Podsumowanie połowy sezonu

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#26 Postautor: papi » 17 maja 2005, o 19:51

Gawrzyk pisze:A co takiego złego robi trener Głogowski z tymi chłopakami :?: Nie potrafi ich przygotować, zrobi to gorzej ?

Ja nie wnikam czy Moran robi cos źle, stwierdzam tylko fakt, że pod okiem trenera Bieleckiego jazdy nauczylo sie wielu zawodnikow, ktorzy pozniej byli czolowymi zawodnikami Polski - Dados, Kepa, Śledź, chyba Stachyra, więc ma duze doswiadczenie w szkoleniu mlodziezy, i o to mi chodzi :wink:. Moran narazie nie ma doswiadczenia, to i wynikow przynajmniej narazie nie ma co oczekiwać, niestety :(

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#27 Postautor: boxing » 17 maja 2005, o 20:03

S.P. Robert Dados byl wychowankiem S.P. Witolda Zwierzchowskiego.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#28 Postautor: Cooper » 17 maja 2005, o 21:31

Piszcz to juz w zeszlym roku pozyczal silniki Trumnie... :roll:

A ja sie wcale nie zdziwie wlasnie, jak Juras wystapi w tym sezonie w lidze, bynajmniej nie w barwach TÅ»... Myslicie, ze lepszy bylby od Pawliczka albo Rembasa :?: :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#29 Postautor: boxing » 17 maja 2005, o 21:40

W Opolu jest paru do wymiany. Brhel, Trumna punktuja, ale i Mordel i Hucko mogliby sie lapac tam do skladu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#30 Postautor: papi » 17 maja 2005, o 21:45

Cooper pisze:A ja sie wcale nie zdziwie wlasnie, jak Juras wystapi w tym sezonie w lidze, bynajmniej nie w barwach TÅ»... Myslicie, ze lepszy bylby od Pawliczka albo Rembasa :?: :wink:

ja mysle, ze nawet gdyby nadeszla jakas oferta dla Jurka, to malo prawdopodobne zeby TŻ na nią przystał. Niestety tak sie często zdarza, że na mecze przeciwko bylym pracodawcą zawodnik daje z siebie 200% możliwosci. Przykladem jest tu Trumna z czasow jazdy w Wa-wie, kiedy cieniowal, ale jak przyjechal do Lublina to troche punktów zdobył :roll: . Dlatego wypozyczenie Jurka raczej nie wchodzi w gre, a juz na pewno nie do klubu z 1 ligi :P

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#32 Postautor: Soluk » 17 maja 2005, o 22:36

Ja sie pytam jakiego sprzetu? :wink: Podobno to on nie ma na czym jezdzic- a 20 tys. to koszt jak mi sie wydaje calego motocykla, ale moge sie mylic. A w przypadku jak zdecyduje zakonczyc kariere to tez sie bedzie musial rozliczac?-- jesli tak to jeszcze moze zobaczymy go na torze :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#33 Postautor: Cz@rek » 17 maja 2005, o 22:53

Gawrzyk pisze:Najpierw musiałby się rozliczyć ze sprzętu który otrzymał (20 tyś zł). Ale to tak na marginesie...

I jeszcze te nowe buty,nie Gawrzyk? 8) :lol: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
Fenol