Zgadzam sie z Gosią i jak już niejednokrotnie pisałem na tym forum,jeśli wszyscy są tacy skorzy do wywalania dyrektora to proszę zaproponowac kogoś lepszego na jego miejsce!!! Wszyscy widzą,że nie jest on idealny i popełnia błędy i ja też na forum nie raz Mu błędy wytykałem,ale do cholery niech się niektórzy zastanowią co piszą. Jeśli wszystko jest tak prosto załatwić jak sie niektórym wydaje to przecież jest bardzo prosta rada na wywalenie Siwka. Niech przyjdzie jeden z drugim do klubu z możnym sponsorem który da odpowiednią kase na żużel w Lublinie i wtedy napewno Siwek ustąpi miejsca. Jak narazie nikt sie taki nie pojawił,wszyscy na forum jedynie piszą że znalezienie sponsora to żaden problem. Jeśli sie ktoś taki pojawi i wtedy Siwek będzie chciał sie dalej trzymac stołka to można będzie wtedy go oskarżać i twierdzić że działa na szkodę klubu.Niech te wszystkie mądre forumowe głowy,które mają na wszystko recepte napiszą nazwe firmy która chce dawać duże pieniądze na żużel a Siwek czy zarząd klubu takiej firmie w tym przeszkadza,wtedy będzie można zacząc Siwka oskarżać. Ale jeśli nikt nie potrafi działać lepiej niż Siwek to niech zamilknie,bo tylko sie kompromituje pisząc bzdury.
A już wpisy,że Siwek na tym klubie zarabia to mnie rozbrajają doszczętnie. Ludzie wbijcie sobie w te puste łby że Siwek jeszcze do tego całego interesu dokłada sporą kasę. I wiem co piszę,bo znam przykłady takich sytuacji.
Jak ktoś pisze,że Siwek czerpie jakieś korzyści majątkowe z racji prowadzenia klubu to nich poda przykłady takich sytuacji. Najlepiej jest oskarżać nie mając na nic dowodów.Niektórym wydaje się,że jak nagle jest gorzej niż rok temu to Siwek musiał coś z boku "przytulić". Tylko niech ktoś wreszcie do cholery poda przykład kiedy Siwek wziął z klubu coś do swojej kieszeni!!! Dla mnie tacy krzykacze to są poprostu jacys chorzy ludzie z przerośniętymi ambicjami którym się wydaje że na wszystko maja receptę,ale jak przychodzi co do czego gdy potrzeba konkretów i działania to nagle znikają i nic do powiedzenia już nie mają a potem pisza że oni się do tego nie nadają. To jak sie jeden z drugim do czegoś nie nadaje to po co do cholery zabiera w ogóle głos w takiej sprawie do której jak później sam twierdzi się nie nadaje??
I JESZCZE JADNA RZECZ TYM RAZEM DO DYREKTORA SIWKA:
W TYM KLUBIE JAK NAJSZYBCIEJ POTRZEBNY JEST RZECZNIK PRASOWY I POPRAWIENIE KOMUNIKACJI Z PRASÄ„ I KIBICAMI. SYTUACJA JAKA TERAZ MA MIEJSCE GDY Z KLUBU NA ZEWNÄ„TRZ NIE DOCIERAJÄ„ PRAKTYCZNIE Å»ADNE INFORMACJE DZIAÅA TYLKO NEGATYWNIE NA WIZERUNEK TEGO KLUBU. POJAWIA SIE NA FORUM MNÓSTWO NOWYCH DZIWNYCH TEORII I NIESPRAWDZONYCH INFORMACJI,KTÓRE CO GORSZA NIE SÄ„ NAWET NAJCZĘŚCIEJ DEMENTOWANE PRZEZ KLUB. GDYBY LUDZIE BYLI POINFORMOWANI O DZIAÅANIACH KLUBU PRZED I W TRAKCIE SEZONU BYÅOBY O WIELE MNIEJ NIEPOROZUMIEŃ I OSKARÅ»EŃ.A W SYTUACJI JAKA TERAZ MA MIEJSCE POWSTAJÄ„ TYLKO KOLEJNE TEORIE KIBICÓW KTÓRE NAJCZĘSCIEJ NIE MAJÄ„ NIC WSPÓLNEGO Z RZECZYWISTOÅšCIÄ„.
Pozdrawiam forumowiczów