Dariusz Śledź- "dziękujemy" za jazdę przeciw TŻ !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

#101 Postautor: Shack » 27 lipca 2004, o 00:33

Michael pisze:No niech jedzie Trumna i Jurek i sie okze kto jest lepszy.ale pamietajmy ze Jurek mial juz az 9 imprez a Seba tylko 1!

z całą sympatią, ale plyta Ci sie zacieła ??? seba nie ma motocykla na poziomie I ligi

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#102 Postautor: Kubbas » 27 lipca 2004, o 00:52

Shack pisze:z całą sympatią, ale plyta Ci sie zacieła ??? seba nie ma motocykla na poziomie I ligi

A nie moze juz jezdzic na Piszcza sprzecie ?
Przynajmniej na swoim torze gwarantuje kilka punktow.

Gość

#103 Postautor: Gość » 27 lipca 2004, o 01:57

i niech ktos mi powie ze "rybka" to profesjonalista hehehe
od kiedy "profesjonalista" dysponuje 2 motocyklami na 2 ligi??
porownajcie innych polaków, np. nasz zawodnik piszcz, kilka motorow ma na anglie kilka polske itp!!
truminski napewno by wiecej zrobil niz darek 1 punkt w rzeszowie, seba jak ma sprzet to daje czadu!!

mam nadzieje ze w gorzowie pojedzie on w miejsce mordela!!

pozdrawiam kibiców mks montex i tz -u sipmy

Gość

#104 Postautor: Gość » 27 lipca 2004, o 06:45

Kubbas to mi siÄ™ naprawdÄ™ podoba :)

foremniak

#105 Postautor: foremniak » 27 lipca 2004, o 08:38

Darek Śledź po prostu jest zawodnikiem ambitnym i stara sie wypasc jak najlepiej bez wgledu na okolicznosci. Niestety sam meczu nie wygra..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#107 Postautor: Łoptymista » 27 lipca 2004, o 09:14

Bimmer pisze:
PS Powtórzę to, co napisałem wyżej, bo nikt się do tego nie odniósł:
A czy nie mogło być po prostu tak, że Śledź chciał przyoszczęzić na sprzęcie i odwróciło się to przeciwko niemu, a decyzję o zakończeniu kariery podjął przeczytawszy insynuacje i oskarżenia o handlowanie meczami? Tak ja pisałem, może jestem naiwny, ale jakoś łudzę się, że NASZ DAREK ŚLEDŹ nie miał złych intencji - poza ewidentnym kutwieniem, rzecz oczywista.

Czy nikt już nie wierzy w dobrą wiarę naszego chłopaka?

NIE!
Z kilku powodów. Ś. to (w miarę) inteligentny facet i wierzyć, że tak głupio zawalił najważniejsze mecze, byłoby obrazą dla jego inteligencji :twisted:
Po drugie: nie sądzisz, że w jego "karierze" jest zbytv dużo takich "zbiegów okoliczności" i kłopotów sprzętowych w kluczowych momentach.
Do tego dochodzi jeszcze opinia o zawodniku, która nie bierze się z powietrza. Dlaczego przez rok nikt nie chciał go przygarnąć. Dlaczego wiadomość o występie Śledzia w naszych barwach wywołuje szeroki uśmiech u naszych rywali. Na pewno wszystko z czystej sympatii...

PS Mam nadzieję, że Śledź dostanie nasze wpisy do przeczytania. No i moja propozycja hasła "ŚlEDZIOWI HANDLOWCOWI NA POHYBEL!".
PPS Piep... łachudra.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#108 Postautor: Maxx » 27 lipca 2004, o 09:18

Kubbas pisze:
Shack pisze:z całą sympatią, ale plyta Ci sie zacieła ??? seba nie ma motocykla na poziomie I ligi

A nie moze juz jezdzic na Piszcza sprzecie ?

Tomek nie pożyczy więcej Trumińskiemu sprzętu a powód jest oczywisty. Sam niedawno doszedł z nim do ładu i nie chce narażać sliników na zatarcie.
Dla mnie jest to jak najbardziej słuszne podejście. Piszczo wywalił kupę kasy na sprzęt i drugie tyle na dopracowanie go, a Sebek miałby bez żadnych wydatków jechać i nie daj Boże zatrzeć? Nieporozumienie totalne...

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#109 Postautor: Scream » 27 lipca 2004, o 09:36

ale skoro Sledz wszystko co nadawalo sie do jazdy moze juz oddac tylko na zlom to tez ciezko przypuszczac zeby handlowal wynikiem. jak nie ma sprzetu to tutaj sie nic nie oszuka. i nie ma sie co ludzic ze w tym sezonie Darek zacznie jechac. ja juz w trakcie meczu w Rzeszowem (u nas) mowilem ze to koniec Sledzia i nawet nie spodziewam sie ze wyda on jakas kase na sprzet.bo niby po jaka cholere skoro to juz koniec sezonu?

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#110 Postautor: Maxx » 27 lipca 2004, o 09:49

Scream pisze:ale skoro Sledz wszystko co nadawalo sie do jazdy moze juz oddac tylko na zlom to tez ciezko przypuszczac zeby handlowal wynikiem. jak nie ma sprzetu to tutaj sie nic nie oszuka. i nie ma sie co ludzic ze w tym sezonie Darek zacznie jechac. ja juz w trakcie meczu w Rzeszowem (u nas) mowilem ze to koniec Sledzia i nawet nie spodziewam sie ze wyda on jakas kase na sprzet.bo niby po jaka cholere skoro to juz koniec sezonu?

Jeśli Śledź nic nie pojedzie już w tym sezonie to będzie znaczyło tylko jedno: FACET NIE MA JAJ I HONORU.

Zawalił totalnie 2 mecze, przez niego straciliśmy 4 punkty i być może szansę na baraże. Wystarczy!!! Trzeba z nim krótko, albo jedzie i przywozi punkty, albo OUT!!!

Czarek
Trener

#111 Postautor: Czarek » 27 lipca 2004, o 10:01

Jak Śledź chce to potrafi. Pierwszy jego bieg z Gorzowem i wygrana 5:1 były tego przykładem. Idealnie, co do centymetra blokował, bodajże Palucha.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#112 Postautor: Gelo » 27 lipca 2004, o 10:11

Jednak nie wierze w to, że Darkowi nie zalezy na dobrej jeździe i na lubelskim klubie. Zamiast wspomóc go, jeszcze bardziej dobijacie.

Radziu - Darek sam siebie dobija. Miał już sygnały od kibiców po Grudziądzu, że jest coś nie tak i wniosków żadnych nie wyciągnął. Mamy go wspomagać? Jak? Czym, oprócz tego co robimy?. Jeździmy (również dla niego) na wyjazdy, nie szczędzimy gardeł, płacimy za bilety. Prawda jest taka, że wszystkich nas oszukał - Ciebie również. To nie jest Jurek, wobec którego oczekiwania są minimalne, tylko filar drużyny, który podczas kontuzji drugiego filara powinen jeździć za dwóch. Przecież stać go na to. Ja liczę że wreszcie ktos dobierze mu się do skóry - dyrektor swoją drogą, kibice swoją. Tak być nie moze, że wszyscy zapierniczają na wynik, a dwóch panów trwoni wszystko w trzech meczach. Winni muszą ponieść konsekwencje.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#113 Postautor: Erwin » 27 lipca 2004, o 10:36

Kubbas pisze:A nie moze juz jezdzic na Piszcza sprzecie ?

Już raz dostał sprzęt od Piszcza, ale zatarł go już w meczu z Gnieznem.

Michael pisze:No niech jedzie Trumna i Jurek i sie okze kto jest lepszy.ale pamietajmy ze Jurek mial juz az 9 imprez a Seba tylko 1!

Już zaczynasz kogoś usprawiedliwiać :roll: ?

Michael

#114 Postautor: Michael » 27 lipca 2004, o 10:49

Jestes jakims frajerem czy co?Ja chce pokazac ze jesli juz w jakis sposob Seba by sie pokazal na torze i by pojechal gorzej od Jurka zeby nie bylo pisane ze lepiej stawiac na Jurka ze on jest lepszy itd.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#115 Postautor: Ar2rB » 27 lipca 2004, o 10:55

Michael pisze:Jestes jakims frajerem czy co?Ja chce pokazac ze jesli juz w jakis sposob Seba by sie pokazal na torze i by pojechal gorzej od Jurka zeby nie bylo pisane ze lepiej stawiac na Jurka ze on jest lepszy itd.

a ja widze, że ta płyta to Ci się zacięła na dobre. Sebek przeciez nie ma na czym jechać. No chyba że chciałbyś zobaczyć jak rozpędza "maszynę" na prostej odpychając się nogami hehehe. Dla mnie temat Trumińskiego jest w tym roku całkowicie zamknięty. W przyszłym roku rozdział pt "Seba Trumiński" mam nadzieje, że nie zostanie nawet otwarty w Lublinie.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#116 Postautor: Erwin » 27 lipca 2004, o 10:57

wez typie wyluzuj, frajera szukaj w rodzinie, bo widze ze jestes niezlym kolejnym cwaniaczkiem virtualnym, co do rywalizacji Jurka z Trumną to wszystko okazało by się na torze, ale się nie okaże bo Trumiński na niego nie wyjedzie podczas meczu ligowego :P, więc twoje jakiekolwiek usprawiedliwienia są zbędne. Życzę Ci żeby Seba chociaż potrenował bo do konca sezonu coraz mniej czasu. pozdrawiam :wink:

P.S. Licz się trpche ze słowami, bo jak ja bym zaczął wjeżdżać to wiesz :twisted:

Michael

#117 Postautor: Michael » 27 lipca 2004, o 10:58

Spoko.Temat Seby zamkniety.Pisalem ze jesli juz by sie pokazal.Ale pozyjemy zobaczymy

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#118 Postautor: Ar2rB » 27 lipca 2004, o 11:00

Michael pisze:Spoko.Temat Seby zamkniety.Pisalem ze jesli juz by sie pokazal.Ale pozyjemy zobaczymy

mam nadzieje, że jednak nie zobaczymy... nie po to wywaliłem 400 zł na karnety żeby teraz ogladac takich gwiazdorów.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#119 Postautor: Gelo » 27 lipca 2004, o 11:01

Michael pisze:Spoko.Temat Seby zamkniety.Pisalem ze jesli juz by sie pokazal.Ale pozyjemy zobaczymy

Sebek odpuscił na dobre wiec chyba nie ma o czym sie rozpisywac, tym bardziej, że temat dotyczy innego Asa. Z dotychczasowych propozycji transparentu najbardziej podoba mi się "Handlowiec roku". Gratulujemy sprzętu - za delikatne i za mało ironiczne

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#120 Postautor: Ar2rB » 27 lipca 2004, o 11:06

Gelo pisze: Z dotychczasowych propozycji transparentu najbardziej podoba mi siÄ™ "Handlowiec roku".

Zobaczeć taki transparent na koniec kariery to marzenie chyba każdego sportowca :lol: .

A na poważnie, panowie, nie robmy jaj. On i tak pewnie doskonale zdaje sobie sprawę co o nim myślą kibice. Najdotkliwsze byłoby po prostu nie wstawianie już go do składu i tyle.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#121 Postautor: Łoptymista » 27 lipca 2004, o 11:11

Ar2rB pisze:
Gelo pisze: Z dotychczasowych propozycji transparentu najbardziej podoba mi siÄ™ "Handlowiec roku".

Zobaczeć taki transparent na koniec kariery to marzenie chyba każdego sportowca :lol: .

A na poważnie, panowie, nie robmy jaj. On i tak pewnie doskonale zdaje sobie sprawę co o nim myślą kibice. Najdotkliwsze byłoby po prostu nie wstawianie już go do składu i tyle.

Ale nie sadze, żeby forumowicze ustalali skład... A transparent przygotować można.
Możemy być dotkliwi tak jak potrafimy. Proponuje na kolejny meczyk zabrać gwizdki... dla uczczenia super żużlowca, o ile sie pojawi.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#122 Postautor: Gelo » 27 lipca 2004, o 11:40

Winę trzeba udowodnić. Bez tego jedyne co można zrobić to odsunięcie Śledzia od składu, bo do tego wina nie jest potrzebna.

Co tu jest do udowodnienia? Dariusz Śledź 1 (0,1,0). Winny porażki jest jeden, a dowodem jego dorobek punktowy.

Karolina M.

#123 Postautor: Karolina M. » 27 lipca 2004, o 11:43

No, jest chociaz jeden czlowiek Bimmer, który pisze bardzo sensownie i ktorego w calej rozciagłości popieram! Dobrze mowisz :)
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2004, o 11:43 przez Karolina M., łącznie zmieniany 1 raz.

radzio_

#124 Postautor: radzio_ » 27 lipca 2004, o 11:43

sledz, farankow i jeleniewski niszczÄ… to co inni wypracowali

sledz ----> wracaj do wrocławia szkoda słow na ciebie
frankow -----> sprzedawaj sie sam a nie TZ
jeleniewski -----> kup sobie rower i naucz sie na nim jezdzić

nasze lubelskie najwaleczniejsze trio :(

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#125 Postautor: Gelo » 27 lipca 2004, o 11:55

Dlatego nikt nie próbuje udowadniać sprzedania meczu. A czy zdrowy rozsądek podpowiada to czy tamto? Mi podpowiada, że sprzedał Rzeszowowi dwumecz i mecz w Grudziądzu (chociaż tego nie będę probował udowadniac, bo się nie da). A dlaczego tak uwazam? Bo z Gorzowem pojechał bardzo przyzwoicie (drugi w drużynie) wiec ze sprzętem nie jest aż tak tragicznie żeby nie wyjechać chocby 4 oczek. Po drugie jakby na to nie patrzec Śledź jest krajowym filarem zespołu i zapewnienie sobie jego przychylnosci jest na reke kupującym. Jurka czy Dawida nikt nie będzie opłacał przecież, a do Grzeska nie ma podejscia z takimi propozycjami. Po trzecie Darek już w Rybniku w niewyjaśnionych okolicznosciach zapomniał nagle w barazach jak się jezdzi, pozbawiajac RKM esktraligi. Oczywiscie mógł być to przypadek, ale analogie sytuacji są zbyt wyrazne żeby zdrowy rozsądek to zaakceptował
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2004, o 12:07 przez Gelo, łącznie zmieniany 2 razy.