Ultras-oprawa

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#101 Postautor: Manitou » 21 marca 2005, o 09:16

peterix widać od razu, że należysz do tych 98%, ktore nie rozumiało napisu. Głosił on z tego co pamiętam mniej więcej " Serdecznie witamy w Lublinie". Gdzie tu jest coś PRZECIWKO Rzeszowowi :?: :roll: Gdzie rzucanie padliną :?: Jak chcesz coś skomentować to wypadałoby wypowiadać się w tematach o których ma się pojęcie, a tak robisz z siebie... :twisted:

peterix
Szkółkowicz

#102 Postautor: peterix » 21 marca 2005, o 09:33

Muszę Cię rozczarować Manitou bo ja akurat wiedziałem co miał głosić (dzięki forum :wink: ). Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.
Ale skoro ten napis uważasz za fajny element kibicowania to nasza dyskusja mija się z celem... Pozdro!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Geest
Senior

#103 Postautor: Geest » 21 marca 2005, o 10:05

peterix pisze:Muszę Cię rozczarować Manitou bo ja akurat wiedziałem co miał głosić (dzięki forum :wink: ). Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.
Ale skoro ten napis uważasz za fajny element kibicowania to nasza dyskusja mija się z celem... Pozdro!

jest jeszcze cos takiego jak 'poczucie humoru'...

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#104 Postautor: Manitou » 21 marca 2005, o 10:19

peterix pisze: Nie rozumiem natomiast co chcieliście przez to wyrazić? Sympatię do Rzeszowa? Kulturalne powitanie? Nie rozśmieszaj mnie.

Muszę Cię rozczarować peterix - nie jestem członkiem FK więc pisani do mnie "chcieliście" jest pomyłką. Nie miałem nic wspólnego ze stworzeniem tej flagi, natomiast gdy ją zobaczyłem na stadionie, szczerze się uśmiałem. I chyba o to chodziło ludziom z FK.Tak jak pisze Geest - jest coś takiego jak poczucie humoru.
Pozdrawiam i życzę więcej dystansu do życia.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#105 Postautor: $korzen$ » 21 marca 2005, o 10:58

Peterix gadasz jak bys byl dziadkiem w wieku 80 lat :wink: , zauwaz ze juz od pewnego czasu w Zielonce robia podobne transparenty, ktore na pierwszy rzut oka maja osmieszyc rywala ale z biegiem czasu wszyscy uwazaja to za swietny zart. To samo bylo podczas barazy wlasnie z TÅ»-em. No i jakos nigdy nie zauwazylem zeby ktos na Falubarz wrzucal za takie transparenty, wszystko jest robione po to ,zeby sie dobrze bawic.

peterix
Szkółkowicz

#106 Postautor: peterix » 21 marca 2005, o 14:39

Mnie osobiście flaga z Pacanowem też się podobała i wcale nie czułem się urażony. Ale tu akurat humor był dość czytelny. Może to rzecz gustu, ale mnie pozdrowienia Rzeszowa cyrulicą nie przekonało. Tak samo jak nazywanie kibiców rzeszowskich Józkami z Mojżeszowa. Cóż, kwestia gustu.
Ale to zupełnie inny temat... i nie rozwijajmy go tu bo się admini wnerwią :wink:
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#107 Postautor: GRISZA » 21 marca 2005, o 16:10

Holly powiem Ci jedno - JESTEŚ ŻAŁOSNY ...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Gość

#108 Postautor: Gość » 21 marca 2005, o 16:44

Holly powiem Ci jedno - JESTEŚ ŻAŁOSNY ...

zawsze sie znajdzie w stadzie jakaÅ› czarna owca :D

Mam prawo was nienawidzieć , i z niego korzystam.Oczywiście nie nienawidze Ciebie kolego lecz ogół ktory jest zwany Marma Polskie Folie Rzeszów.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2005, o 16:56 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#109 Postautor: dannie » 21 marca 2005, o 16:55

po pierwsze: ale dyskusja! ;)

po drugie: ja tez chce odpowiedziec na pytanie Bimmera.
Odp. Bo niektorych to kreci, niektorym oprawy sie podobaja, sporo osob lubi przyjsc na stadion i troche pokrzyczec... wiele osob mecz traktuje jako szanse do dobrej zabawy (bo dla kibicow sport to chyba rozrywka?) - a ze kazdego bawia troszke inne rzeczy to juz inna sprawa... ;)

po trzecie: FK i KK nie rywalizuja! bo niby na jakiej plaszczyznie? oprawa KK nie przeszkadza naszej oprawie - wszystko moze sie uzupelniac... np. na meczu z Zielona race byly Fanklubowe a napis TÅ» LUBLIN - KK... jak juz pisalem nie musimy sie kochac ani nienawidzic - jest jeszcze cos pomiedzy - mam tylko nadzieje ze KK wysiagnie w tym roku jakies wnioski i poprawi to i owo...

po czwarte: popieram kwestie dotyczace rozruszania I luku! ;)
Obrazek

Gość

#110 Postautor: Gość » 21 marca 2005, o 16:59

po czwarte: popieram kwestie dotyczace rozruszania I luku!

ja jestem stałym byalcem 1-łuku , ale co ja mogę sam :D jeżeli zbierzę sie grono chętnych chętnie sie zorganizujemy.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#111 Postautor: Manitou » 21 marca 2005, o 17:06

Holly, a w którym miejscu na pierwszym łuku :?: W sektorze sąsiadującym od lewej strony z sektorem gości :?: Bo jeżeli tak to napewno nie będziesz sam. Siedzi tam cała ekipa, która drze się ile tylko może, ale jest nas maksymalnie 10-15 osób. Jeżeli masz do nas blisko to zapraszamy serdecznie. Każde gardło się przyda :lol:

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#112 Postautor: GRISZA » 21 marca 2005, o 18:38

Hollywood pisze:zawsze sie znajdzie w stadzie jakaÅ› czarna owca :D

Mam prawo was nienawidzieć , i z niego korzystam.Oczywiście nie nienawidze Ciebie kolego lecz ogół ktory jest zwany Marma Polskie Folie Rzeszów.

Pytam się więc Ciebie Holly dlaczego tak bardzo chcesz być tą czarna owcą ? Czy chcesz zwrócić uwagę ludzi na swoją osobę ? Czy w ten sposób chcesz się dowartościować pisząc o tym jak bardzo nienawidzisz ogółu zwanego Marma Polskie Folie Rzeszów ?
Co zatem jest dla Ciebie tym ogółem ? Czy jest nim drużyna żużlowa Stali Rzeszów ? Czy są nim kibice przychodzący na mecze ? Czy jest nim KK ? Czy są to mieszkańcy Rzeszowa ? Co dokładniej rozumiesz przez pojęcie Józek ?
Przepraszam za tak wiele pytań,lecz niepojeta jest dla mnie Twoja nienawiść. Jak można nienawidzieć kogoś kogo nawet się nie zna ...
To jest obłęd i chyba ma mało wspólnego ze sportem. A dla mnie z żużlem jeszcze bardziej.
Pozdrawiam Cię i nie życzę Ci tego byś kiedyś doświadczył tego co zwiesz nienawiścią.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Gość

#113 Postautor: Gość » 21 marca 2005, o 18:50

Pytam się więc Ciebie Holly dlaczego tak bardzo chcesz być tą czarna owcą ? Czy chcesz zwrócić uwagę ludzi na swoją osobę ? Czy w ten sposób chcesz się dowartościować pisząc o tym jak bardzo nienawidzisz ogółu zwanego Marma Polskie Folie Rzeszów ?
Co zatem jest dla Ciebie tym ogółem ? Czy jest nim drużyna żużlowa Stali Rzeszów ? Czy są nim kibice przychodzący na mecze ? Czy jest nim KK ? Czy są to mieszkańcy Rzeszowa ? Co dokładniej rozumiesz przez pojęcie Józek ?

* czarną owcą to ja już jestem i tego nie zmienie , bo mi z tym wygodnie :D

* nie chce zwracać niczyjej uwagi , to jest moje prywatne uczucie z którym sie nie kryje.

* ja sie nie muszę dowartościowywać , gdyż uważam sie za osobę w pełni dowartościowana.

* ogółem są zwodnicy , władze klubowe oraz kk

* tak jest nim drużyna żużlowa Stali Rzeszów

* kibice postronni , mieszkańcy Rzeszowa nie

* kk - tak !

* owszem mieszkańcy Rzeszowa , ale tylko należący do kk.

* Józek - vel Judas i wszystko jasne :D

pozdrawiam.