Występy lubelskich juniorów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#527 Postautor: papi » 4 sierpnia 2005, o 22:10

nie jestem pewny, ale czy klub ma jakikolwiek obowiązek wspomagania zawodnikow w trakcie sezonu :?: Jeśli kontrakt jest zawodowy to żulowiec dostaje kase, jak amatorski sprzęt, ale na początku sezonu. Może się myle, przyznam szczerze że się nad tym nie zastanawiałem, ale czy amatorski kontrakt powoduje, że klub musi zawodnikowi pomagać także w trakcie trwania sezonu :roll: Dostaje motor i to co na nim zarobi to inwestuje dalej, tak mi się wydaje. Jeśli tak właśnie jest to nie wiem skąd pretensje do klubu, że nie ma zapasowego tłoka dla Śmieji :roll: Chyba że jest inaczej, ale jaki jest sens kupowania go zawodnikowi skoro on powinien zarobić na niego na torze :x

Davv
Kadrowicz

#528 Postautor: Davv » 4 sierpnia 2005, o 23:45

Wy chyba macie problemy ze wzrokiem. Co was obchodzą tłoki czy inne pierdoły. Zobaczcie na tor. Co się tam dzieje. Wystarczy popatrzeć na mecz z Krosnem. Dominiczak ma naprawde dobry sprzet, i co? wygrał 1 bieg. A później bał się cokolwiek powalczyc. A Śmieja pokazał, że na przedpotopowych maszynach potrafi powalczyć. Pewnie, że nie byli to rywale "1 klasa", ale zawsze. Co z tego, że nie pojechał na MDMP? Jest lepszy od Dominiczaka na 100%. Tylko sprzęt ratuje Krzysia. Dajcie Adrianowi lepszy sprzęt i tylko patrzeć jak spaliny będzie wąchał Krzyś. A, że może ma mniej profesjonalne podejście to kogo to obchodzi? Ważne, że wyjeżdza na tor i pokazuje, że się nie boi jechać na 100% i walczy.

Pozdrawiam :wink: :lol:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt: