Apator Toruń - Motor Lublin 48:42 (85:95)
Re: Apator Toruń - Motor Lublin 48:42 (85:95)
Ja to jednego pojąć nie mogę. Jak ten Cierniak się nie może przez tyle lat nauczyć tam jeździć? Do 40' będą go tam byle ogórki juniorskie wozić?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Flagg pisze:rumburaquee pisze:Szkoda że z amatorem, to bardziej boli niż sama porażka
A z kim nie boli?
Z Toruniem - boli, bo to Toruń
Z Gorzowem - boli, bo to Gorzów
z Worckiem - boli, bo to Wrocek
z Czewą - boli, bo to Czewa i Świącik
Z Lesznem, Zieloną i Grudziądzem - boli, bo wstyd.
:)
Otóż nie. Przez ostatnie sezony patrząc jak jeżdżą poszczególne zespoły to wstyd przegrać tylko z amatorem i czewa. Drużynami mamami;)
kibicLBN pisze:Ja to jednego pojąć nie mogę. Jak ten Cierniak się nie może przez tyle lat nauczyć tam jeździć? Do 40' będą go tam byle ogórki juniorskie wozić?
Normalnie , kiedy go chcieli nie poszedł pod okiem mistrza szlifować się na najtrudniejszym torze ekstraligi. Dobrze , ze nie oddaliśmy Wiktora jak prasa pisała bo jakby ten wynik wyglądał ?
Kawczyński pokonał beznadziejnego na Motoarenie Cierniaka. Zachwyty w mediach nad nim jakby miał zostać już zaraz Mistrzem Świata. Pomijam spikera w Toruniu ;).
Spokojnie. Affelt też kiedyś pokonał. Było potem jak było.
Martwi za to jazda Bańbora. Za dużo było chaosu. Ale może też nie umie na Motoarenie.
Spokojnie. Affelt też kiedyś pokonał. Było potem jak było.
Martwi za to jazda Bańbora. Za dużo było chaosu. Ale może też nie umie na Motoarenie.
Bańbor to mam wrażenie, że ze jego default to szeroko i pod bandę nie zwracając uwagę na to, jaki jest tor :D
W SM juz debilne komentarze, że chłopak cofa się w rozwoju. My chyba zapominamy, że on ma 17 lat i normalnym jest, ze będzie mieć mecze jak ten. I to jeszcze nie raz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Flagg pisze:W SM juz debilne komentarze, że chłopak cofa się w rozwoju. My chyba zapominamy, że on ma 17 lat i normalnym jest, ze będzie mieć mecze jak ten. I to jeszcze nie raz.
Aczkolwiek to, że dostał w tym meczu aż trzy biegi jest nieporozumieniem. Jeden z nich powinien być dla Przyjemskiego.
A to nie jest tak że junior z pozycji 6/7 może zastąpić juniora jedynie z taktycznej ? No chyba że tych zmian regulaminów było tyle iż przestałem je ogarniać.
Pewnie ci sami piszą w tym SM co uważają że mecz został sprzedany.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
ezbeg pisze:A to nie jest tak że junior z pozycji 6/7 może zastąpić juniora jedynie z taktycznej ? No chyba że tych zmian regulaminów było tyle iż przestałem je ogarniać.
W sumie dobre pytanie. Myślałem, że zmiana może być dokonana też jako zwykła, ale teraz już sam nie wiem
Nie może być zwykłej. Ze zwykłej może tylko junior za juniora z pod 8 pojechać.
Plus jakby był niezdolny do kontynuowania jazdy na skutek zachowania innego zawodnika.