Żużlowe różności
z cyklu jozki pisza:
Wypowiedz jakiegos moderatora na forum zielonogorskim
Jak podaje sport.zgora falubaz prowadzi intensywne negocjacje z Chrzanowskim. Co to moze dowodzic? Dokladnie to, ze naszemu zarzadowi zalezy na "awansie" do e-ligi. Jesli tak jak pisza rozmowy sa juz dosc zaawansowane to tak samo zaawansowane sa marzenia dowhana o wejsciu do e-ligi. Pisze tez ze szukany jest juz obcokrajowiec. Zrobilem szybko rozeznanie na rynku transferowym i zawodnikiem ktory moglby byc tym wzmocnieniem o ktorym mowi prezes dowhan jest zapewne Antonio Lindbaeck to jedyne nazwisko, ktore pozostalo do wziecia. Ewentualnie moze byc to jeszcze David Norris, ktory mial fenomenalny ostatni sezon zarowno w Anglii jak i Szwecji.
Wypowiedz jakiegos moderatora na forum zielonogorskim
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Ar2rB pisze:Nie ma sie z czego śmiać.
Gość pewnie w kwietniu pójdzie pierwszy raz na żużel
Ar2r a juz myslalem ze straciles zapał do speedway'a
P.S oczywiscie w wielu miejscach przesadzilem ale ciesze sie ze czasami cos naskrzybiesz
Z cyklu czaty z Juskowymi zafodnikami - Jusef Kuciapa:
[/quote]
Urodziłeś się w Ropczycach, czy często zatem odwiedzasz to miasto?
- Tak naprawdę to nie wiem dlaczego się urodziłem w Ropczycach (śmiech), gdyż rodzicie mieszkali wtedy w Rzeszowie.
Często korzystasz z internetu? Co sądzisz o swojej stronie internetowej?
- Byłem dwa lata w Zielonej Górze i od tamtej pory nie zbyt często korzystam z internetu.
Masz jakieś motto życiowe?
- Raczej nie mam (śmiech).
Co oznacza delfin i miÅ› na Twoim kevlarze?
- Oj, jest to moja słodka tajemnica (śmiech).
wojteko pisze:Ar2r a juz myslalem ze straciles zapał do speedway'aprzeciez niedales znaku o zyciu z 1/2 roku
![]()
mam nadzieje ze sentyment do żużla wrócił i jeszcze nieraz cos napiszesz, a i na stadionie tez sie pojawisz pomimo swoich (chyba sierpniowych) zapewnien:
Nie pisałem ale czytam cały czas (codziennie)
Brak normalnie słów na to, co tam się wyrabia. Ciekawe jakie te pierogi były, może ruskie
Na pewno nie z mięsem, bo jeśli się nie mylę to mięso jakim faszeruje się pierogi to wieprzowina (chyba płuca, czy coś w tym stylu) a jak wiadomo w pewnych religiach wieprzowina jest mięsem "nieczystym"
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Chociaz to nie o zuzlu to pewnie wielu fanow z "Koziego grodu" ten temat zainteresuje:
http://forum.um.lublin.pl/viewtopic.php?p=1790#1790
http://forum.um.lublin.pl/viewtopic.php?p=1790#1790
-
Speedway Fan
- Senior
-
Holly
Holly pisze:Ostatnio byłem bardzo zajęty i nie spostrzegłem żadnego newsa , a na prawie wszystkich forach pojawia sie Chuck Norris , o co chodzi z tym Norrisem ???
Wynalazl wode a jego lyz lecza raka
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
m.a.c.i.e.k.s pisze:Ale szczerze to nie wiem dlaczego ludzie nabijają sie z Chucka. Przecież Równie dobrze mogło by to być np. o S.S. (Rambo 1,2,3,4,5,6.....), i nie wiem dlaczego akurat teraz sobie wszyscy o nim przypomnieli. Może ktoś to potrafi wytłumaczyć?
pozdro
Nie i dlatego to jest takie piekne
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Ale szczerze to nie wiem dlaczego ludzie nabijają sie z Chucka. Przecież Równie dobrze mogło by to być np. o S.S. (Rambo 1,2,3,4,5,6.....), i nie wiem dlaczego akurat teraz sobie wszyscy o nim przypomnieli. Może ktoś to potrafi wytłumaczyć?
bardzo proste,juz ci mowie - aktor, ktory gral Chucka wlasnie wydal autobiografie. Pomysl ( i poczatek akcji) na takie hasla pochodzi od amerykanskiej agencji reklamowej, ktora miala wypromowac ten produkt. Zaczelo sie w USA...a teraz jest wszedzie. A u nas ciemna masa mysli ze to taka fajna zabawa, nie widza biedaczki ze zostali wykorzystani przez sprytnych chlopakow ze Stanow. Bardzo tania reklama...
pozdrawiam
- jas
- Senior
- Kontakt:
kaar pisze:bardzo proste,juz ci mowie - aktor, ktory gral Chucka wlasnie wydal autobiografie. Pomysl ( i poczatek akcji) na takie hasla pochodzi od amerykanskiej agencji reklamowej, ktora miala wypromowac ten produkt. Zaczelo sie w USA...a teraz jest wszedzie. A u nas ciemna masa mysli ze to taka fajna zabawa, nie widza biedaczki ze zostali wykorzystani przez sprytnych chlopakow ze Stanow. Bardzo tania reklama...
pozdrawiam
a to przypadkiem Chuck Norris nie gral Chucka Norrisa
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!