sadychor pisze:Teraz przesadziłaś. Po pierwsze: kładziemy na oprawę swoje pieniądze. Po drugie: było kilka sytuacji przy zbiórce, które zniechęciły Nas mocno do tego typu kwest
.
"Usunięcie Kuriera" troszke pomogło

Ale urodziło sie kolejne nieporozumienie.Wiem,że oprawa to prywatne fundusze FK,stąd moja prosba o puszkę,bo chyba kazda uzbierana kwota to juz coś.
Piszesz o zniechęceniu po zbiórce...Domyslam się,że padały złote mysli róznych mądrali.
A czy zamiast ustawiac człowieka z puszką, nie mozna wejsc w układy z paniami z kas......i wstawic do kazdej puszke ,wyraznie opisaną? Kasjerce nikt nie bedzie "wrzucał' bo co ona ma do oprawy? a przy kupnie biletu łatwiej wrzucic złotówke,niż potem specjalnie szukac puszki.
I proszę, nie pisz więcej takich rzeczy, bo ranisz ludzi, którzy wkładają w to wszystko kupę energii, czasu i pieniędzy
Pisząć,że nic nie robicie,miałam na myśli tylko kontynuacje akcji "puszka",obiecywana po Rybniku.Nie miałam zamiaru nikogo ranić,przysięgam,( meesha w swoim spokojnym komentarzu do mojej wypowiedzi zrozumiał moje intencje,lepiej od Ciebie )
Jest numer konta, pieniądze można wpłacać, tak wyszło.
Co do wpłąt na konto dla Roberta - wpłaciłam,moje nazwisko jest na liście.Ale bardziej zależy mi na
grupowej składce od Lublinaniż na prywatnej wpłacie,dlatego poruszyłam ten temat.
Mam nadzieję,ze jak juz odpoczniesz po akcji 3x4 to przestaniesz sie doszukiwać złych intencji w tym,co piszę,bo ich tam nie ma .NAPRAWDĘ
........

.........