Wyjazd do Rzeszowa (17.07.)
seba pisze:kiedy kase zwracacie?
Wczoraj
meesha w piątek rano pisze:Około godz. 18 albo będziemy mieli dobrą wiadomość dla tych, którzy chcą sie z nami wycieczkować albo będziemy zwracać pieniążki (to w sumie też dobre ).
Jutro o 12 pod Politechniką (przy Kaziku) mogę Ci tę kasę oddać, ewentualnie jakoś w przyszłym tygodniu...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Piotrbaz
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Piotrbaz pisze:no pewnie.. powinienem jeszcze przeprosić ze nie zorganizowalem 50 ludzi na wyjazd co ??
Nikt Ci nie karze przepraszac, ale miej tez zrozumienie dla ludzi, ktorzy naprawde kombinowali jak mogli zeby wyjazd autokarowy sie odbyl, niestety wyniki naszej druzyny rzutuja na frekwencji nie tylko u nas na stadionie, ale rowniez na wyjazdach
Weź już człowieku zamilknijPiotrbaz pisze:no pewnie.. powinienem jeszcze przeprosić ze nie zorganizowalem 50 ludzi na wyjazd co ??
Widzę, że nadal nie zrozumiałeś... a ja zapomniałem, że z panią od polskiego zobaczysz się dopiero we wrześniu więc co się dziwić
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?