yamahaR1 pisze:Nie wiem czy to o tą sytuacje chodzi, ale widziałem takie zdarzenie kilka dni temu pod Domem KupieckimNie zaatakowali go żadni kibice ani ABS . Wychodziłem ze sklepu i stał bus Trumińskiego, idę kawałek dalej a tam zza busa wychodzi Seba z podbitym mocno okiem a obok stoi jakiś gruby duży facet (ale nie żaden abs tylko poprostu z nadwagą, 2 razy większy od Trumny). Facet miał podartą prawie całą koszule a Seba się ciągle do niego rzucał i krzyczał, żona go odciągała a on się wyrywał. Słyszałem tylko jak ten facet mówił to Trumny, który ciągle się rzucał :"mało ci?" i wcale nie był agresywny, w ogóle próbowal gdzieś odejść na bok . Za chwile przyjechała straż miejska, a ja poszedłem nie wiem co dalej było. Od razu mówię, że niekogo tu nie oskarżam, nie wiem o co chodziło i kto zaczął, wiem tylko że Trumiński był agresywny, ciągle się wyrywał i chciał się bić, natomiast tamten facet jakoś nie miał na to ochoty.
Tak to o to chodziło.Po prostu Seba trafił na gościa nie ze swojej kategorii wagowej i wzrostowej.