Piła-Lublin (28.06.2009r.)
Re: Piła-Lublin (28.06.2009r.)
wydaje się że jak są obaj w parze, to bardziej pilnują siebie (lepiej się dogadują). Jadąc z kimś innym w parze jakoś nie widać współpracy
Zostało jeszcze 3miejsca na wyjazd do Piły, koszt 60zł/os. Pogoda ma być 
W busie rowniez pozostaja 3 miejsca. Koszt jednak 85 zl. Za to wrazenia niezapomniane:)
Ładować się w busa nie bede przecież płacił 105 zł... A w busie i sie napijesz i wyskoczysz na szybką faje i pośpiewasz itd itd.
Spoko Marun, nie 105, a 100 jak sie okazuje:) No ale jeszcze jest 3 dni. Mysle, ze jakis chetny sie znajdzie;>
Zbierac sie panowie. Wolicie ogladac mecz na SF????? Za jedyne 85 zl mozecie byc z naszymi chlopakami w Pile!!!
Zbierac sie panowie. Wolicie ogladac mecz na SF????? Za jedyne 85 zl mozecie byc z naszymi chlopakami w Pile!!!
nie to zebym robil jakas specjalna konkurencje ale u nas koszt to 60zl takze zostaje jeszcze 15zl na zgrzewke naleczowianki premium 1,5 litra z gazem:)
carpe diem!
Spoko Bartosh. Nie obrazamy sie. Jazda busem i tak jest BEZKONKURENCYJNA 
Manitou pisze:Spoko Bartosh. Nie obrazamy sie. Jazda busem i tak jest BEZKONKURENCYJNA
pomylilem sie 25zl to na dwie zgrzewki:)
carpe diem!
Widzisz, bartosch a chłopaki w busie "walnął" jedno piwo i będą tak samo sikać jak Ty po 2 zgrzewkach Nałęczowianki 
Ja oferuję że każdemu chętnemu, który teraz się zapisze do busa będę polewał podwójną porcję do kubeczka!
Oczywiscie pelnoletniemu :]
Ej, te auta sa nudne. W busie można się zintegrować i rozwinąć "team spirit" co jest becenne dla prawdziwego kibica :]
Oczywiscie pelnoletniemu :]
Ej, te auta sa nudne. W busie można się zintegrować i rozwinąć "team spirit" co jest becenne dla prawdziwego kibica :]
a stalym bywalcom busa to juz nie?? to ja sie wypisuje i zapisze sie jeszcze raz
BUS TO JEST KLIMAT !!!!! 
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
dawac do tego busa. marun obiecuje, ze nie bedzie chcial juz sikac tak czesto
ale offtop sie zrobil... ludzie taka okazja sie juz nie trafi wskakujemy wszyscy do busa! i jestesmy z naszym chlopakami! i pierwsze zwyciestwo na wyjezdzie zobaczycie... 
"Życie to jazda"
Boobi pisze:dawac do tego busa. marun obiecuje, ze nie bedzie chcial juz sikac tak czestoale offtop sie zrobil... ludzie taka okazja sie juz nie trafi wskakujemy wszyscy do busa! i jestesmy z naszym chlopakami! i pierwsze zwyciestwo na wyjezdzie zobaczycie...
Ej ale mi sie chcialo raz sikać... Tylko że bardzo bardzo xD a że nie było gdzie stanąć to dusiłem to w sobie xD obiecuje że wezmę butelke xD
Przypominam o wolnych 3miejscach cena wyjazdu 60zł i w tym jest wliczona cena biletu na mecz! Taniej nie będzie 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway Fan
- Senior
to Lublin jest Grodem Kopernika ?Teraz zawodnicy z Grodu Kopernika spodziewają się ciężkiego spotkania, ale liczą na wygranie pierwszego w tym sezonie meczu wyjazdowego.
Kopernik byla kobieta i pochodzila z Lublina

http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 73664.html
Gdzieś w końcu muszą wygrać !!! Bez Hliba, ale muszą !!
Gdzieś w końcu muszą wygrać !!! Bez Hliba, ale muszą !!
Jesli jeszcze ktos sie zastanawia czy warto jezdzic na wyjazdy to zaprawde powiadam Wam - warto 
Chociazby po to zeby przeczytac takie slowa, ktore padly z ust kapitana druzyny
Kapitan;) pisze:Jednak kolejny raz przed meczem wyjazdowym powtarza sie pytanie, czy lubelski zespol wygra na obcym torze? Zadaja je sobie przede wszystkim fani, którzy od poczatku sezonu jezdza za druzyna po calej Polsce, a dotychczas wracali w malo radosnych nastrojach. - Na pewno zasluzyli na nasza wygrana. Dziekujemy im, ze jezdzą, dopinguja i sa z nami. Badzie nam milo, jeśli i do Pily przyjedzie spora grupa kibicow z Lublina. Wiem, ze wielu nie wierzy w nasze zwycięstwo, ale postaramy sie w koncu wygrac - mowi Jacek Rempala, kapitan zespolu.
Chociazby po to zeby przeczytac takie slowa, ktore padly z ust kapitana druzyny
Pokemon pisze:janek- za tydzień z Rawiczem na pewno
Nie dowcipkuj !!!
Przeglądam sobie pilskie forum i widzę że tam mało kto wierzy w wygraną Polonii. Rozpaczają chłopaki już ze 4 strony, że brak w tym tygodniu treningów i że nie ma kasy w klubie na ściągnięcie Gathercole'a i Bacha ;p
Zwykle była napinka z obu stron przed naszymi meczami, Tym razem natomiast kibice przekonują się nawzajem, że wygra rywal :d Co za czasy, gdzie ta wiara w swoich? :]
Zwykle była napinka z obu stron przed naszymi meczami, Tym razem natomiast kibice przekonują się nawzajem, że wygra rywal :d Co za czasy, gdzie ta wiara w swoich? :]
A tymczasem w naszym wesołym busie brak miejsc:) Nie wiem jak tam Dobek stoi z miejscami,w każdym razie jak ktoś się w ostatniej chwili namyślił to do mnie już nie ma po co pisać:P Do zobaczenia w Pile

U mnie zostało jeszcze jedno miejsce.Więc prosze nie czekać klimat też będzie super
kto wygra mecz....