Lublin walczacy
Wybieramy projekt flagi
grzesieck pisze:we Wrocku maja taka sama flage
podobnie jak w Macedonii
A flaga bardzo mi się podoba (Gela, nie Macedonii). pamiętam, że jak 2 lata temu wybierano projekty flag do realizacji, to był chyba jakiś podobny i cieszył się powszechnym powodzeniem, ale skończyło się na czymś innym.
luCas pisze:Flaga w koncepcji Bandery Imperialnej Marynarki Wojennej Japonii to fajny pomysl:D musze przyznac
Mam nadzieje ze naszym podczas meczow tez bedzie wiac "boski wiatr"
Dokladnie - o to chodziło
Czarek pisze:Ja tylko chcę zauważyć, że hasło na fladze nr 13 jest bez sensu, nie trzyma się kupy (a może właśnie trzyma się kupy) i będzie wywoływało salwy śmiechu przede wszyskim u kibiców drużyn przeciwnych.
Nie wiam jakie ty masz sojarzenia związane z tym hasłem bo moim zdaniem jest ok. Powiem więcej - wg mnie jest najlepsze ze wszystkich.
Dosyć już tych samych, oklepanych frazesów typu: "Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce: itp...
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
AGENCIK pisze:Co do szalika według projektu flagi to teżciekawy pomysł
Coraz częściej w tym temacie jest wspomniany projekt szalika.
Pomyślałem więc skoro piłkarska drużyna lubelska (Motor) ma 4 czy 5 rodzajów szalików to czemu by nie może ktoś się podejmie wyrobu kolejnego szala naszej żużlowej drużyny

- _piotrusss
- Kadrowicz
Speedway pisze:AGENCIK pisze: Jakoś mało tych flag na naszym stadionie a płot mamy najwiekszy w kraju![]()
Uważajacie bo się skończy na tym że będziemy pisać listy do Prezydenta o wstawienia kawałka płotu żeby było gdzie flagi wywiesić
Ale póki co, to ciężko czasami jedną zawiesić... zawsze aby się podejdzie pod płot słychać okrzyki "idź mi z tą flagą, ja przyszedłem mecz oglądać..." :] Więc nie wiem czy byłby sens robienia wielu flag.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
-
kamillublin
Speedway-Mati pisze:AGENCIK pisze:Co do szalika według projektu flagi to teżciekawy pomysł
Coraz częściej w tym temacie jest wspomniany projekt szalika.
Pomyślałem więc skoro piłkarska drużyna lubelska (Motor) ma 4 czy 5 rodzajów szalików to czemu by nie może ktoś się podejmie wyrobu kolejnego szala naszej żużlowej drużynyPomysł nie głupi ...
popieram w 100% Motor ma 3 rodzaje szalików nielicząc pasiaków a TŻ ma tylko jeden ;/ można by jeszcze vlepki zrobic a koszt z tych vlepek można by przeznaczyc np. na oprawe meczów
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
kamillublin pisze:można by jeszcze vlepki zrobic a koszt z tych vlepek można by przeznaczyc np. na oprawe meczów
Twierdzisz ze ktos nam do tych vlepek doplaci, czy jak??
Przynajmniej dobre saldo by nam wyszlo...
SpeedwayMati pisze:wykabinowac
Polonistow tez mamy wybitnych
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2006, o 15:51 przez wojtas, łącznie zmieniany 1 raz.

- _piotrusss
- Kadrowicz
Ja osobiście nie jestem zwolennikiem oblepiania i tak brudnego i pomazanego miasta jakimiś vlepkami... Wielu osobom dobrze się to nie kojarzy.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec