Mechanik w TÅ» Lublin
- stefanzdzialek
- Senior
Mechanik w TÅ» Lublin
Skład już prawie skompletowany, a w klubie nadal nie ma mechanika.
- stefanzdzialek
- Senior
bartexs1 pisze:powiem tak, zaglosowalem na NIE z tego wzgledu że:
1) Kazdy zawodnik ktory podpisal kontrakt w Lublinie to zawodowiec i ma w swoim teamie swojego mechanika. 2)wiekszosc klubów teraz kontraktuje wiecej obco niz krajowych.
Ty bartex czy jak tam ci na imie. wszyscy ci "zawodowcy" to oni w teamach maja pomagierow a nie mechanikow
TZ EMERYCI SIPMA W EKSTRALIDZE 
bartexs1 pisze:powiem tak, zaglosowalem na NIE z tego wzgledu że:
1) Kazdy zawodnik ktory podpisal kontrakt w Lublinie to zawodowiec i ma w swoim teamie swojego mechanika.
2)wiekszosc klubów teraz kontraktuje wiecej obco niz krajowych.
a co ze szkolka??? chlopcy wraz z nauka jazdy beda uczyc sie naprawiac sprzet??
tajfun pisze:bartexs1 pisze:powiem tak, zaglosowalem na NIE z tego wzgledu że:
1) Kazdy zawodnik ktory podpisal kontrakt w Lublinie to zawodowiec i ma w swoim teamie swojego mechanika.
2)wiekszosc klubów teraz kontraktuje wiecej obco niz krajowych.
a co ze szkolka??? chlopcy wraz z nauka jazdy beda uczyc sie naprawiac sprzet??
nie, ale kazdy zawodnik, pomoże jeśli tylko ktoś poprosi, a w tym sezonie to mamy akurat bardzo doświadczony zespół jak nigdy
ja jestem bardziej za nie proszeniem ale bardziej za podzialem obowaizkow... tak beda zdani na laske ludzi ktorzy przyjezdzaja do lbn i odjezdzaja i nigdzie napewno nie maja powiedziane zeby pomagac szkolce... a jak by byl mechanik na miejscu to odrazu to o naprawy sprzetu nikt nie musial by sie martwic czy kogos prosic
pozdr.
pozdr.
A ja dalej jestem przekonany że Pan Góral jest najlepszy do tej roli. Szkółka na tym zyska i nie zapominajcie o Jego zasługach dla tego klubu "synkowie"
Należy się temu człowiekowi szacunek jak "psu zupa". Kto o tym zapomniał to jest chyba bardzo młody bądź głupi. Pozdro teraz wieszajcie na mnie psy.
Należy się temu człowiekowi szacunek jak "psu zupa". Kto o tym zapomniał to jest chyba bardzo młody bądź głupi. Pozdro teraz wieszajcie na mnie psy.