Rywali możemy zaskoczyć za to superobcokrajowcem, który będzie neutralizował Ferjanów, Gafurowów, Hamillów czy Loramów.
Zgadzam się ze wszystkim co piszesz, ale jaki obco bedzie z łatwością objeżdżał tych wszystkich Loramów
motorlublin pisze: Skład drużyny powinien być znany na początku grudnia. Takie są założenia...
motorlublin pisze:Zebranie było i owszem... Pierwszym tematem jest trener.
Potem oczywiście zawodnicy. Krajowi i Zagraniczni. Wszyscy chętni do startów w Lublinie mają składać pisemne oferty. Skład drużyny powinien być znany na początku grudnia. Takie są założenia...

Cooper pisze:Toz proste! Jedyny i niezastapiony i z kazdym rokiem coraz lepszy niejaki Peter K., mistrz decydujacych starc (MDS).
Gelo pisze:(...)a u nas patrzy się na sympatie - wystarczy kila razy pomachać łapką i od razu jest się idolem.
ÅapkÄ… to może pomachać maÅ‚pa w cyrku. Kylmaekorpi tworzy spektakl na torze, na który chce siÄ™ patrzeć, wiÄ™c Gelu nie pisz bzdur.
sadychor pisze:ÅapkÄ… to może pomachać maÅ‚pa w cyrku. Kylmaekorpi tworzy spektakl na torze, na który chce siÄ™ patrzeć, wiÄ™c Gelu nie pisz bzdur.
PS1 Peter to świetny zawodnik i chciałbym widzieć jego i Joonasa w lubelskiej drużynie.
Ale pewności nigdy nie będziemy mieli-to jest tylko sport.
$korzen$ pisze:(...)Widziales "spektakl" w Opolu i Grudziadzu ? Duza roznica w porownaniu do tego Lubelskiego. Joonas przynajmniej narazie Karlssonowi moze sprzeglo wymieniac.
(...)a kto za to zaplaci?
(...)Akurat ja uwazam ze sa szczegolne przypadki, jeden z nich to Peter Karlsson.
No ba$korzen$ pisze:Ale pewności nigdy nie będziemy mieli-to jest tylko sport.
Akurat ja uwazam ze sa szczegolne przypadki, jeden z nich to Peter Karlsson.
sadychor pisze:W Opolu widziałem, w Grudziądzu obejrzę. Naprawdę masz ochotę na takie niepotrzebne odbijanie piłeczkiZieloną Górę rok temu pamiętasz
![]()
![]()
Może i tak, ja jednak wolę nie szarżować słowami i nie głosić propagandy.
$korzen$ pisze:Wpisy Meeshy nie skomentuje
$korzen$ pisze:hmm, a ty juz nie pamietasz kto nas do tej Zielonej Gory doprowadzil?
meesha pisze:Co za bzdurna dyskusja![]()
![]()
Tylko czemu ten cały Karlsson nie jest mistrzem świata jeśli jest tak doskonały![]()
No i z roku na rok coraz lepszy
Co to będzie za 10 lat
![]()
![]()
Ja nie gadam żeby gadać - cały czas podsuwam klubowi koncepcję, która według moich obserwacji i mojej wiedzy jest dla nas najlepsza. A to, że napisaleś o barażach wywalczonych przez siedmiu zawodników, gdzie w 90 procentach przypadków Karlsson zdobywał w pojedynkę ponad jedną trzecią punktów drużyny - świadczy, że albo spałeś snem zimowym w ubiegłym sezonie albo chęć do (chyba) Kylmaekorpiego) odebrał Ci resztki rozumu. Mój upór w kandydaturze Karlssona jest podyktowany tylko zaoszczędzeniem scenariusza, że mecz jest na styku a Kylmek robi np. 8 punktow i przegrywamy. A ten scenariusz jest bardzo prawdopdobny. Wolę dlatego oglądać mecze gdzie możemy być pewni od 12 punktów górę. Wtedy i cieniasy jeżdzą lepiej. Wolę mniej efektowne zwycięstwa niż bardzo efektowe porażki.Więc to co tu uprawiacie to dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy, ot takie sobie gadanie dla gadania. A de gustibus...
Gelo pisze:Ja nie gadam żeby gadać - cały czas podsuwam klubowi koncepcję, która według moich obserwacji i mojej wiedzy jest dla nas najlepsza. A to, że napisaleś o barażach wywalczonych przez siedmiu zawodników, gdzie w 90 procentach przypadków Karlsson zdobywał w pojedynkę ponad jedną trzecią punktów drużyny - świadczy, że albo spałeś snem zimowym w ubiegłym sezonie albo chęć do (chyba) Kylmaekorpiego) odebrał Ci resztki rozumu