Skład na sezon 2006
oj dupa zbita, lepiej niech dosypią jakiegoś czegoś na ten tor, co by jakieś bardziej przyzwoite mecze dało się w przyszłym roku obejrzeć.
powtórzę się: brać Piszcza, bo jeszcze i jego ktoś zaklepie. Jeśli zaś chcemy gwizdać (albo świstać) na własnych zawodników, bierzmy tego co miał być liderem Falubazu w tym sezonie.
Trumiński, heh, po otwarciu rynku marnie to widzę. Może Bjerre...
powtórzę się: brać Piszcza, bo jeszcze i jego ktoś zaklepie. Jeśli zaś chcemy gwizdać (albo świstać) na własnych zawodników, bierzmy tego co miał być liderem Falubazu w tym sezonie.
Trumiński, heh, po otwarciu rynku marnie to widzę. Może Bjerre...
Michael pisze:Nie nie jestem naiwny.
Walczymy o ekstralige prawda![]()
![]()
Wiec taki zawodnik na chwile obecna bylby bardzo dobry.
Podkreslam walczymy o ekstralige
to walczcie dalej o ta ekstralige powodzenia zycze
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
a ja w przeciwienstwie do wielu z was nie chce piszcza w lublinie kolejny sezon ogladac. niech idzie gwiadorzyc gdzies w polske. mial u nas 3 lata na wykorzystanie szansy i pokazanie ze jest liderem. piszcz liderem bywal od czasu do czasu, z taka sama czestotliwoscia jak lapal kontuzje. przerost formy nad trescia, ludzie w niego wierza a on zawodzi raz za razem. no chyba zeby chcial podpisac tak jak w szwecji. za darmo i walczyc o miejsce w skladzie. bez zadnych gwaranacji.
tak mi sie jeszcze wydaje ze niektorzy za wczesnie punkty w lidze policzyli. mozna zmontowac jeszcze sklad na awans do ekstraligi. nazwisk nie bede wymienial bo wszyscy wiedza o kogo chodzi. obracamy sie w obrebie 20 nazwisk wiec nie bede zgrywal eksperta.
tak mi sie jeszcze wydaje ze niektorzy za wczesnie punkty w lidze policzyli. mozna zmontowac jeszcze sklad na awans do ekstraligi. nazwisk nie bede wymienial bo wszyscy wiedza o kogo chodzi. obracamy sie w obrebie 20 nazwisk wiec nie bede zgrywal eksperta.
Taki junior bylby wzmocnieniem.
Ale nie ma co ukrywac, ze do walki o elige trzeba nam 2 seniorow, porzadnych, a na tych pokico widokow brak.
Swoja droga znow kumulacja w duzym lotku, moze sie tym razem uda to by sie Holte sciagnelo do Lublina
Ale nie ma co ukrywac, ze do walki o elige trzeba nam 2 seniorow, porzadnych, a na tych pokico widokow brak.
Swoja droga znow kumulacja w duzym lotku, moze sie tym razem uda to by sie Holte sciagnelo do Lublina
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Jezdzi w Anglii jeden Tomas Suchanek - w angielskiej Premier League 90 pozycja, w rankingu kilkadziesiat miejsc za Edwardem Kennettem i Troyem Butchelorem. Nie wiem dlaczego klub wzbrania sie przed Alesem Drymlem, a bierze (?) slabiutkiego czeskiego juniora, od ktorego nawet na tym forum wskazano kilku lepszych (Alden, Batchelor, Kennett, Messing). Mlodzi jezeli chca sie rozjezdzic i robic kariere w speedwayu nie powinni miec chyba wygorowanych zadan finansowych? A moze klub z nimi rozmawial i sa drozsi od Karlssona/Maxa/Slabonia itp...ale w to nie wierze.
Ponizej link z "dokonaniami" Suchanka na tle paru innych przymierzanych (przynajmniej przez nas) do naszego teamu juniorow:
http://www.premierleaguespeedway.pwp.bl ... erages.htm
Ponizej link z "dokonaniami" Suchanka na tle paru innych przymierzanych (przynajmniej przez nas) do naszego teamu juniorow:
http://www.premierleaguespeedway.pwp.bl ... erages.htm
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Pebas pisze:a ja w przeciwienstwie do wielu z was nie chce piszcza w lublinie kolejny sezon ogladac. niech idzie gwiadorzyc gdzies w polske. mial u nas 3 lata na wykorzystanie szansy i pokazanie ze jest liderem. piszcz liderem bywal od czasu do czasu, z taka sama czestotliwoscia jak lapal kontuzje. przerost formy nad trescia, ludzie w niego wierza a on zawodzi raz za razem. no chyba zeby chcial podpisac tak jak w szwecji. za darmo i walczyc o miejsce w skladzie. bez zadnych gwaranacji.
Bratnia dusza na forum!!!!
1. Też nie chcę Piszcza!
2. Też jeszcze nie spisuję następnego sezonu na straty.
3. Są jeszcze: Loram, Hamill, Dryml, Brhel - na pierwszą ligę wciąż mocni.
Ponawiam propozycję Jonasa Davidssona - średnia powyżej 2 pkt w Elitserien, młodzieżowy mistrz Szwecji 2005 - przed Lindbaeckiem i Lindgrenem. Młody, perspektywiczny zawodnik, na pewno o wielkich możliwościach, nie sądzę, żeby dziką kartę na Grand Prix Skandynawii dano komuś przypadkowemu!
Rzecz jasna, że to strzał w ciemno, młodość może być równie dobrze zaletą co wada, ale w tym momencie jest to jakaś szansa. Co mamy do stracenia?
panowie obco by sie jeszcze kilku znalazło np A Dryml Brhel Zentenstrom Loram Hamill i np Zagar i ten Bjere czy jak mu tam i jeszcze mozna jechac o cos do tego zagranicznych juniorów knappa i rempałe i mozna walczyc
Był Będzie Jest Montex Lublin MKS !!!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!
TŻ z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!
kilar pisze:zaraz zaraz... a gdzie jest w ogole powiedziane, ze ktos z klubu prowadzi z nim rozmowysa jakies informacje na ten temat
Moze Maciek sie zapytal o niego, gdyz rozwiazywal krzyzowke w tygodniku zuzlowym...
no to wlasnie moze wspolnymi silami rozwiazemy jÄ…,podalem tylko ze Suchanek juz juniorem nie jest.
P.S. Maciek sprawdz dokladnie w tej krzyzowce czy w haśle nie jest powiedziane IMEJ bo jesli tak to chodzi o Lubosa Tomicka
A co nam szkodzi zakontraktować nawet 3 czy 4 obcych juniorów chocby jako bata na tych
którzy aktualnie będą startować
Czy sporadyczny występ w MDMP
I nie trzeba szukać tylko wsród nie najtanszych skandynawów czy angoli.
Popatrzmy na południe czy nawet wschód.
NP:Aktualny vice mistrz Europy do lat 19-Kostia Podżuks
Lub jeszcze młodszy i bardziej utalentowany(to może być jego sezon wsród juniorów
)
-JURICA PAVLIC 16 letni CHorwat.,i radziłbym sie nie ociagać bo nim interesuje się nawet WTS
Wrocław.
którzy aktualnie będą startować
I nie trzeba szukać tylko wsród nie najtanszych skandynawów czy angoli.
Popatrzmy na południe czy nawet wschód.
NP:Aktualny vice mistrz Europy do lat 19-Kostia Podżuks
Lub jeszcze młodszy i bardziej utalentowany(to może być jego sezon wsród juniorów
-JURICA PAVLIC 16 letni CHorwat.,i radziłbym sie nie ociagać bo nim interesuje się nawet WTS
Wrocław.
Cisza przed burzÄ….Tak mozna nazwać stan w którym znalazÅ‚o sie "kierownictwo" lubelskiej drużyny.Bo jak inaczej nazważ fakt że wszyscy(czytaj prawie) zawodnicy którzy mogliby reprezentować barwy Sipmy podpisuja kontrakty w innych druzynach.A jeszcze część forumowiczów ku mojemu ogromnemu zdziwieniu( i nie tylko mojemu) chciaÅ‚o by miec w skÅ‚adzie HuszczÄ™ i Brhela.I powstanie "filia żuzlowa" klubu Górnik ÅÄ™czna gdzie zatrudniani sÄ… za przeproszeniem "emeryci".Ja bynajmniej nie mam ochoty ogladać tych panów w lubelskiej drużynie.Ich to ogladaÅ‚ mój ojciec ale 20 lat temu.Mam nadzieje że kontrakty podpiszÄ… Jeleniewski i ...Piszcz który może jest chimerycznym zawodnikeim ale wie na czym polega ta zabawa.Klub nie funkcionuje tak jak powinien.Do dnia dzisiejszego nie jest znane nazwisko trenera gdzie w niektórych klubach juz rozpoczÄ™to przygotowania do sezonu.WiÄ™c pytam jasno:czy klub tratuje nas kibiców poważnie mydlÄ…c oczy obietnicami które i tak nie bÄ™dÄ… speÅ‚nione?
- marcin_lub
- Junior
1- A czy kiedyś w ogóle klub traktował nas kibiców poważnie
Np. Otwarcie bramy przed meczem barażowym z Falubazem...
2- Uważam, że Piszcz wyczerpał już kredyt zaufania, jaki dostał w Lublinie
Wystarczy już tych jego popisów kończących się kontuzjami stawiającymi klub w nieciekawej sytuacji
Brak poważnego podejścia tego zawodnika do wykonywanego zawodu poprostu w moich oczach go dyskwalifikuje
3- Jakoś przed tym sezonem jestem dziwnie spokojny. Głęboko liczę na jakąś niespodziankę ze strony zarządu i mam nadzieje, że się nie przejadę. A wypisywanie tak strasznie pesymistycznych perspektyw przez większość forumowiczów jest dla mnie niezrozumiałe...
4- Czy Ostrów wytrzyma finansowo, chociaż pół sezonu w takim składzie
JakoÅ› nie wydaje mi siÄ™
Po trzech meczach gdzie Max zrobi komplety a Peter dołoży dwu cyfrówki myślę, że nie będzie tak ciekawie w kasie klubu...
5- Bądźmy dobrej myśli
Będzie to, co musi być
Pozdrawiam
2- Uważam, że Piszcz wyczerpał już kredyt zaufania, jaki dostał w Lublinie
3- Jakoś przed tym sezonem jestem dziwnie spokojny. Głęboko liczę na jakąś niespodziankę ze strony zarządu i mam nadzieje, że się nie przejadę. A wypisywanie tak strasznie pesymistycznych perspektyw przez większość forumowiczów jest dla mnie niezrozumiałe...
4- Czy Ostrów wytrzyma finansowo, chociaż pół sezonu w takim składzie
5- Bądźmy dobrej myśli
Pozdrawiam
- jas
- Senior
- Kontakt:
marcin_lub pisze:4- Czy Ostrów wytrzyma finansowo, chociaż pół sezonu w takim składzie![]()
JakoÅ› nie wydaje mi siÄ™
Po trzech meczach gdzie Max zrobi komplety a Peter dołoży dwu cyfrówki myślę, że nie będzie tak ciekawie w kasie klubu...
jakos w zeszlym roku wszyscy mowili to samo, a Ostrow nie ma dlugow. w tym sezonie jestem pewien, ze bedzie tak samo. poza tym liczenie na to, ze rywalowi skonczy sie kasa swidczy tylko o tym w jak slabej sytuacji jestesmy
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Ja jetem przekonany że zarząd nie popełni błędów z tamtego sezonu i wie co robi napewno zwykla ludzka ambicja na to nie pozwoli i myślę że bedziemy mile zaskoczeni kolejnymi kontraktami w TŻ . Ja osobiście stawiam na Lorama i jakiegoś skandynawskiego juniora.
A walke o e_ligÄ™ mamy bankowÄ…
.Pozdrawiam
-
meridol
-
keram