Bohumil Brhel
Również wolałbym oglądać Tomicka, zawsze to jakaś świeża krew i w dodatku to również nasz zawodnik. Jednak mimo wszystko Brhel jest zawodnikiem "pewniejszym" z doświadczeniem w GP, na wylot znającym tor w Pradze. A zresztą zobaczymy... Sądzę, że Bo jest w stanie zdobyć te 2-3 punkciki i to moim zdaniem byłby już sukces.
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Brhel to pomyłka z każdej strony. Już pomijając Tomicka i Sama Simote, ale lepiej gdyby pojechał Adrian Rymel niż Brhel. Wiem że zaraz pewno pojawią się głosy że Brhel lepszy, Gelo dołozy że GP "Bo" zna od podszewki - ale do tej pory niezbyt mu ta znajomość pomagała, a wtedy jednak jezdził sporo lepiej niż teraz.
A nawet od Bo wolałbym Tomicka,Simote - co z tego , że zero, a może nawet wygraliby z Protasiewiczem, pewnie Brhel lepiej nie pojedzie, o każdy wynik wyższy niż wynik Carpenese uznam za błysk geniuszu Czecha, to przynajmniej chłopaki jechaliby na maxa - starego Brhela już raczej na to nie stać.
A nawet od Bo wolałbym Tomicka,Simote - co z tego , że zero, a może nawet wygraliby z Protasiewiczem, pewnie Brhel lepiej nie pojedzie, o każdy wynik wyższy niż wynik Carpenese uznam za błysk geniuszu Czecha, to przynajmniej chłopaki jechaliby na maxa - starego Brhela już raczej na to nie stać.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
Bez jaj Protasiewicz jest słaby na GP, ale myślę że spokojnie wystarczający na Brhele.
Gelo napisał:
Nie no jasne a kto to jest Brhel?? Stary dziadek bez perspektyw którego wyprzedzają Cieślewicze, Pecyny i Jankowskie jak dziecko. Różnica polega na tym, że taki Tomicek czy Simota mając takie miejsce by do tego podeszli jak do szansy życiowej, a jak podejdzie Bo?? Pozatym jego ostatnie występy są gorsze od chociażby Tomicka... czekaj czekaj Gelu jaki był jego ostatni wynik ? (u,w,t) ?? czy (u/w,t,w2min) bo nie pamiętam niestety... Jak dla mnie Brhel do GP to duzy błąd, nic nie zdziała a tylko miejsce młodzieży zajął.
Pozdrawiam
Gelo napisał:
Nie no bez jaj. Tomicek? Kto to jest? Gość, który nie potrafi zrobić punktów na Åukaszewiczu i ÅšlÄ…czce ma siÄ™ Å›cigać z Crumpem czy Pedersenem?
Nie no jasne a kto to jest Brhel?? Stary dziadek bez perspektyw którego wyprzedzają Cieślewicze, Pecyny i Jankowskie jak dziecko. Różnica polega na tym, że taki Tomicek czy Simota mając takie miejsce by do tego podeszli jak do szansy życiowej, a jak podejdzie Bo?? Pozatym jego ostatnie występy są gorsze od chociażby Tomicka... czekaj czekaj Gelu jaki był jego ostatni wynik ? (u,w,t) ?? czy (u/w,t,w2min) bo nie pamiętam niestety... Jak dla mnie Brhel do GP to duzy błąd, nic nie zdziała a tylko miejsce młodzieży zajął.
Pozdrawiam
Nie no jasne a kto to jest Brhel?? Stary dziadek bez perspektyw którego wyprzedzają Cieślewicze, Pecyny i Jankowskie jak dziecko.
... co i tak powoduje że w polskiej lidze jest lepszy od Tomicka.
Różnica polega na tym, że taki Tomicek czy Simota mając takie miejsce by do tego podeszli jak do szansy życiowej, a jak podejdzie Bo?? Pozatym jego ostatnie występy są gorsze od chociażby Tomicka... czekaj czekaj Gelu jaki był jego ostatni wynik ? (u,w,t) ?? czy (u/w,t,w2min) bo nie pamiętam niestety...
"ostatnie występy" sugerują liczbę mnogą - a zdaje się, że przytoczyłeś jedne zawody, w których i tak trudno kogokolwiek porównać.
Jak dla mnie Brhel do GP to duzy błąd, nic nie zdziała a tylko miejsce młodzieży zajął. Pozdrawiam
A jak dla mnie to panowie z BSI orientują się chyba lepiej niż Ty czy Drabol komu przydzielić dzikie karty. Pozdrawiam
Jak dobrze obaj wiemy ani Brhel, ani Tomicek nie są zawodnikami do GP, ale jesli miałbym do wyboru młodego, walecznego, perspektywicznego juniora albo dziadka co wyprzedza tylko po defektach przeciwników i oprócz trzymania krawężnika na stare lata to mu nic w tym sporcie nie zostało to jednak wybrałbym tego młodszego mimo, iż nawet byłby troche słabszy.
Co do Panów z BSI to już popisali się nie raz swoją znajomością, chociaż w ostatnimi czasy dając dziką karte Protasiewiczowi czy Iversenowi zamiast Andersenowi.
Co do Panów z BSI to już popisali się nie raz swoją znajomością, chociaż w ostatnimi czasy dając dziką karte Protasiewiczowi czy Iversenowi zamiast Andersenowi.
Tomicek - z pewnością nie jest zawodnikiem do GP. A młodzieńczą ambicją i walcznością to on może wyprzedzić Bębna czy Dądelę.
Brhel? Jest cienki ale kilka razy coś tam poszarpał w GP na własnym torze. Nie sądzę żeby go brali w nagrodę za dotrwanie do wieku emerytalnego a i wymiar marketingowy jest znikomy, skoro i tak od zawsze w Pradze 90 procent widowni to Polacy. Czy się to komuś podoba czy nie - a jak rozumiem Tobie nie - Brhel jest po prostu lepszym żużlowcem od Tomicka. Wydaje mi się, że tym samym kierowało się BSI.
ps. raczyłeś zakpić z ostatniego "wyczynu" Brhela. Odbijam piłeczkę - Tomicek w Anglii 0,0,0 - czy jakoś tak bo nie pamiętam
Brhel? Jest cienki ale kilka razy coś tam poszarpał w GP na własnym torze. Nie sądzę żeby go brali w nagrodę za dotrwanie do wieku emerytalnego a i wymiar marketingowy jest znikomy, skoro i tak od zawsze w Pradze 90 procent widowni to Polacy. Czy się to komuś podoba czy nie - a jak rozumiem Tobie nie - Brhel jest po prostu lepszym żużlowcem od Tomicka. Wydaje mi się, że tym samym kierowało się BSI.
ps. raczyłeś zakpić z ostatniego "wyczynu" Brhela. Odbijam piłeczkę - Tomicek w Anglii 0,0,0 - czy jakoś tak bo nie pamiętam
Tomicek - z pewnością nie jest zawodnikiem do GP.
Brhel jest ?
Masz racje Brhel jest lepszym zawodnikiem, ale uważam, że w tym momencie o pół klasy. Nie kwestionuje kto jest lepszy lecz to iż Brhel jest juz stary i w ogóle nie jest waleczny, jego występ w GP nie bedzie nawet zauważony. Chodziło mi przede wszystkim o to, że lepiej dawać szanse młodzieży perspektywicznej, niż starym, słabym zawodnikom którzy mimo wszystko w swoim kraju są najlepsi.
Pozdrawiam
jataman21 pisze:Tomicek - z pewnością nie jest zawodnikiem do GP.
Brhel jest ?
Masz racje Brhel jest lepszym zawodnikiem, ale uważam, że w tym momencie o pół klasy. Nie kwestionuje kto jest lepszy lecz to iż Brhel jest juz stary i w ogóle nie jest waleczny, jego występ w GP nie bedzie nawet zauważony. Chodziło mi przede wszystkim o to, że lepiej dawać szanse młodzieży perspektywicznej, niż starym, słabym zawodnikom którzy mimo wszystko w swoim kraju są najlepsi.
Pozdrawiam
Dla mnie powinni jezdzić najlepsi - bez względu na to czy mają 18 czy 58 lat.
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Kasprzak w slabej formie, Kołodziej kontuzjowany, Ułamek miał już szanse, Gollob,Hampel i Protas jezdzą w GP - Andrzej Huszcza na DK w Bydgoszczy!
Może nie 58 lat ale 49 - zawsze coś.
Brhel to taki Huszcza czeski - czy w tej chwili jest lepszy od Adriana Rymela to bym się mocno spierał. A że zawody są w Pradze? Jak sobie wyobrażasz Gelu brhela w walce chociaz z Iversenem? Bo po Protasiewiczu nawet porażki ze słabym czechem się spodziewam.
Niech zdobędzie 2 punkty (punkt to nie będzie wyczyn wkońcu nasz as jedzie) to chyba g w tych czechach ozłoca.
Brhel to taki Huszcza czeski - czy w tej chwili jest lepszy od Adriana Rymela to bym się mocno spierał. A że zawody są w Pradze? Jak sobie wyobrażasz Gelu brhela w walce chociaz z Iversenem? Bo po Protasiewiczu nawet porażki ze słabym czechem się spodziewam.
Niech zdobędzie 2 punkty (punkt to nie będzie wyczyn wkońcu nasz as jedzie) to chyba g w tych czechach ozłoca.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
-
Mtx
Kontuzja Brhela? http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=141458