26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów
-
Mateusz111
- Junior
Nie musimy się martwić! Mecz z Ostrowem odbędzie się w moje urodziny więc napewno wygrają!
A tak na poważnie to kiepsko to widze:
1. Kiepska forma Jelenia.
2. Nienajlepszy powrót Tomka Piszcza po kontuzji.
3. Focus i Franek - wielka nie wiadoma
4.Nasi juniorzy...
Chociaż nigdy nic nie wiadomo. Jeżeli wygramy to to będzie dla mnie najlepszy prezent urodzinowy
A tak na poważnie to kiepsko to widze:
1. Kiepska forma Jelenia.
2. Nienajlepszy powrót Tomka Piszcza po kontuzji.
3. Focus i Franek - wielka nie wiadoma
4.Nasi juniorzy...
Chociaż nigdy nic nie wiadomo. Jeżeli wygramy to to będzie dla mnie najlepszy prezent urodzinowy
Maciek pisze:a mnie sie wydaje ze Jonas nie pojedzie w Meczu z Ostrowem!! Coś słyszałem ze w tym tygodniu trenigi na torze wznawia Jurek Mordel ma zostać wypożyczony dla Niego sprzęt od jakiegos zawodnika!! i na którymś z treningów ma sie pojawić nowy junior !! chyba ma być on w srode!! pozdrawiam
Jesli z juniorem to prawda to jestem niemal pewny kto to bedzie.
Ach, jak ja to lubięKubbas pisze:Jesli z juniorem to prawda to jestem niemal pewny kto to bedzie.
Obstawiam, że będzie to Maciek Michaluk, który jutro zda licencję a w środę pojawi się na treningu jako "nowy junior"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
sledzio
- Łoptymista
- Trener
Kubbas pisze:Maciek pisze:a mnie sie wydaje ze Jonas nie pojedzie w Meczu z Ostrowem!! Coś słyszałem ze w tym tygodniu trenigi na torze wznawia Jurek Mordel ma zostać wypożyczony dla Niego sprzęt od jakiegos zawodnika!! i na którymś z treningów ma sie pojawić nowy junior !! chyba ma być on w srode!! pozdrawiam
Jesli z juniorem to prawda to jestem niemal pewny kto to bedzie.
Kto?? Oświeć nas? Sklonowany Tomek Gollob po wyciągnięciu z probówki?
Myślałem, że Barteks na zawsze pozostanie moim idolem. A tu proszę niespodzianka.
A ja siÄ™ nie ÅšMIEJA.
W obecnej sytuacji kadrowej potrzebny jest nam co najmniej jeden zawodnik bo przy braku obcokrajowca - brak składu.
Preferuję Jurka Mordela, i jeśli Michaluk zda licencję - to swojaka, ale ponieważ start tych "nazwisk" jest niepewny moim zdaniem wskazane są posiłki (zakładam, że Śmieja byłby lepszy od Dominiczaka) z zewnątrz.
A propo domysłów Dudiego - to chyba najlepsze juniorskie nazwisko na rynku.
W obecnej sytuacji kadrowej potrzebny jest nam co najmniej jeden zawodnik bo przy braku obcokrajowca - brak składu.
Preferuję Jurka Mordela, i jeśli Michaluk zda licencję - to swojaka, ale ponieważ start tych "nazwisk" jest niepewny moim zdaniem wskazane są posiłki (zakładam, że Śmieja byłby lepszy od Dominiczaka) z zewnątrz.
A propo domysłów Dudiego - to chyba najlepsze juniorskie nazwisko na rynku.
-
hayabusarider
-
Michael
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
No meczyk zapowiada sie interesujaca.
Przylatuje w niedziele do Polski wiec na mecz bankowo ide.Dobrze by bylo zorganizowac go kolo 18, nie bedzie tak grzalo.
Co do samego wyniku, przegramy ten mecz z Jonasem jak i bez niego.
Mysle ze wynik 40:50 to nasz sukces.
Jesli pojedzie "ojciec" to wszystko bedzie wskazywac na totalny burdel w tym klubie i brak zupelnie motywacji i checi na zrobienie czegos lepszego.
Pamietam jak pisalo kilku ze w Rzeszowie Ostrowie ma sie konczyc kasa w polowie sezonu i co??????????? Jak widac to kasa skonczyla sie chyba juz dawno w Lublinie.
Mniejsza z tym, mam nadzieje obejrzec ciekawe zawody.
Przylatuje w niedziele do Polski wiec na mecz bankowo ide.Dobrze by bylo zorganizowac go kolo 18, nie bedzie tak grzalo.
Co do samego wyniku, przegramy ten mecz z Jonasem jak i bez niego.
Mysle ze wynik 40:50 to nasz sukces.
Jesli pojedzie "ojciec" to wszystko bedzie wskazywac na totalny burdel w tym klubie i brak zupelnie motywacji i checi na zrobienie czegos lepszego.
Pamietam jak pisalo kilku ze w Rzeszowie Ostrowie ma sie konczyc kasa w polowie sezonu i co??????????? Jak widac to kasa skonczyla sie chyba juz dawno w Lublinie.
Mniejsza z tym, mam nadzieje obejrzec ciekawe zawody.
Apropo kibiców na niedzielnym meczu to mi az zal d... sciskal jak patrzylem na stadion w Zielonce. Stadion pełny. Doping i oprawa rewelacja. Po meczu kibice (Zielonki oczywiscie) cieszyli sie jakby zdobyli DMP. Dlaczego nie ma tak u nas. Niewierze, że ludzi na stadion przyciagnał Niedzielan.
Jesli chodzi o nasze szanse z Ostrowem to wydaje mi się że są one ale niewielkie. Wszyscy seniorzy muszą pojechać na poziomie minimum 8 -10 pkt + 1 pkt juniorzy i bedzie git. Jeśli zawiedzie ktorykowliek to wowczas mecz w plecy.
Szacuneczek
Jesli chodzi o nasze szanse z Ostrowem to wydaje mi się że są one ale niewielkie. Wszyscy seniorzy muszą pojechać na poziomie minimum 8 -10 pkt + 1 pkt juniorzy i bedzie git. Jeśli zawiedzie ktorykowliek to wowczas mecz w plecy.
Szacuneczek