Michael pisze:No niech jedzie Trumna i Jurek i sie okze kto jest lepszy.ale pamietajmy ze Jurek mial juz az 9 imprez a Seba tylko 1!
z całą sympatią, ale plyta Ci sie zacieła ??? seba nie ma motocykla na poziomie I ligi
Bimmer pisze:
PS Powtórzę to, co napisałem wyżej, bo nikt się do tego nie odniósł:
A czy nie mogło być po prostu tak, że Śledź chciał przyoszczęzić na sprzęcie i odwróciło się to przeciwko niemu, a decyzję o zakończeniu kariery podjął przeczytawszy insynuacje i oskarżenia o handlowanie meczami? Tak ja pisałem, może jestem naiwny, ale jakoś łudzę się, że NASZ DAREK ŚLEDŹ nie miał złych intencji - poza ewidentnym kutwieniem, rzecz oczywista.
Czy nikt już nie wierzy w dobrą wiarę naszego chłopaka?
Kubbas pisze:Shack pisze:z całą sympatią, ale plyta Ci sie zacieła ??? seba nie ma motocykla na poziomie I ligi
A nie moze juz jezdzic na Piszcza sprzecie ?
Przynajmniej na swoim torze gwarantuje kilka punktow.
Scream pisze:ale skoro Sledz wszystko co nadawalo sie do jazdy moze juz oddac tylko na zlom to tez ciezko przypuszczac zeby handlowal wynikiem. jak nie ma sprzetu to tutaj sie nic nie oszuka. i nie ma sie co ludzic ze w tym sezonie Darek zacznie jechac. ja juz w trakcie meczu w Rzeszowem (u nas) mowilem ze to koniec Sledzia i nawet nie spodziewam sie ze wyda on jakas kase na sprzet.bo niby po jaka cholere skoro to juz koniec sezonu?
Jednak nie wierze w to, że Darkowi nie zalezy na dobrej jeździe i na lubelskim klubie. Zamiast wspomóc go, jeszcze bardziej dobijacie.
Kubbas pisze:A nie moze juz jezdzic na Piszcza sprzecie ?
Przynajmniej na swoim torze gwarantuje kilka punktow.
Michael pisze:No niech jedzie Trumna i Jurek i sie okze kto jest lepszy.ale pamietajmy ze Jurek mial juz az 9 imprez a Seba tylko 1!
Michael pisze:Jestes jakims frajerem czy co?Ja chce pokazac ze jesli juz w jakis sposob Seba by sie pokazal na torze i by pojechal gorzej od Jurka zeby nie bylo pisane ze lepiej stawiac na Jurka ze on jest lepszy itd.
Michael pisze:Spoko.Temat Seby zamkniety.Pisalem ze jesli juz by sie pokazal.Ale pozyjemy zobaczymy
Gelo pisze: Z dotychczasowych propozycji transparentu najbardziej podoba mi siÄ™ "Handlowiec roku".
Ar2rB pisze:Gelo pisze: Z dotychczasowych propozycji transparentu najbardziej podoba mi siÄ™ "Handlowiec roku".
Zobaczeć taki transparent na koniec kariery to marzenie chyba każdego sportowca.
A na poważnie, panowie, nie robmy jaj. On i tak pewnie doskonale zdaje sobie sprawę co o nim myślą kibice. Najdotkliwsze byłoby po prostu nie wstawianie już go do składu i tyle.