Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
marcinza

#1876 Postautor: marcinza » 9 stycznia 2006, o 18:13

Speedway pisze:
Nazir pisze:Speedway a mnie nie zniechęciła zasysam już 45 minut i mam 3.2%. :lol:

Doszedłem do wniosku że za jakies dwa dni nikt już nie bedzie ściągał i wtedy sobie śmignę z 60 kilo/s 8)

też mam taki plan :D :D :D :D

Snys
Zawodowiec

#1877 Postautor: Snys » 9 stycznia 2006, o 18:14

marcinza pisze:
Speedway pisze:
Nazir pisze:Speedway a mnie nie zniechęciła zasysam już 45 minut i mam 3.2%. :lol:

Doszedłem do wniosku że za jakies dwa dni nikt już nie bedzie ściągał i wtedy sobie śmignę z 60 kilo/s 8)

też mam taki plan :D :D :D :D

heh ja tez, wiec moze sie okazać ze cały nasz misterny plan..... :lol:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#1878 Postautor: Speedway » 9 stycznia 2006, o 18:19

Ja prostęstuję!! To był mój nikczemny plan i nie zamierzam tolerować takich bezczelnych prób podpięcia się pod niego :twisted: :D

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1879 Postautor: wojtas » 9 stycznia 2006, o 18:27

Kubbas pisze:Mialem te same problemy ze swoimi teledyskami. Polecam uzycie Dr. Dvix ktorego uzylem do skompresowania 5 (ostatniej) czesci teledysku i tak z jakosci prawie ze telewizyjnej (900mb) zeszlo na jakosc dobra (chyba najlepsza z wszystkich tel. wrzuconych na net) i wagi ok. 25mb

Probowalem i owszem waga byla mniejsza ale jakosc do dupy. Same plamy. To dzieki temu ze kompresowalem juz z divxa.

Kubbas pisze:Ps. Ja tam po 5 teledyskach przestalem sie juz tym bawic ;wink: chyba nastapilo u mnie to samo co u Hannavalda czyli syndrom wypalenia zawodowego:D

No to jeszcze 4 przede mna :wink:

Jaga pisze:Jednak mam pewną uwage co do najnowszego tworu iż pierwsza część jest bez zarzutów za to w drugiej piosenka jest poprostu albo za cicho nagrana albo zła jakość

Ta druga piosenka to wg mnie jest z lekka damska tak w ogole. :lol: Ale chodzilo mi o to zeby pasowala do Truminskiego :wink: Bez obrazy, kto obejrzal wie o co chodzi :wink: Co do jakosci to rzeczywiscie moglem troche wzmocnic :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#1880 Postautor: Smirnek » 9 stycznia 2006, o 18:30

Wojtas nie mógłbyś wrzucić tego teledyska na megaupload? Tam przynajmniej jest stała prędkość 15kb/s, a stąd gdzie jest teraz ściągać się nie da bo jest prędkość 6kb/s :(

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1881 Postautor: wojtas » 9 stycznia 2006, o 18:34

Smirnek pisze:Wojtas nie mógłbyś wrzucić tego teledyska na megaupload? Tam przynajmniej jest stała prędkość 15kb/s, a stąd gdzie jest teraz ściągać się nie da bo jest prędkość 6kb/s :(

Zaraz sprobuje, ale to i tak bedzie na pozny wieczor, bo bedzie sie zalaczac ze 3 godziny.
Obrazek

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#1882 Postautor: Smirnek » 9 stycznia 2006, o 18:37

wojtas pisze:Zaraz sprobuje, ale to i tak bedzie na pozny wieczor, bo bedzie sie zalaczac ze 3 godziny.

Jeśli nie masz czasu to nie załączaj, a jeśli masz to zrób to to se ściągne może nawet i dzisiaj.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#1883 Postautor: Jaga » 9 stycznia 2006, o 18:55

wojtas pisze:
Jaga pisze:Jednak mam pewną uwage co do najnowszego tworu iż pierwsza część jest bez zarzutów za to w drugiej piosenka jest poprostu albo za cicho nagrana albo zła jakość

Ta druga piosenka to wg mnie jest z lekka damska tak w ogole. :lol: Ale chodzilo mi o to zeby pasowala do Truminskiego :wink: Bez obrazy, kto obejrzal wie o co chodzi :wink: Co do jakosci to rzeczywiscie moglem troche wzmocnic :?

Tzn piosenka jako tako jest całkiem całkiem choć typowy rock pasuje lepiej hehe ale tylko mnie zaniepokoiło że tak cicho było bo nie wiemdziałem co sie stało hehe :D
Ale dobra robota to 3ba przyznać 8)

Panowie tak słucham że narzekacie odnosnie tego sciągania proste sciagnijcie sobie FlashGeta czy inny program do sciagania dzieki ktoremu bedzie mogli wznowić sciaganie i w momencie jak jestescie na kompie odpalacie i predzej czy poźniej wam się ściągnie !!
Mi w sumie to zeszło na to jakies 6 godzin ale dalem rade 8) :lol:
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#1884 Postautor: bkapusta » 9 stycznia 2006, o 19:06

Główną zaletą Czecha jest wiek i będzie mógł startować z miejsca rezerwowego, gdyż nie skończył jeszcze 23 roku życia. Jest on także zarazem szóstym w historii Czechem, który został zakontraktowany przez lubelski klub. Jego poprzednikami byli Antonin Kasper jr (1990-91), Roman Matousek (1990), Jozef Franc (1999), Pavel Ondrasik (2001) i Bohumil Brhel (2006).

Z cyku 'jozki pisza' przegladzuzlowy.pl fragment info o naszym nowym nabytku.

Dla porownania wczesniejsze info o podpisie:

Jak poinformował wczoraj czeski magazyn żużlowy A-Z, zespół TŻ Lublin zakontraktował kolejnego obcokrajowca. Jest nim vice-mistrz Świata Juniorów - Tomas Suchanek. Zawodnik ten będzie trzecim po Bohumilu Brhelu i Lubosu Tomicku Czechem w drużynie.

Ktos znajdzie 1 roznice merytoryczna miedzy obydwoma notatkami wygra uscisk dloni oraz wieczna slawe... ;-)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1885 Postautor: wojtas » 9 stycznia 2006, o 19:10

bkapusta pisze:Główną zaletą Czecha jest wiek i będzie mógł startować z miejsca rezerwowego, gdyż nie skończył jeszcze 23 roku życia. Jest on także zarazem szóstym w historii Czechem, który został zakontraktowany przez lubelski klub. Jego poprzednikami byli Antonin Kasper jr (1990-91), Roman Matousek (1990), Jozef Franc (1999), Pavel Ondrasik (2001) i Bohumil Brhel (2006).

Z cyku 'jozki pisza' przegladzuzlowy.pl fragment info o naszym nowym nabytku.

Dla porownania wczesniejsze info o podpisie:

Jak poinformował wczoraj czeski magazyn żużlowy A-Z, zespół TŻ Lublin zakontraktował kolejnego obcokrajowca. Jest nim vice-mistrz Świata Juniorów - Tomas Suchanek. Zawodnik ten będzie trzecim po Bohumilu Brhelu i Lubosu Tomicku Czechem w drużynie.

Ktos znajdzie 1 roznice merytoryczna miedzy obydwoma notatkami wygra uscisk dloni oraz wieczna slawe... ;-)

Brak Tomicka w info przegladu??
Niezle glÄ…by, piszÄ… o szesciu, a wymieniajÄ… pieciu... :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
wojtas
Junior

#1886 Postautor: wojtas » 9 stycznia 2006, o 21:33

Wrzucilem teledysk na megaupload, oto link:

teledysk zuzlowy
Obrazek

meridol

#1887 Postautor: meridol » 9 stycznia 2006, o 23:27

Czy jest jeszce gdzieś na forum link do biegu dodatkowego pomiędzy Grzeskiem a Andrzejem Huszczą z turnieju w Lublinie? Z góry dziekuje za informacje