnie to poczytac przy porannej kawie :P
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

go!
Trener

#113 Postautor: go! » 24 czerwca 2009, o 10:25

KosaRKS pisze:Hah, tylko pogarszasz swoja sytuacje ;]

Panowie, czy jedyne miejsce ktore odwiedzacie w sieci to to forum?
Slyszeliscie o trollingu? O ojcu Buzdyganie, co nie dosc ze sam obrazal to jeszcze innym procesy wytaczal? :) Slyszeliscie o grupach dyskusyjnych a wsrod nich np. o alt.pl.dupa ?
Panowie, nie nastarczyli byscie wytaczac procesow, a sady nie zajmowaly by sie w Polsze niczym innym, jak oskarzaniem za obraze przez internet !! Zejdzcie na ziemie. Chcialbym zobaczyc ten skazujacy wyrok.. albo chociaz ze doprowadzicie do rozpoczecia procesu.. Poki co, ciagle trudno mi w to uwierzyc.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#114 Postautor: dannie » 24 czerwca 2009, o 10:30

go! pisze:Panowie, nie nastarczyli byscie wytaczac procesow, a sady nie zajmowaly by sie w Polsze niczym innym, jak oskarzaniem za obraze przez internet !! Zejdzcie na ziemie. Chcialbym zobaczyc ten skazujacy wyrok.. albo chociaz ze doprowadzicie do rozpoczecia procesu.. Poki co, ciagle trudno mi w to uwierzyc.

hehe, faktycznie - ale musi byc ten pierwszy raz :)
W Stanach jakby sie uparl to daloby sie udowodnic, ze np. Romus pracujac w Coca-Coli pisze te wrzuty z komputera sluzbowego podczas pracy i wywalczyc w sadzie z tego tytulu kilkaset tys. dolarow od koncernu, ze to jego wina, ze mial taka mozliwosc 8) :lol: :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#115 Postautor: bkapusta » 24 czerwca 2009, o 10:40

go! pisze:
KosaRKS pisze:Hah, tylko pogarszasz swoja sytuacje ;]

Panowie, czy jedyne miejsce ktore odwiedzacie w sieci to to forum?
Slyszeliscie o trollingu? O ojcu Buzdyganie, co nie dosc ze sam obrazal to jeszcze innym procesy wytaczal? :) Slyszeliscie o grupach dyskusyjnych a wsrod nich np. o alt.pl.dupa ?
Panowie, nie nastarczyli byscie wytaczac procesow, a sady nie zajmowaly by sie w Polsze niczym innym, jak oskarzaniem za obraze przez internet !! Zejdzcie na ziemie. Chcialbym zobaczyc ten skazujacy wyrok.. albo chociaz ze doprowadzicie do rozpoczecia procesu.. Poki co, ciagle trudno mi w to uwierzyc.

Slyszelismy, slyszelismy tez o procesach za znieslawienie i takie sprawy sa wygrywane. go! moze po prostu dla Ciebie to nie jest codziennosc ale jak dla mnie [biorac pod uwage prace zawodowa/naukowa] taka sprawa to nic nadzwyczajnego.

Oczywiscie niewiele osob sie na to decyduje i procesy o znieslawienie dotycza glownie prasy ale juz byly sprawy za obrazanie ludzi w internecie i mnie to zupelnie nie dziwi.

Polecam literature fachowa:
http://prawo.vagla.pl/files/dr_a_bodnar ... r_WPIA.pdf
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

go!
Trener

#116 Postautor: go! » 24 czerwca 2009, o 10:47

bkapusta pisze:Slyszelismy, slyszelismy tez o procesach za znieslawienie i takie sprawy sa wygrywane. go! moze po prostu dla Ciebie to nie jest codziennosc ale jak dla mnie [biorac pod uwage prace zawodowa/naukowa] taka sprawa to nic nadzwyczajnego.

Fakt,nie potrafie moze podejsc do sprawy fachowo, czy tez naukowo. Ale mam niewiele wiecej lat od Romusa i chyba nie dzis sie przekonalem, ze jak ktos chce drugiemu zrobic kuku i np. wytoczyc mu proces, to nie straszy i nie opowiada o tym 2 dni, a poprostu to robi.
PS. I taka refleksja. Przeciez to forum jest moderowane. Jak mozna bylo dopuscic do znieslawienia, ktore koniec ma miec w sadzie? Sie pytam :) :P

go!
Trener

#118 Postautor: go! » 24 czerwca 2009, o 11:25

Gawrzyk pisze:ale w czym masz problem?

Ty masz problem - tylko nie wiem czy ze zrozumieniem czy z widzeniem. Ja dodalem maksymalna ilosc ikon swiadczacych o charakterze mojej wypowiedzi. Usun ja jak ci sie cos w niej nie podoba.
PS. Za chwile bedzie 6 lat jak jestem na tym forum. Myslalem ze wszyscy juz wiedza, ze jestem przeciwnikiem jakiejkolwiek formy moderowania internetu, wiec daruj sobie tlumaczenie do czego facet mial prawo.. przynajmniej mi.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2009, o 11:52 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MIERZWIN
Senior

#120 Postautor: MIERZWIN » 24 czerwca 2009, o 12:55

Może by tak zgłosić Romusa w plebiscycie Tygodnika Żużlowego jako "Objawienie roku"??? :lol:
od 1988 tylko SPEEDWAY

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#121 Postautor: Manitou » 24 czerwca 2009, o 12:58

Chyba raczej "Detka roku" :lol:

harry
Trener

#122 Postautor: harry » 24 czerwca 2009, o 13:01

go! pisze:Fakt,nie potrafie moze podejsc do sprawy fachowo, czy tez naukowo. Ale mam niewiele wiecej lat od Romusa i chyba nie dzis sie przekonalem, ze jak ktos chce drugiemu zrobic kuku i np. wytoczyc mu proces, to nie straszy i nie opowiada o tym 2 dni, a poprostu to robi.

1. Jeden dzień a nie dwa.
2. Mówisz masz. Sprawa już ma nadany bieg. Mecenas pracuje.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

go!
Trener

#123 Postautor: go! » 24 czerwca 2009, o 13:23

harry pisze:2. Mówisz masz. Sprawa już ma nadany bieg. Mecenas pracuje.

:) Ciesze sie. Przez ostatnie pare postow staralem sie uszczypnac Cie w ambicje, zeby nie powiedziec brzydko "podpuscic". Jestem bardzo ciekaw ciagu dalszego tej sprawy i wreszcie cos sie dzieje na forum :)

PS. Sorry za to chamstwo, taki juz jestem ;) :P

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#124 Postautor: marcin_lub » 24 czerwca 2009, o 14:17

harry pisze:
go! pisze:Fakt,nie potrafie moze podejsc do sprawy fachowo, czy tez naukowo. Ale mam niewiele wiecej lat od Romusa i chyba nie dzis sie przekonalem, ze jak ktos chce drugiemu zrobic kuku i np. wytoczyc mu proces, to nie straszy i nie opowiada o tym 2 dni, a poprostu to robi.

1. Jeden dzień a nie dwa.
2. Mówisz masz. Sprawa już ma nadany bieg. Mecenas pracuje.

Harry, nie ośmieszaj się, proszę. Nawet jeśli założysz sprawę (w co osobiście wątpię) to nic, kompletnie nic Ci to nie da! Wyrok dla wyroku? Jestem Ciekawy, który sąd skaże człowieka, który Cię oskarża? A może robi to słusznie, udowodni Ci coś złego i co wtedy zrobisz? Pewny jesteś, że wszystko co w życiu robisz jest legalne, że jesteś święty? Ja osobiście nie znam nikogo, kto w życiu nie zrobił nigdy nic złego, czasem nieświadomie. A może kolega ma zdjęcie jak przechodziłeś nie na pasach bądź na czerwonym świetle? No może troszkę się zagalopowałem :)
Jednak te Twoje wypowiedzi o 17 tyś odszkodowania bardzo mnie rozbawiły. Normalnie jak małe dziecko. Zresztą go! napisał w tym temacie wszystko, trochę bezpośrednio, trochę w domyśle. Jeśli jesteś inteligentny to zrozumiałeś. W każdym bądź razie jeżeli chcesz wydać pieniądze na adwokata, na sprawę, itp. to po prostu zrób to, a nie piej z zachwytu na forum, że "koleś się obsrał". W Twoim wieku można oczekiwać powagi.
Pozdrawiam

harry
Trener

#125 Postautor: harry » 24 czerwca 2009, o 14:48

marcin_lub pisze:Harry, nie ośmieszaj się, proszę.

Sam się nie ośmieszaj bo nie masz zielonego pojęcia co piszesz i jeszcze czytać nie umiesz. Po pierwsze
Jestem Ciekawy, który sąd skaże człowieka, który Cię oskarża? A może robi to słusznie, udowodni Ci coś złego i co wtedy zrobisz? Pewny jesteś, że wszystko co w życiu robisz jest legalne, że jesteś święty? Ja osobiście nie znam nikogo, kto w życiu nie zrobił nigdy nic złego, czasem nieświadomie. A może kolega ma zdjęcie jak przechodziłeś nie na pasach bądź na czerwonym świetle?

Jak już masz pisać taaaakie bzdury to chociaż trzeba było poczytać mądrych ludzi w tym temacie a nie go!. Ale dla Twojego dobra wyjaśnię Ci podstawy. To koleś musi mi udowodnić w sądzie że:
1. Zarząd i władze TŻ-u były skorumpowane
2. Zarząd brał kasę do kieszeni
3. Znajdzie lubelskie firmy, które znają "machlojki" poprzedniego Zarządu i w dodatku i nie zgłosiły tego na policje.
Tyle i aż tyle. O przechodzeniu na czerwonym świetle nie ma mowy.

Jednak te Twoje wypowiedzi o 17 tyś odszkodowania bardzo mnie rozbawiły.

Nie odszkodowanie tylko nawiązka. Ty w ogóle czytałeś moje wypowiedzi czy ktoś ci coś powiedział i tak strzelasz kulami w płot. Tu nie chodziło o pieniądze tylko o motocykl dla szkólki, który kosztuje około 17 tys zł.
Zresztą go! napisał w tym temacie wszystko, trochę bezpośrednio, trochę w domyśle. Jeśli jesteś inteligentny to zrozumiałeś.

Akurat go! nic mądrego nie napisał a później i tak wykręcił kota ogonem
W każdym bądź razie jeżeli chcesz wydać pieniądze na adwokata, na sprawę, itp. to po prostu zrób to, a nie piej z zachwytu na forum, że "koleś się obsrał". W Twoim wieku można oczekiwać powagi.

No tu to dałeś równo ( chyba kompromitacja). Nie wiem ile masz lat ale na naukę nigdy nie jest za późno. Nawet nie umiesz przeczytać co kto mówił w tym temacie.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2009, o 14:53 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski