Co dalej Panie Dyrektor ??

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
go!
Trener

#26 Postautor: go! » 25 kwietnia 2005, o 08:21

Gosia pisze:Jak to czytam to mam wrażenie, że połowa z was na głowy poupadała albo nie ma zielonego pojęcia o żużlu. Zadajcie sobie pytanie co taki Dyrektor może zdziałać jak nie ma kasy???

Jak to czytam Gosiu to jak cie lubie, to tak sobie myśle że o żużlu to pojęcia TY nie masz. Zuzel to nie tylko trytanie 4 razy w koło i poprawne wypełnianie programu, a zdaje sie że dla ciebie na tym sie kończy. Nie masz pojęcia, podobnie jak zawsze większość o tym co sie w klubie dzieje i w jaki sposób odbywa.
Piszecie tu o zmianach, że kto mądry - na dyrektora, że jak bogatszy od Sipmy to niech da itd, itp. Nie macie pojęcia,że zmiany są tu nikomu nie potrzebne i nie na ręke. Poza tym jak zmianic cokolwiek jak spośród 70-cio osobowej rzeszy członków klubu z prawem wyboru znakomita większość w dowodzie osobistym ma w rubryce "zatrudnienie" pieczątkę SIPMY. O czym mowa?
Ludzie, którzy są w stanie klub poprowadzic jest wielu tylko komu oprócz kibiców jest ktos taki potrzebny?
Jakiekolwiek zmiany na człowieka " z zewnatrz" wiążą się ze zmianą zarządu i głównego sponsora, z którym podpisano kontrakt na mocy którego można dawać na klub ile się chce i kiedy się chce...
No ale o zdolnościach negocjatorskich naszego dyrektora to juz oddzielny poemat.
Pozdrawiam

Gosia
Szkółkowicz

#27 Postautor: Gosia » 25 kwietnia 2005, o 09:41

Wiecie co Wasza racja mój spokój. Faktycznie nie mam zielonego pojęcia o żużlu, tak po prostu z nudów od ładnych paru lat przyjeżdzam sobie 350 km żeby zobaczyć 4 okrązenia wpisać wszystko do programu i tak co każdy bieg, reszta mnie kompletnie nie interesuje...
Nigdzie nie napisałam, że w klubie jest dobrze itp bo tak samo pewnie i was jak i wczoraj mnie trafiało coś jak patrzyłam na zdobycze punktowe naszych gwiazd....Ale nie sądzę zeby odejscie dyrektora nagle sprawiło ze kazdy z naszych asów zaczyna przywozić po 10 pkt. Nie sztuką jest powiedzieć Siwek won, sztuką jest zaproponować kogoś godnego na to miejsce, kto wezmie sprawy w swoje ręcę i zaczniemy w końcu wygrywać. Ja jak narazie nie widze takie osoby, ale przecież na żużlu się nie znam więc moge się mylić. Tyle w tym temacie.
Pozdrawiam
Obrazek

Dudi
Junior

#28 Postautor: Dudi » 25 kwietnia 2005, o 10:22

Również spieraÅ‚em siÄ™ z Dyrem na forum, tuż po zakoÅ„czeniu sezonu, przy ”budowaniu” nowej drużyny. BÅ‚agaÅ‚em o juniora, ganiÅ‚em za wypuszczenie Petera, czy poddawaÅ‚em pod wÄ…tpliwość sens zatrzymywania Franka. Obecnie nie czepiam siÄ™, bo wiem , że to co siÄ™ dzieje, to nie tylko jego wina. To prawdziwy pasjonat i póki co nie ma nastÄ™pcy. ZostaÅ‚ wydymany przez tzw. sponsorów i chÅ‚opina kombinuje jak może... Czy myÅ›licie, ze on nie marzy o potÄ™dze klubu? Nie sÄ…dzÄ™ by sprawiaÅ‚y mu przyjemność bluzgi po meczowe grupy podpitych prymitywów. Brakuje mi jednak dialogu z kibicami i otwartego przedstawienia problemu. Jego rzecznik, również zupeÅ‚nie nie wywiÄ…zuje siÄ™ ze swojej roli na naszym forum. Bawi go nasza „niewiedza” na temat dziaÅ‚alnosci klubu i zaskakiwanie niespodziankami. Szkoda tylko, że coraz bardziej szalonymi.
Nadal apelujÄ™ do obu panów o konsultacje z „fachowcami”, których na tym forum nie brakuje.

wojteko
Senior

#29 Postautor: wojteko » 25 kwietnia 2005, o 10:23

dzisiaj 25.04.2005 !! wiec imieniny Jarosława, Marka.............pomimo wielu niepowodzen naszego Dyrektora chcialbym mu jednak zyczyc zdrofka i wszystkiego najlepszego pzdr wojteko

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#30 Postautor: mikas » 25 kwietnia 2005, o 10:30

Zgadzam sie z Gosią i jak już niejednokrotnie pisałem na tym forum,jeśli wszyscy są tacy skorzy do wywalania dyrektora to proszę zaproponowac kogoś lepszego na jego miejsce!!! Wszyscy widzą,że nie jest on idealny i popełnia błędy i ja też na forum nie raz Mu błędy wytykałem,ale do cholery niech się niektórzy zastanowią co piszą. Jeśli wszystko jest tak prosto załatwić jak sie niektórym wydaje to przecież jest bardzo prosta rada na wywalenie Siwka. Niech przyjdzie jeden z drugim do klubu z możnym sponsorem który da odpowiednią kase na żużel w Lublinie i wtedy napewno Siwek ustąpi miejsca. Jak narazie nikt sie taki nie pojawił,wszyscy na forum jedynie piszą że znalezienie sponsora to żaden problem. Jeśli sie ktoś taki pojawi i wtedy Siwek będzie chciał sie dalej trzymac stołka to można będzie wtedy go oskarżać i twierdzić że działa na szkodę klubu.Niech te wszystkie mądre forumowe głowy,które mają na wszystko recepte napiszą nazwe firmy która chce dawać duże pieniądze na żużel a Siwek czy zarząd klubu takiej firmie w tym przeszkadza,wtedy będzie można zacząc Siwka oskarżać. Ale jeśli nikt nie potrafi działać lepiej niż Siwek to niech zamilknie,bo tylko sie kompromituje pisząc bzdury.
A już wpisy,że Siwek na tym klubie zarabia to mnie rozbrajają doszczętnie. Ludzie wbijcie sobie w te puste łby że Siwek jeszcze do tego całego interesu dokłada sporą kasę. I wiem co piszę,bo znam przykłady takich sytuacji.
Jak ktoś pisze,że Siwek czerpie jakieś korzyści majątkowe z racji prowadzenia klubu to nich poda przykłady takich sytuacji. Najlepiej jest oskarżać nie mając na nic dowodów.Niektórym wydaje się,że jak nagle jest gorzej niż rok temu to Siwek musiał coś z boku "przytulić". Tylko niech ktoś wreszcie do cholery poda przykład kiedy Siwek wziął z klubu coś do swojej kieszeni!!! Dla mnie tacy krzykacze to są poprostu jacys chorzy ludzie z przerośniętymi ambicjami którym się wydaje że na wszystko maja receptę,ale jak przychodzi co do czego gdy potrzeba konkretów i działania to nagle znikają i nic do powiedzenia już nie mają a potem pisza że oni się do tego nie nadają. To jak sie jeden z drugim do czegoś nie nadaje to po co do cholery zabiera w ogóle głos w takiej sprawie do której jak później sam twierdzi się nie nadaje??

I JESZCZE JADNA RZECZ TYM RAZEM DO DYREKTORA SIWKA:
W TYM KLUBIE JAK NAJSZYBCIEJ POTRZEBNY JEST RZECZNIK PRASOWY I POPRAWIENIE KOMUNIKACJI Z PRASĄ I KIBICAMI. SYTUACJA JAKA TERAZ MA MIEJSCE GDY Z KLUBU NA ZEWNĄTRZ NIE DOCIERAJĄ PRAKTYCZNIE ŻADNE INFORMACJE DZIAŁA TYLKO NEGATYWNIE NA WIZERUNEK TEGO KLUBU. POJAWIA SIE NA FORUM MNÓSTWO NOWYCH DZIWNYCH TEORII I NIESPRAWDZONYCH INFORMACJI,KTÓRE CO GORSZA NIE SĄ NAWET NAJCZĘŚCIEJ DEMENTOWANE PRZEZ KLUB. GDYBY LUDZIE BYLI POINFORMOWANI O DZIAŁANIACH KLUBU PRZED I W TRAKCIE SEZONU BYŁOBY O WIELE MNIEJ NIEPOROZUMIEŃ I OSKARŻEŃ.A W SYTUACJI JAKA TERAZ MA MIEJSCE POWSTAJĄ TYLKO KOLEJNE TEORIE KIBICÓW KTÓRE NAJCZĘSCIEJ NIE MAJĄ NIC WSPÓLNEGO Z RZECZYWISTOŚCIĄ.

Pozdrawiam forumowiczów :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#31 Postautor: Maciek » 25 kwietnia 2005, o 10:32

Wiec wszytkiego naj naj lepszego Dyrektorze :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#32 Postautor: Lublin_Fan » 25 kwietnia 2005, o 10:36

Chcecie głowy Siwka - wasza sprawa. Ale KTO GO ZASTĄPI??? Konkrety. Bez tego nie ma o czym rozmawiać. Bzdur w tym temacie jest tak dużo, jak rzadko w którym.
Nienormalnym jest ten kto uważa, że Siwek chce położyć klub.

Pozdr.

go!
Trener

#33 Postautor: go! » 25 kwietnia 2005, o 10:50

mikas pisze:Zgadzam sie z Gosią i jak już niejednokrotnie pisałem na tym forum,jeśli wszyscy są tacy skorzy do wywalania dyrektora to proszę zaproponowac kogoś lepszego na jego miejsce!!!

Napisałem to nieco wyżej, ale skoro nie dotarło i wy uparcie swoje to zacytuję to także tutaj
"Piszecie tu o zmianach, że kto mądry - na dyrektora, że jak bogatszy od Sipmy to niech da itd, itp. Nie macie pojęcia,że zmiany są tu nikomu nie potrzebne i nie na ręke. Poza tym jak zmianic cokolwiek jak spośród 70-cio osobowej rzeszy członków klubu z prawem wyboru znakomita większość w dowodzie osobistym ma w rubryce "zatrudnienie" pieczątkę SIPMY. O czym mowa? "

mikas pisze:POWSTAJĄ TYLKO KOLEJNE TEORIE KIBICÓW KTÓRE NAJCZĘSCIEJ NIE MAJĄ NIC WSPÓLNEGO Z RZECZYWISTOŚCIĄ.

OK, dość tego naciągania faktów i oszukiwania. Rozwiej Mikas wątpliwości - oświeć wszystkich i powiedz wreszcie jaka jest prawda skoro wiesz co TEORIA a co RZECZYWISTOŚĆ

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#34 Postautor: mikas » 25 kwietnia 2005, o 11:13

Go! skoro nie dotarło to napisze jeszcze raz. To,że w zarządzie jest tak jak piszesz(chociaż wiem,że nie znasz nazwisk wszystkich osób z zarządu i nie wiesz dokładnie gdzie kto pracuje i są to raczej Twoje domysły,chociaż nie mówię,ze nieprawdziwe). Ale nawet jeśli jest jak piszesz(przyjmujemy teoretycznie że tak jest) to niech ktos do cholery przyjdzie z tym możnym sponsorem i powie,że chce sponsorowac klub w zamian za swoich ludzi w zarządzie(tak jak to miało miejsce w Rzeszowie z Marmą i panią Półtorak) Niech ktoś takiego sponsora przyprowadzi i wtedy gdy Siwek nie będzie chciał takiego sponsora dopuścic do klubu ja powiem Siwkowi do widzenia a może i dosadniej okaże swoją dezaprobate dla takich działań i zgodze sie z teoraimi jakie tu niektórzy prezentują.Narazie taka sytuacja nie miała miejsca i się raczej nie zapowiada.

Co do drugiej cześci Twojej wypowiedzi,to ja też nie znam szczególów działalności klubu,napisałem jedynie,że znam sytuacje w których Siwek dokładał pieniądze ze swojej kieszeni.Poza tym ja nie jestem rzecznikiem klubu więc nawet jakbym miał szczegółowe informacje to nie byłbym upoważniony do ich przedstawiania. Od tego powinien być rzecznik klubu na co zwróciłem uwage w poprzednim moim poście. A przykładem chociażby mylenia teorii i rzeczywistości jakie uskuteczniają tu niektórzy(i ja sam też nawet niedawno nie mając wiedzy na ten temat pisałem) jest pisanie,że pieniądze nie poszły w sprzęt dla zawodników. Jak sie okazuje, jednak poszły. I naprawde sprzęt był robiony u dobrych mechaników. Niestety patrząc na postawę zawodników można wyciągnąc wnioski,że pieniądze wcale na sprzęt nie poszły. I ja się nie dziwię kibicom że takie mają wrażenie,bo sam takie miałem.Dlatego pisze o tym,że w klubie potrzebny jest rzecznik prasowy,który szczegółów oczywiście podawać nie musi ale niech podaje oficjalne informacje z klubu i w razie jakichs nieporozumień potwierdza lub zaprzcza temu o czym w tej chwili w większości mozemy tylko pospekulować nie mając tak naprawdę prawie żadnej pewnej informacji i wiedzy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#35 Postautor: Gelo » 25 kwietnia 2005, o 11:24

Sprawa jest niestety trudniejsza niż nam sie wydaje - Siwek nie ma pieniędzy - to fakt ktory go usprawiedliwia. Ale kto jest w klubie od pozyskiwania tych pieniędzy jak nie on? I tutaj niestety trzeba stwierdzić że wywiązał się kiepsko. Nie krytykuę Sipmy - lepsze to niż nic ale to wszystko - kasa jaką przeznacza tytularny sponsor jest żenująco mała. Sytuacja dziwna - umowę podpisują dwie strony, a obie nazywają się Leszek Kępa. Dyro wiedział jaką kasę daje firma. Dlaczego przystał na niekorzystne warunki? Dlaczego nie sprowadził klasowego żużlowca zamiast ładować kasę w sprzęt łacha Frankowa? Jak sie teraz okazuje byłoby to tańsze, podobnie jak przepłacenie Petera niż kontraktowanie dwóch cieniasów. Mielibyśmy dziś 4 punkty i pewne 4 tysiące na trybunach. To są błędy, za które się płaci
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2005, o 11:26 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#36 Postautor: mikas » 25 kwietnia 2005, o 11:37

Meesha masz rację, chodzi o członków stowarzyszenia(jeszcze się nie wyspałem po wczorajszej podróży :wink: ). Zgadzam sie też,że sytuacja nie wygląda w klubie tak jak to być powinno i też już nie raz pisałem na ten temat,pisał Lucki i wiele innych osób. I każdy to widzi.Problem polega na tym,że my na Sipme niejako jesteśmy w tym momencie skazani,bo nie ma firmy która dałaby chociaz takie pieniądze jak Sipma. To prawda, że od pozyskiwania sponsorów jest dyrektor + jeszcze jedna osoba w klubie(nie pamiętam teraz jak to stanowisko się dokładnie nazywa) i że te osoby nie wywiązuja się z tej roli tak jakbyśmy wszyscy sobie tego życzyli. Dlatego piszę do tych wszystkich którzy tak na tym forum krzyczą,przyprowadźcie firme która zastąpi godnie Sipme i można próbowac działać, zmieniac zarząd i całą resztę.Jeśli jest taka osoba to niech sie wreszcie ujawni.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#37 Postautor: Lublin_Fan » 30 kwietnia 2005, o 10:17

Gelo pisze:Ale kto jest w klubie od pozyskiwania tych pieniędzy jak nie on? I tutaj niestety trzeba stwierdzić że wywiązał się kiepsko.

Andrzej Tarkowski??

Pozdr.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#38 Postautor: $korzen$ » 30 kwietnia 2005, o 10:39

Nie ma kasy nie ma, ostatnio nawet Piszcz sie o tym przekonal.

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#39 Postautor: Soluk » 30 kwietnia 2005, o 12:32

moze wie ktos na jakiej zasadzie dziala Rada Sponsorow w pilkarskim Motorze? Moze taki "cudo" przydalo by sie i u nas w klubie bo tam przynosi to chyba efekty?-Motor w czubie tabeli

DeviantRabbit

#40 Postautor: DeviantRabbit » 2 maja 2005, o 11:39

Ale kto jest w klubie od pozyskiwania tych pieniędzy jak nie on? I tutaj niestety trzeba stwierdzić że wywiązał się kiepsko.

A umiesz nalewac z pustego?Jakie tu wielkie firmy widzisz?przegladalem ostatnio w jakiejs gazecie ranking najwiekszych firm polskich. tych z lubelszczyzny trza szukac ze swieca w reku. Myslisz, ze znalezienie sponsora to takie hop-siup?alleluja i do przodu?to nie ta branza. nie wiem skad powstala teoria ze kasa spada z nieba badz lezy na ulicy, dyr musi ja tylko podniesc.
Poza tym reklam jest duzo, kazdy bieg sponsoruje kilka firm, wszedzie sa jakies flagi, ulotki, tablice, w zeszlym roku wrecz spotkalem sie z opiniami ze ludzi strasznie denerwuje wszechobecnosc reklam.a chcialbym przypomniec ze woj.lubelskie jest najbiedniejszym regionem w calej UE.
Dyro wiedział jaką kasę daje firma. Dlaczego przystał na niekorzystne warunki?

Sadze ze nie jest na tyle nikompetentny, zeby przystawac na tak wyjatkowo niekorzystne warunki jak by to mialo wygladac.Jestem niemal pewien, ze sipma po prostu sie ze swoich zobowiazan nie wywiazala. Kto bylby na tyle zdesperowany zeby zostawiac kogos takiego jak Franek badz zatrudniac wielka niewiadomo jaka byl Jensen.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#41 Postautor: istred » 2 maja 2005, o 13:12

Jakie tu wielkie firmy widzisz?przegladalem ostatnio w jakiejs gazecie ranking najwiekszych firm polskich. tych z lubelszczyzny trza szukac ze swieca w reku. Myslisz, ze znalezienie sponsora to takie hop-siup?alleluja i do przodu?to nie ta branza. nie wiem skad powstala teoria ze kasa spada z nieba badz lezy na ulicy, dyr musi ja tylko podniesc.
A ja nie wiem skąd powstała teoria, że firma musi być z lubelszczyzny. Swoją drogą, to i w naszym regionie jest kilka firm, które z powodzeniem mogły by sponsorować żużel.
PS. Lubleszczyzna jest najbiedniejszym regionem - to znaczy, że ma najmniejszy PKB na osobę. Nie wiem jak to się przekłada na ilość firm, które mogły by zająć się sponsoringiem, ale przypuszczam, że nie ma ich dużo mnie (jeżeli w ogóle mniej) niż na przykład na podkarpaciu.

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#42 Postautor: boxing » 2 maja 2005, o 19:50

Skoro znowu mowa o zasobniejszych firmach naszego regionu to spory potencjal posiada Black Red White - ale podejrzewam, ze tam juz klubowy spec od pozyskiwania funduszy byl. Jest jeszcze podmiot, ktory w bolach wchodzi do Lublina: chodzi o Echo Investment. Firma zwiazana z kieleckim biznesmenem a zarazem kierowca rajdowym Michalem Solowowem. Echo Investment ma problemy z realizacja swoich planow biznesowych na gorkach czechowskich - spory udzial w tym ma Dariusz Piatek (zdaje sie przeciwny inwestycjom w proponowanym przez Echo ksztalcie), ale Echo w rewanzu uniemozliwia crossowcom organizacje imprez na Czechowie. Mysle, ze jest tu pewne pole manewru - aby Echo nie narazilo sie na zarzuty niecheci wobec sportu lokalnego, mozna sie z nimi skontaktowac w sprawach sponsorowania speedwaya. Raz ze wspomoga konkurencje crossowcow (do ktorych juz maja niechec), dwa - ze odepra zarzuty, ze sa niechetni dzialaniu na rzecz lokalnych spolecznosci czy miejscowego sportu. Dobry lobbysta czy PR-owiec z pewnoscia nie odpuscilby mozliwosci wykorzystania takiej sytuacji.
P.S. Pozdrowienia dla KM Cross - zeby nie wyszlo, ze maja wrogow i na tym forum.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

meridol

#43 Postautor: meridol » 2 maja 2005, o 19:56

Gelo pisze:Sprawa jest niestety trudniejsza niż nam sie wydaje - Siwek nie ma pieniędzy - to fakt ktory go usprawiedliwia. Ale kto jest w klubie od pozyskiwania tych pieniędzy jak nie on? I tutaj niestety trzeba stwierdzić że wywiązał się kiepsko. Nie krytykuę Sipmy - lepsze to niż nic ale to wszystko - kasa jaką przeznacza tytularny sponsor jest żenująco mała. Sytuacja dziwna - umowę podpisują dwie strony, a obie nazywają się Leszek Kępa. Dyro wiedział jaką kasę daje firma. Dlaczego przystał na niekorzystne warunki? Dlaczego nie sprowadził klasowego żużlowca zamiast ładować kasę w sprzęt łacha Frankowa? Jak sie teraz okazuje byłoby to tańsze, podobnie jak przepłacenie Petera niż kontraktowanie dwóch cieniasów. Mielibyśmy dziś 4 punkty i pewne 4 tysiące na trybunach. To są błędy, za które się płaci

to moze ty przyprowadz sponsora i zapewnij te 4 tysiace ludzi na trybunach... poca gadac lepiej zacznij dzialac.
aha i jeszcze jedno mowiles Mariuszowi ze jest "łachem" czy tylko na forum masz odwage go wyzywac...?

go!
Trener

#44 Postautor: go! » 2 maja 2005, o 20:16

boxing pisze:Skoro znowu mowa o zasobniejszych firmach naszego regionu to spory potencjal posiada Black Red White - ale podejrzewam, ze tam juz klubowy spec od pozyskiwania funduszy byl. .

Jeśli mowa BRW to fakt, firma b. bogata. Z tego co wiem, to jednak kierunek sponsoringu o 180 stopni odwrócony. Czyli filharmonia, muzyka, może opera czy inny balet.
W temacie zas sponsora żużla to oczywiście w sytuacji gdzie największym pracodawcą w Lublinie jest UMCS to trzeba szukać sponsora z poza Lubelszczyzny zhzącego zaisnieć w naszym regionie. Ja bym się kierował na towarzystwa finansowe, firmy leasingowe lub domy kredytowe.
Tym bardziej, że pieniądze w sporty motorowe pchają, bo główne źródło ich dochodu to kredyty na zakupy aut.

K.
Kontakt:

#45 Postautor: K. » 2 maja 2005, o 21:51

A dlaczego nie małe firmy, które mogłyby reklamować się "na bandzie"? Skoro nie możemy liczyć na budżet Apatora to dlaczego nie brać czegoś malutkimi łyczkami? Swego czasu było kilkanaście malutkich firm, które co miesiąc płacić miały malutkie pieniążki (ziarnko do ziarnka...). Ale wtedy klub był dobroduszny i nie zbierał pieniążków od tych firm a banery wisiały kilka lat. Teraz znowu nikt nie chce się schylić po te "grosze"? Trochę dziwna polityka. Poza tym uważam ,że teraz zostaje już tylko jedno: przewietrzyć klub - niektóre osoby mogłyby odejść...
(ale to tylko moje subiektywne zdanie :-) )

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#46 Postautor: sadychor » 2 maja 2005, o 23:55

Swego czasu było kilkanaście malutkich firm, które co miesiąc płacić miały malutkie pieniążki

Za które można kupić było malutkie motorki i malutkie kaski i malutkie......... :D Okrutny jestem,wiem,przepraszam,ale nie mogłem się powstrzymać.W związku z tematem topicu:
na meczu po klilku pierwszych biegach złapała mnie załamka i coś tam mamrotałem pod nosem,przyczepił się jakiś znawca i zaczął monolog w stylu "Balcerowi....eeee Siwek musi odejść".To naprawdę zaczyna być męczące,trzebaby jakiś transparent wywiesić lub dać ogłoszenie w gazecie.Facet zrobił kupę dla tego klubu,po paru porażkach :wink: chce go się wysłać na Madagaskar.

PS A co się osłuchałem co to nie kupił za pieniądze sponsorów,koleś był jak katarynka.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#48 Postautor: kilar » 3 maja 2005, o 01:27

K. pisze:(...) Poza tym uważam ,że teraz zostaje już tylko jedno: przewietrzyć klub - niektóre osoby mogłyby odejść...
(ale to tylko moje subiektywne zdanie :-) )

A ja chcialbym, zebys nie pisala juz wiecej takich glupot, bo to tylko zajmuje miejsce na forum. :evil:

Pozdro

DeviantRabbit

#49 Postautor: DeviantRabbit » 3 maja 2005, o 09:10

hmmm duza a mala firma?ktos pamieta jak to bylo?:). duza to chyba ta co zatrudnia powyzej 50 osob, mala ponizej 10.
Wydaje mi sie wiec, ze tych malych firm nie jest tak malo, na samym programie doliczylem sie 81 (!!!)(to chyba z 70% tego programu;)) reklam(niektore podwojnie ale jednak).

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#50 Postautor: auganoff » 3 maja 2005, o 10:19

sadychor pisze:
Swego czasu było kilkanaście malutkich firm, które co miesiąc płacić miały malutkie pieniążki

Za które można kupić było malutkie motorki i malutkie kaski i malutkie......... :D Okrutny jestem,wiem,przepraszam,ale nie mogłem się powstrzymać.W związku z tematem topicu:
na meczu po klilku pierwszych biegach złapała mnie załamka i coś tam mamrotałem pod nosem,przyczepił się jakiś znawca i zaczął monolog w stylu "Balcerowi....eeee Siwek musi odejść".To naprawdę zaczyna być męczące,trzebaby jakiś transparent wywiesić lub dać ogłoszenie w gazecie.Facet zrobił kupę dla tego klubu

:D :D :D oj Sadychor, imputując mu takie rzeczy, to raczej Dyrowi szanownemu nie pomagasz :D .Wiem, zaniżam trochę poziom, ale nie mogłem się powstrzymać :D A co do meritum, to Siwek, jeśli chodzi o działalność w klubie, moim zdaniem wciąż jest na plusie.To że nie chciał wydawać więcej, niż przewidywał, że będzie miał, to mu się akurat chwali, a że nie trafił z Jensenem...Taka bryndza w wykonaniu Duńczyka była absolutnie nie do przewidzenia.Jeśli się utrzymamy i zakończymy sezon bez znaczących długów, to będę skłonny przyznać Siwkowi całkowitą rację, co nie zmienia faktu, że gość sam w sobie potrafi być mocno irytujący, a klub mógłby prowadzić w znacznie lepszym stylu - wtedy więcej kibiców byłoby skłonnych dać mu kredyt zaufania.Pozdrawiam.