Co w przypadku kontuzji?
Co w przypadku kontuzji?
Wprawdzie jest źle, ale kontuzje nigdy nas nie omijały, więc chciałbym zapytać, co kierownictwo klubu zamierza zrobić w razie kontuzji któregoś z zawodników. Czy wtedy będą wypożyczenia, a jeśli tak to dlaczego nie wypożyczyć kogoś teraz?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
Gość
- jas
- Senior
- Kontakt:
tylko, ze do zastepowania nadaje sie 3 zawodnikow z najwyzszymi srednimi. czyli w naszym przypadku pewnie beda to Adam, Piszczyk i Jelen. o 1 bieg wiecej jedzie 4 zawodnikow, czyli w naszym przypadku 2 z wymienionej 3ki i zapewne Franek/Mordel i Jensen. raczej najlepiej to my na zz nie wyjdziemy 
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
jas pisze:tylko, ze do zastepowania nadaje sie 3 zawodnikow z najwyzszymi srednimi. czyli w naszym przypadku pewnie beda to Adam, Piszczyk i Jelen. o 1 bieg wiecej jedzie 4 zawodnikow, czyli w naszym przypadku 2 z wymienionej 3ki i zapewne Franek/Mordel i Jensen. raczej najlepiej to my na zz nie wyjdziemy
a mi sie wlasnie wydaje, ze na zz bysmy wyszli i to bardzo dobrze, poniewaz na pierwsza czesc sezonu zawodnikami do zastepowania sa:
1. Tomasz Piszcz
2. Mariusz Franków
3. Daniel Jeleniewski
nie zebym komus zle zyczyl, ale mysle, ze jakies przewlekle zapalenie gardla dobrze by mu zrobilo
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Gość
A może nieszczęśliwy upadek ze schodów?? Albo sraczka w dniu meczu?
To musiałaby być sraczka dziewięciodniowa, a takiej to nawet Franciszkowi nie życzę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Gdyby nie taki drobny szczegół, że Kempiński jechał już w lidze w barwach GrudziądzaMike pisze:Skoro na tor ma wrocic Pawlikowski to wydaje mi sie ze TZ moglby sciagnac Kempińskiego. Przynajmniej lepsze to niz Frankow.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
sting126 pisze:Ma trzecia srednia... Lepszy od niego jest jeszcze Adam.
no własnie tak przegladalem skarb kibica i to zauwzylem, pewnie PZM podawal tą informacje jeszcze przed oficjalnym zatwierdzeniem wypozyczenia, ale wobec tego jak jest z ewentualnym z/z Adama
-
krzysiek-krosno
- Kontakt:
lublin
chłopaki co wam się dzieje ze by nie wygrać na własnym torze z grudziązgiem to jest lipa mam nadzieje ze zostaniemy wspólnie w 1lidze a walke o utrzymanie powalczą kolejarz opole i zespół z grudziązga POZDROWIENIA DLA FANÓW TŻ LUBLIN OD KROSNA walczyć tż walczyć
Stary ty sie nie smiej bo jak gtz przyjedzie do was to wieksze baty dostaniecie . A co do meczu to nie byles i nie widziales i od gtz bylismy o klase lepsi i tylko pech odebral nam pewne 2 punkty.
Ja tez tobie moge powiedziec ze KSZ byl lepszy od Intaru ale przynajmniej 6punktow pogubilismy przez defekty i upadki przez dziurawy tor, ale trudno przegralismy i sie nie zalamujemy. Wy tez nie mozecie wszystkiego zwalac na rozoraki przeciwnosci losu. Raz sie wygrywa, raz przegrywa. Mam jednak nadzieje ze razem sie utrzymamy, a spadkowiczem bedzie Opole.
Mike pisze:Aha no rzeczywiscie no to nie pozostaje Wam nic innego jak zbierac kase na Okonia albo Ułamka (nie wiem czy mozna ten jego wystep zaliczyc do reprezentowania barw CKM-u)
hehe jakby zkz chcial wyporzyczac Okonia to Gorzow odrazu by lykał tak samo Ułamka
Stal Gorzow !
falubaz zielona gora - 1 liga 2006
falubaz zielona gora - 1 liga 2006
bosmanKSZ pisze:Ja tez tobie moge powiedziec ze KSZ byl lepszy od Intaru ale przynajmniej 6punktow pogubilismy przez defekty i upadki przez dziurawy tor, ale trudno przegralismy i sie nie zalamujemy. Wy tez nie mozecie wszystkiego zwalac na rozoraki przeciwnosci losu. Raz sie wygrywa, raz przegrywa. Mam jednak nadzieje ze razem sie utrzymamy, a spadkowiczem bedzie Opole.
Mam taka nadzieje ze sie razem utrzymamy
I masz troszki racji, raz sie wygrywa a raz sie przegrywa.
Juz to napisalem w temacie Kto do TZ":
- na szybko ZZ
- proba posuniecia do przodu sprawy JM (sprzet+regularne treningi)
- jezeli to nie wypali a zdarzy sie jeszcze jakis dramat to naprawde pozostanie alternatywa Hucko albo Wrona/Balabuch/Dominiczak (przy zalozeniu, ze na juniorach pojedzie para Kepa/Lyko)
Ps. Moze Rzeszow za "czteropak" (Stachyra, Stachyra, Sledz, Ziolkowski) w rewanzu da nam chocby Trojanowskiego
- na szybko ZZ
- proba posuniecia do przodu sprawy JM (sprzet+regularne treningi)
- jezeli to nie wypali a zdarzy sie jeszcze jakis dramat to naprawde pozostanie alternatywa Hucko albo Wrona/Balabuch/Dominiczak (przy zalozeniu, ze na juniorach pojedzie para Kepa/Lyko)
Ps. Moze Rzeszow za "czteropak" (Stachyra, Stachyra, Sledz, Ziolkowski) w rewanzu da nam chocby Trojanowskiego
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!