26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#26 Postautor: Maciek » 20 czerwca 2005, o 18:29

a mnie sie wydaje ze Jonas nie pojedzie w Meczu z Ostrowem!! Coś słyszałem ze w tym tygodniu trenigi na torze wznawia Jurek Mordel ma zostać wypożyczony dla Niego sprzęt od jakiegos zawodnika!! i na którymś z treningów ma sie pojawić nowy junior !! chyba ma być on w srode!! pozdrawiam
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mateusz111
Junior

#27 Postautor: Mateusz111 » 20 czerwca 2005, o 20:10

Nie musimy się martwić! Mecz z Ostrowem odbędzie się w moje urodziny więc napewno wygrają! :P
A tak na poważnie to kiepsko to widze:
1. Kiepska forma Jelenia.
2. Nienajlepszy powrót Tomka Piszcza po kontuzji.
3. Focus i Franek - wielka nie wiadoma
4.Nasi juniorzy...
Chociaż nigdy nic nie wiadomo. Jeżeli wygramy to to będzie dla mnie najlepszy prezent urodzinowy :D

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#28 Postautor: Kubbas » 20 czerwca 2005, o 21:31

Maciek pisze:a mnie sie wydaje ze Jonas nie pojedzie w Meczu z Ostrowem!! Coś słyszałem ze w tym tygodniu trenigi na torze wznawia Jurek Mordel ma zostać wypożyczony dla Niego sprzęt od jakiegos zawodnika!! i na którymś z treningów ma sie pojawić nowy junior !! chyba ma być on w srode!! pozdrawiam

Jesli z juniorem to prawda to jestem niemal pewny kto to bedzie.

meesha
Trener
Kontakt:

#29 Postautor: meesha » 20 czerwca 2005, o 21:37

Kubbas pisze:Jesli z juniorem to prawda to jestem niemal pewny kto to bedzie.
Ach, jak ja to lubiÄ™ :lol:
Obstawiam, że będzie to Maciek Michaluk, który jutro zda licencję a w środę pojawi się na treningu jako "nowy junior" :wink: :wink: :wink: :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

sledzio

#30 Postautor: sledzio » 21 czerwca 2005, o 00:13

też mi nowy junior ale zobaczymy jak to bedzie !!! a co do wyniku z Jonnasem 47 - 43 , bez jonnasa ale z Jesperem niestety plecy 41 - 49 ale mam nadzieje ze obejrze bardzo ciekawe zawody Pozdro !!!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#31 Postautor: Łoptymista » 21 czerwca 2005, o 00:35

Kubbas pisze:
Maciek pisze:a mnie sie wydaje ze Jonas nie pojedzie w Meczu z Ostrowem!! Coś słyszałem ze w tym tygodniu trenigi na torze wznawia Jurek Mordel ma zostać wypożyczony dla Niego sprzęt od jakiegos zawodnika!! i na którymś z treningów ma sie pojawić nowy junior !! chyba ma być on w srode!! pozdrawiam

Jesli z juniorem to prawda to jestem niemal pewny kto to bedzie.

Kto?? Oświeć nas? Sklonowany Tomek Gollob po wyciągnięciu z probówki?
Myślałem, że Barteks na zawsze pozostanie moim idolem. A tu proszę niespodzianka.

go!
Trener

#32 Postautor: go! » 21 czerwca 2005, o 08:12

Maciek pisze:a mnie sie wydaje ze Jonas nie pojedzie w Meczu z Ostrowem!!

A mnie się zdaje że pojedzie. jakieś zobowiązania w stosunku do niego chyba jeszcze funkcjonują nie?
.

Dudi
Junior

#33 Postautor: Dudi » 21 czerwca 2005, o 08:55

Kto?? Oświeć nas? Sklonowany Tomek Gollob po wyciągnięciu z probówki?
Myślałem, że Barteks na zawsze pozostanie moim idolem. A tu proszę niespodzianka.

Jeżeli to ten co myślę - to ŚMIEJę się z tego wyboru.

Susic
Junior

#34 Postautor: Susic » 21 czerwca 2005, o 09:48

A ja siÄ™ nie ÅšMIEJA.
W obecnej sytuacji kadrowej potrzebny jest nam co najmniej jeden zawodnik bo przy braku obcokrajowca - brak składu.
Preferuję Jurka Mordela, i jeśli Michaluk zda licencję - to swojaka, ale ponieważ start tych "nazwisk" jest niepewny moim zdaniem wskazane są posiłki (zakładam, że Śmieja byłby lepszy od Dominiczaka) z zewnątrz.
A propo domysłów Dudiego - to chyba najlepsze juniorskie nazwisko na rynku.

hayabusarider

#35 Postautor: hayabusarider » 21 czerwca 2005, o 09:54

Jezeli Mordel ma rzeczywiscie jechac to jedzie za Obcokrajowca.
Czyli Joonas nie dziwie, sie jedzie sobie w GP,a Jesper chyba wy.....y na dobre

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#36 Postautor: jas » 21 czerwca 2005, o 10:34

Susic pisze: i jeśli Michaluk zda licencję - to swojaka

meesha chyba zartowal z Michalukiem, bo chyba na razie nie jest planowany kolejny egzamin na licencje :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Michael

#37 Postautor: Michael » 21 czerwca 2005, o 11:23

Jurek nie jezdzi caly sezon(pol sezonu) teraz potrenuje sobie 2 razy i juz ma robic puknty.

Kupia kolejnego juniora wiadomo ze to bedzie ciota bo takie same sa w srodku sezonu do wziecia.

Juz nie maja co wymyslac i tak cuduja.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#38 Postautor: Jinxsior » 21 czerwca 2005, o 12:34

No meczyk zapowiada sie interesujaca.
Przylatuje w niedziele do Polski wiec na mecz bankowo ide.Dobrze by bylo zorganizowac go kolo 18, nie bedzie tak grzalo.
Co do samego wyniku, przegramy ten mecz z Jonasem jak i bez niego.
Mysle ze wynik 40:50 to nasz sukces.
Jesli pojedzie "ojciec" to wszystko bedzie wskazywac na totalny burdel w tym klubie i brak zupelnie motywacji i checi na zrobienie czegos lepszego.
Pamietam jak pisalo kilku ze w Rzeszowie Ostrowie ma sie konczyc kasa w polowie sezonu i co??????????? Jak widac to kasa skonczyla sie chyba juz dawno w Lublinie.
Mniejsza z tym, mam nadzieje obejrzec ciekawe zawody.

Davv
Kadrowicz

#39 Postautor: Davv » 21 czerwca 2005, o 13:30

Apropo kibiców na niedzielnym meczu to mi az zal d... sciskal jak patrzylem na stadion w Zielonce. Stadion pełny. Doping i oprawa rewelacja. Po meczu kibice (Zielonki oczywiscie) cieszyli sie jakby zdobyli DMP. Dlaczego nie ma tak u nas. Niewierze, że ludzi na stadion przyciagnał Niedzielan.
Jesli chodzi o nasze szanse z Ostrowem to wydaje mi się że są one ale niewielkie. Wszyscy seniorzy muszą pojechać na poziomie minimum 8 -10 pkt + 1 pkt juniorzy i bedzie git. Jeśli zawiedzie ktorykowliek to wowczas mecz w plecy.

Szacuneczek