cheeroke_re pisze:witam, a czy ktos się orientuje czy w Teguili działa tv bo jak byłem w czwartek to chyba nie działał a chciałbym zobaczyć GP
pozdrawiam
"che"
Mozna obejrzeć w barze na stadionie :]
marcinza pisze:dysponuję sporą kolekcją filmów z udziałem Motoru Lublin głównie z sezonów 94/95, wszystko to jest nagrane na kasetach vhs(niestety) w sumie około 20-25 imprez. jeżeli ktoś dysponuje sprzętem, umożliwiającym zgranie tego do komputera, chętnie ją udostepnię.
po zgraniu mozna by to umiescić na jakimś serwerku ftp. młodzi kibice z naszego forum mogliby zobaczyć jak występowała nasza drużyna w ekstralidze, a my starzy moglibyśmy powspominać.
dla nasz zaczął się już sezon ogórkowy, więc miłoby było popatrzeć i przypomnieć sobie jak kiedyś jeżdzili dados, staszek, stenka, muszyński, jucha, kępa, szewczyk i inny
ewentualnych chętnych do zgrania zapraszam na mój email: mailto:marcin30lublin@gazeta.pl
sledzio pisze:marcinza pisze:dysponuję sporą kolekcją filmów z udziałem Motoru Lublin głównie z sezonów 94/95, wszystko to jest nagrane na kasetach vhs(niestety) w sumie około 20-25 imprez. jeżeli ktoś dysponuje sprzętem, umożliwiającym zgranie tego do komputera, chętnie ją udostepnię.
po zgraniu mozna by to umiescić na jakimś serwerku ftp. młodzi kibice z naszego forum mogliby zobaczyć jak występowała nasza drużyna w ekstralidze, a my starzy moglibyśmy powspominać.
dla nasz zaczął się już sezon ogórkowy, więc miłoby było popatrzeć i przypomnieć sobie jak kiedyś jeżdzili dados, staszek, stenka, muszyński, jucha, kępa, szewczyk i inny
ewentualnych chętnych do zgrania zapraszam na mój email: mailto:marcin30lublin@gazeta.pl
A masz moze możliwość zgrania z Vhs na cd ??? za jakąś cenke mógłbym kupić od Ciebie gdyby dało radę albo i nawet na Vhs bym kupil tylko żeby nie była taśma zwalona !!! Pozdro
Soluk pisze:sledzio pisze:marcinza pisze:dysponuję sporą kolekcją filmów z udziałem Motoru Lublin głównie z sezonów 94/95, wszystko to jest nagrane na kasetach vhs(niestety) w sumie około 20-25 imprez. jeżeli ktoś dysponuje sprzętem, umożliwiającym zgranie tego do komputera, chętnie ją udostepnię.
A masz moze możliwość zgrania z Vhs na cd ??? za jakąś cenke mógłbym kupić od Ciebie gdyby dało radę albo i nawet na Vhs bym kupil tylko żeby nie była taśma zwalona !!! Pozdro
No przeciesz pisze wyraznie ze nie ma takiej mozliwosci, czytaj uwaznie.
W Tequili to można co najwyżej zobaczyć zamknięte drzwicheeroke_re pisze:czyli co, w tequilli da rade obaczyc ten finalik 1 ligi?
Fork pisze:Nie wiem dlaczego ale Tequila wczoraj była zamkniętaMoże Hubert pojechał z siostrą do .....
Bardzo ciekawy cyklAnia Kacprzak pisze:Rozpoczynamy cykl: "Droga drużyny MARMA POLSKIE FOLIE RZESZÓW do Ekstraligi"
Ania Kacprzak pisze:J...jasne! Raczej informuje. Kurcze, facetom to nigdy nie można dogodzić