Jacek Rempała

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#101 Postautor: istred » 5 grudnia 2005, o 14:05

Nie przesadzajmy, celem jest oczywiście awans (tak jak każdego zespołu w 1 lidze, podobnie jak mistrzostwo dla drużyn w elidze). Cel staje się bardziej realny bo są pieniądze, ale nie jest tak przedstawiony jak na przykład w Gorzowie rok temu (tylko awans). Nowy dyrektor powiedział w wywiadzie jasno, że chcą stworzyć dobry grunt pod rozwój żużla, a awans przyjdzie w swoim czasie. Pewno wydaje się być tylko to, że będziemy walczyć o wyższe cele niż w tamtym roku, a to mnie cieszy najbardziej.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#103 Postautor: Torsen » 5 grudnia 2005, o 14:13

Pokemon pisze:Jeśli trzeba kasy, to zacznijcie sprzedawać karnety.

A kto je kupi, nie znając składu? Chyba tylko SIPMA.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#105 Postautor: Łoptymista » 5 grudnia 2005, o 14:17

pytanie tylko na ile Karlik chciałby znowu startować w Lublinie?

Pewnie, że chiaÅ‚by. Pod jednym warunkiem...€
To jest, chyba, taki typ zawodnika, ze nie patrzy na sentymenty. Idzie tam gdzie bedzie mu dobrze. Zapewne gdyby mu dobrze zapłacić to śmigałby naqwet dla Wandy Kraków. On jeździ, żeby zarabiać a nie po to żenby kolegować się ze stadionowym bramowym lub panią od hot dogów.

meesha
Trener
Kontakt:

#106 Postautor: meesha » 5 grudnia 2005, o 15:12

Torsen pisze:

Ja bym kupił. I może jeszcze kilkanaście innych osób... Ale nie sądzę, żeby to w znaczący sposób przyczyniło się do ściągnięcia Karlssona :? :roll:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#107 Postautor: Torsen » 5 grudnia 2005, o 15:15

meesha pisze:
Torsen pisze:

Ja bym kupił. I może jeszcze kilkanaście innych osób... Ale nie sądzę, żeby to w znaczący sposób przyczyniło się do ściągnięcia Karlssona :? :roll:

O to mi w zasadzie chodziło.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#108 Postautor: Jaga » 5 grudnia 2005, o 15:41

mikas pisze:Co ciekawe rok temu z Piszczem była identyczna sytuacja. Również mówił,że nikt z klubu w sprawie nowego kontraktu się z nim nie kontaktował i gdy wtedy wytknąłem to Harremu na forum okazało się,ze Piszcz i jego kompani plotą bzdury i że wtedy też Tomek miał już dawno przedstawioną propozycje z klubu. Teraz jest to samo a nawet gorzej bo teraz sam olewa zaproszenia na rozmowy, ciekwe co ekipa Piszcza i sam Tomek chcą osiągnąc takim postępowaniem (drugi rok z rzędu na dodatek). :roll:

Chce pokazać że jest gangsta i wogóle zajefany dlatego uważa że klub ma się za nim uganiać i płaszczyć !!
Tylko żeby się na tym nie przejechał hehe bo z takim podejsciem to może dojechać do 2 ligii i tam skończyć :P
Wnerwiający są zawodnicy którzy uważają sie za gwiazdy a niewiele osiagneli ... a jego postępowanie na to wskazuje że za takiego zawodnika się uważa - przykre
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#109 Postautor: prt » 5 grudnia 2005, o 15:50

Jaga pisze:Tylko żeby się na tym nie przejechał hehe bo z takim podejsciem to może dojechać do 2 ligii i tam skończyć :P

bo może właśnie o to chodzi - wsiąść do II ligi, rządzić tam maksymalnie i zarobić więcej niż dałoby się w I lidze.
jeśli Piszcz czuje, że nie wyrwie za podpis a jednocześnie niechętnie podpisałby kontrakt "motywacyjny" (a la Knapp: dobrze jedziesz, to dobrze płacimy), to gra teraz na zwłokę:
albo dostanie banknoty w Lublinie za podpis a w sezonie "to się zobaczy" (to jest możliwe, gdy już naprawdę nikt wartościowy na rynku nie pozostanie i będziemy niejako zmuszeni przeprosić się z Piszczem) albo będzie zwodził, mijał, nie pokazywał się, gadał farmazony do prasy a pod koniec stycznia podpisze z kimś z autsajderów I lub przypuszczalnych liderów II ligi. dla mnie będzie to początek końca Jego "karierki".
Piszcz musi zrozumieć, że nikt za Nim nie będzie biegał i przestać strugać gwiazdora.
jeśli myśli jeszcze poważnie o osiągnięciu czegoś na torze, to w sezonie 2006 może odbić się tylko w Lublinie. nigdzie więcej.

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#110 Postautor: Jaga » 5 grudnia 2005, o 16:10

prt dokładnie nie ejst gwiazdorem a sie za takeigo uważa i niestety sporo takich zawodników w polskiej lidze jest coraz więcej :(
Takim panom nalezy powiedzieć że nalezy się troche więcej pokory bo jak nie to obudzą się z ręką w nocniku i tyle będzie o nich słychać
A takie postępowanie jaknapisałeś to początek końca !!
Obrazek

NSN

Awatar użytkownika
Nyra

#111 Postautor: Nyra » 5 grudnia 2005, o 17:10

harry pisze:To jesteÅ› naiwniak.
Do Tomka Piszcza Dyrektor klubu dzwonił 4( cztery razy) i umawiał sie na spotkania. Mimo, że czekał Tomek nie pojawił się ani razu.

Chciałem poinformować, iż informacje podawane przez J.Siwka (harry) jak rownież podawane w Lubelskim Sport Expressie są nieprawdziwe.
- nieprawdą jest jakobym nie przyszedł na rzekomo umówione spotkania, gdyż jak dotąd na żadne spotkanie nie jesteśmy umówieni (wszystko przed nami)
- nieprawdą jest jakoby Dyrektor dzwonił do mnie

Natomiast faktem jest że to ja kontaktowałem sie sie z Dyrektorem Kasińskim
Nie wiem jaki cel ma harry podajÄ…c takie informacje i oczerniajÄ…c mnie na forum publicznym ale na razie idzie mu dobrze...

Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić kibiców lubelskich.
Tomasz Piszcz

Awatar użytkownika
nem

#112 Postautor: nem » 5 grudnia 2005, o 17:15

Ktos tu klamie :P :P
Pytanie brzmi tylko kto ...
Pozdrawiam,
Nem

<? echo "As"; ?>

BR
Senior

#113 Postautor: BR » 5 grudnia 2005, o 17:17

nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale chialbym zeby Tomek jezdzil w przyszlym sezonie w barwach TÅ»
w koncu lubelak :)

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#114 Postautor: Jaga » 5 grudnia 2005, o 17:23

No to prosze o zabranie głosu pana Kase Kasińskiego i niech on powie czy były zaproszenia czy nie ... to wtedy wszystko wyjaśni bo on nie kłamie ;)
Obrazek

NSN

koko
Kontakt:

#115 Postautor: koko » 5 grudnia 2005, o 17:32

BR pisze:nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale chialbym zeby Tomek jezdzil w przyszlym sezonie w barwach TÅ»
w koncu lubelak :)

Czy Tomek zechce podpisać kontrakt?Skoro uważa że mu niewypłacali...
Ubiegły sezon raczej mu nie wypalił (początek)
:| hmmm.no nie wiem

Co do Rempały to jestem spokojny :D
Rempała jest doświadczony i może zrobi na mecz ok.10pkt.
Shields natomiast nie jeździł w polsce i będzie mu trudno...

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#116 Postautor: Saint » 5 grudnia 2005, o 17:38

Nyra pisze:- nieprawdą jest jakoby Dyrektor dzwonił do mnie

Tomek a może po prostu nie znasz numeru dyrektora Kasińskiego :wink:

Mam nadzieje, że Harry odniesie sie do twojego postu... mam również nadzieję, że nie straciłeś ochoty na jazdę w TŻ
Pozdrawiam

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#117 Postautor: Apocalips » 5 grudnia 2005, o 18:20

Tomek mam nadzieję, że dojdziesz do porozumienia z zarządem klubu i że będziesz reprezentował lubelski klub w przyszłym roku. Tutaj masz swoich kibiców i swój dom.

Tylko wszystko musi rozgrywać się na zdrowych zasadach. Nie może być wspólnego obwiniania się i zrzucania winy na drugą stronę.

Pozdrawiam, życzę samych trójek w lubelskich barwach no i może w końcu sezonu bez kontuzji :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#118 Postautor: Lublin_Fan » 5 grudnia 2005, o 18:43

Temat Tomka Piszcza jest dla mnie wyjątkowo drażliwy bo jak już niejeden forumowicz wie, ten zawodnik jest jednym z moich ulubionych ("jeszcze tego lata Tomek Piszcz mistrzem świata" - kto do qrwy nędzy krzyczał to na prawie każdym stadionie jak nie ja?? 8) :lol: ).
Dlatego wkurzają mnie wszelkie informacje, z których wynikają same zbieżności.

TOMEK PODPISUJ SZYBKO KONTRAKT!
Rynek jest otwarty, więc lepiej podpisywać kontrakt póki są miejsca w składzie.

Jeżeli będziemy mieli Knappa, Kylmakorpiego i Piszcza to przeciwnicy beda bali się wyjeżdżać na tor. A jak już wyjadą to emocji nie zabraknie. Zawsze byłem zwolennikiem widowiskowej jazdy a ci trzej zawodnicy nam to zagwarantują.

Pozdr.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#119 Postautor: luCas » 5 grudnia 2005, o 18:49

Jeżeli będziemy mieli Knappa, Kylmakorpiego i Piszcza to przeciwnicy beda bali się wyjeżdżać na tor.

Jeszcze do tego R.Flis i P.Winiarz...wtedy wszytkie spotkania wygrywamy 40:0 8)
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Koper
Trener
Kontakt:

#120 Postautor: Koper » 5 grudnia 2005, o 19:04

Lublin_Fan pisze:TOMEK PODPISUJ SZYBKO KONTRAKT!
Rynek jest otwarty, więc lepiej podpisywać kontrakt póki są miejsca w składzie.

Wlasnie otwarty rynek sprawil ze podpisanie kontraktu nie oznacza praktycznie pewnego miescja w skladzie ale ze o to miejsce trzeba bedzie powalczyc, dlatego zycze Tomkowi aby podpisal z nami kontrakt a naszym dzialaczom i sobie zycze abysmy podpisali kontrakty stwarzajace sytuacje ciekawej rywalizacji o sklad a kiedy juz sie to miejsce w skladzie sie wywalczy (moim zdaniem przede wszystkim dobrymi wystepami w lidze a nie w wlace na trenigach, w przypadku slabszej dyspozycji w meczu wchodzilby zawodnik oczekujacy nie lapiacy sie wczesniej do skladu) to zawodnikom zycze dobrych zarobkow przy dobrze skonstruowanych kontraktach no i przy mozliwie najlepszej plynnosci finansowej pracodawcy- klubu TZ Lublin. Ale sie swiatecznie zrobilo przez te zyczenia :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#121 Postautor: kilar » 5 grudnia 2005, o 19:37

Piszczyk na naszym torze jest bardzo groznym zawodnikiem, dlatego uwazam, ze powinien zostac w Lublinie... tu ma swoich kibicow, tu sie "wychowal". Rezygnujac z niego klub traci szanse na dosyc dobry sklad seniorski, no chyba ze szykowany jest jakis hit transferowy.
Niektorzy beda mowic, ze to zawodnik podatny na kontuzje...wedlug mnie to zaden argument, poprostu zuzel jest niebezpiecznym sportem, a poza tym wydaje mi sie, ze sam Tomek przemyslal sobie sprawe swoich wypadkow i bedzie chcial je zredukowac do minimum.
Mowiac krotko - wedlug mnie Piszcz powinien zostac w Lublinie i mam nadzieje, ze tak bedzie.

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#122 Postautor: auganoff » 5 grudnia 2005, o 20:01

kilar pisze:Piszczyk na naszym torze jest bardzo groznym zawodnikiem

Na naszym na pewno (Jurek może potwierdzić), ale także na wyjazdach (tu z kolei Dominiczak mógłby się podpisać obiema rękami!!! :lol: :lol: :lol: )

Conrado

#123 Postautor: Conrado » 5 grudnia 2005, o 23:19

Z kolei ja mam nadzieję, że nie zobaczymy w lubelskiej drużynie zawodnika o nazwisku Piszcz. Po co nam ktoś, kto pół sezonu siedzi w gipsie z własnej głupoty, a drugie pół tłumaczy nietrafionym sprzętem?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#124 Postautor: Gelo » 6 grudnia 2005, o 00:27

auganoff pisze:
kilar pisze:Piszczyk na naszym torze jest bardzo groznym zawodnikiem

Na naszym na pewno (Jurek może potwierdzić), ale także na wyjazdach (tu z kolei Dominiczak mógłby się podpisać obiema rękami!!! :lol: :lol: :lol: )

Ja też tak uważam - groźnym zawodnikiem jest - przede wszystkim dla siebie... dwie akcje (skuteczne) na trzy lata to jednak zdecydowanie za mało. Zawodowa otoczka, amatorska jazda. jeszcz raz powtórze - Piszcz tak ale przynajmniej za połowę kasy co w tym roku - adekwatnie do jazdy.

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#125 Postautor: auganoff » 6 grudnia 2005, o 00:44

Gelo pisze: Piszcz tak ale przynajmniej za połowę kasy co w tym roku - adekwatnie do jazdy.

To nawet nie do końca chodzi o to, ile kasy, ale jak ma ona trafić do zawodnika. Jeśli już podpisze w Lublinie, to nawet niech zarobi sporo, pod warunkiem, że wreszcie będzie miał naprawdę dobry sezon. Minimum kasy przed sezonem - reszta za punkty - tak jak w przypadku Grzesia, o czym wspominał Harry.