Szkółka
-
hayabusarider
aytuy pisze:Parę prostych pytań. Ile cię ów "osprzęt" kosztował? Bo o motocyklach to i ja słyszałem że się znajdą. I jeszcze jedno, kiedy się zapisałeś? Pozdrawiam.
Ale narobiłeś szumu....
Chce się zapisać, nie nie zapisze sie, jestem za stary, ile kosztuje? a może jednak?
Musisz podjąć męską decyzje: TAKlub nie.
Jeżeli chodzi o koszty osprzętu zapewne nie wyniosły one 10 tysięcy
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
Pytałem się bo chciałem się dowiedzieć czy to ja jestem taki nieudolny, czy to nie wygląda tak idealnie jak to czarnuch napisał. Nie napisałem przecież, że będę we wtorek, bo ja do szkółki się nie zapiszę. A "zamieszania" narobiłem bo chciałem po prostu dać jakieś nowe spojrzenie na sprawę. Pozdrawiam
O dżejzas. Piszę ostatni raz bo widzę, że co coś powiem to wywracacie to na 500 pożliwych sposobów. Widzę, że jest temat szkółki poruszony, no to opisuje swoje spojrzenie i jak to ze mną było. Potem zaczynają ludzie mnie wyzywać od miękkich. Pytanie "Czy ja za stary nie jestem?" było czysto retoryczne bo już gdzieś w tym temacie było napisane że co to za żużlowców chcą mieć w szkółce skoro ogłaszają nabór na rocznik 89 90. A wy mi zaczynacie wypisywać ceny sprzętu. Piszę powtarzam w roli kibica, który kiedyś chciał się zapisać. Teraz jest raz, za późno, dwa nie stać mnie na "osprzęt". Sorry jeśli wyszło, że narobiłem zamieszania i dzięki za posty. Pozdrawiam
-
Maciek_Lublin
- _piotrusss
- Kadrowicz
Spokojnie... już wszystko wiemy, nie musisz się tak unosićMaciek_Lublin pisze:klubowa to jest tylko skórwa i 3 motory reszte mamy swoje !
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
-
Koziołek
-
Koziołek
Prawda, na treningu było dużo śmiechu
Kiedy motocykl zaczął się palić, Daniel Jeleniewski chwycił za gaśnicę i niczym Strażak Sam...
ugasił pożar
Historia napewno śmieszna lecz szkoda motoru.
Tym bardziej, że został tylko jeszcze jeden sprawny
A chłopaków, którzy jak widziałem "palą" się
do jazdy jest ok. 10
Wczoraj jak już mówiłem obecny był Daniel Jeleniewski.
Zapewne testował silniki. Jeździł jak zwykle szybko i widowiskowo
pozdrawiam.
Kiedy motocykl zaczął się palić, Daniel Jeleniewski chwycił za gaśnicę i niczym Strażak Sam...
ugasił pożar
Historia napewno śmieszna lecz szkoda motoru.
Tym bardziej, że został tylko jeszcze jeden sprawny
A chłopaków, którzy jak widziałem "palą" się
Wczoraj jak już mówiłem obecny był Daniel Jeleniewski.
Zapewne testował silniki. Jeździł jak zwykle szybko i widowiskowo
pozdrawiam.
trening czyni mistrza.
Fork pisze:A chłopaków, którzy jak widziałem "palą" siędo jazdy jest ok. 10.
No jak widać jeden to nawet bardzo się tą jazdą podjarał
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koziołek
A co on może pokazać,w gadce jest przeciętny, a co dopiero na motorze.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
- jas
- Senior
- Kontakt:
Regdal pisze:A co on może pokazać,w gadce jest przeciętny, a co dopiero na motorze.
meesha, Ty slaby zuzlowcu, wstydz sie
ps1. skoro rozmawiales z Regdalem, to przedstaw mi go. koniecznie chce zobaczyc najwiekszego frustrata na tym forum...
ps2. szkoda, ze on tylko zartowal
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Koziołek pisze:meesha pisze:No jak widać jeden to nawet bardzo się tą jazdą podjarał![]()
siadz na motor i zobaczymy co pokazesz
Szkółkowiczom gratuluję "poczucia humoru"
A co on może pokazać,w gadce jest przeciętny, a co dopiero na motorze.
Rzecznikowi Klimektimu też
ps1. skoro rozmawiales z Regdalem, to przedstaw mi go. koniecznie chce zobaczyc najwiekszego frustrata na tym forum...
Niestety nie miałem"przyjemności"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?