Co w przypadku kontuzji?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

Co w przypadku kontuzji?

#1 Postautor: Czarek » 18 kwietnia 2005, o 11:57

Wprawdzie jest źle, ale kontuzje nigdy nas nie omijały, więc chciałbym zapytać, co kierownictwo klubu zamierza zrobić w razie kontuzji któregoś z zawodników. Czy wtedy będą wypożyczenia, a jeśli tak to dlaczego nie wypożyczyć kogoś teraz?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
MarianJ

#2 Postautor: MarianJ » 18 kwietnia 2005, o 12:34

Jest w obwodzie Marek Kępa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
myśle że zdobył by jakieś 5-7 pkt
TeŻet z LUBLINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻYNA!!!!!!!!!

...........................GG#1009468

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#3 Postautor: Fork » 18 kwietnia 2005, o 13:10

W przypadku kontuzji ratuje nas Jurek Mordel lub zastepstwo zawodnika.
Przypominam ze w druzynie sa jeszcze inni juniorzy :D

Gość

#4 Postautor: Gość » 18 kwietnia 2005, o 14:55

Właśnie możemy skorzystać z ZZ. Zawodnicy by zrobili wtedy po jednym biegu więcej. A patrząc na postawe Jelenia,Piszcza i Fokusa te starty dały by więcej punkcików no chyba ze kontuzje by miał któryś z nich. :( Ale mam nadzieje że tak się nie stanie bo to najlepsi w naszej ekipie :D

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#5 Postautor: jas » 18 kwietnia 2005, o 15:19

tylko, ze do zastepowania nadaje sie 3 zawodnikow z najwyzszymi srednimi. czyli w naszym przypadku pewnie beda to Adam, Piszczyk i Jelen. o 1 bieg wiecej jedzie 4 zawodnikow, czyli w naszym przypadku 2 z wymienionej 3ki i zapewne Franek/Mordel i Jensen. raczej najlepiej to my na zz nie wyjdziemy :roll:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#6 Postautor: grzesieck » 18 kwietnia 2005, o 15:34

jas pisze:tylko, ze do zastepowania nadaje sie 3 zawodnikow z najwyzszymi srednimi. czyli w naszym przypadku pewnie beda to Adam, Piszczyk i Jelen. o 1 bieg wiecej jedzie 4 zawodnikow, czyli w naszym przypadku 2 z wymienionej 3ki i zapewne Franek/Mordel i Jensen. raczej najlepiej to my na zz nie wyjdziemy :roll:

a mi sie wlasnie wydaje, ze na zz bysmy wyszli i to bardzo dobrze, poniewaz na pierwsza czesc sezonu zawodnikami do zastepowania sa:

1. Tomasz Piszcz
2. Mariusz Franków
3. Daniel Jeleniewski

nie zebym komus zle zyczyl, ale mysle, ze jakies przewlekle zapalenie gardla dobrze by mu zrobilo :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Gość

#7 Postautor: Gość » 18 kwietnia 2005, o 15:42

W razie kontzuji jest oczywiscie Jurek Mordel! NIestety wielwe punktow to on nie jest w stanie wywalczyc :? Są dwa rozwiązania a każde ma swoje imię - Kowalik i Pecyna! Jesli Franek dalej nie spasuje sie z maszynami to tylko oni nam pozostaja 8)

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#8 Postautor: Fork » 18 kwietnia 2005, o 18:46

Podobno Pawlikowski wraca na tor.
Ale co nam z takich zawodnikow ktorzy maja malo jazdy ?

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#9 Postautor: Talib » 18 kwietnia 2005, o 18:48

"Ale co nam z takich zawodnikow ktorzy maja malo jazdy ?"

Mniej więcej tyle samo co z Frankowa.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#10 Postautor: sadychor » 18 kwietnia 2005, o 18:57

nie zebym komus zle zyczyl, ale mysle, ze jakies przewlekle zapalenie gardla dobrze by mu zrobilo :wink:

A może nieszczęśliwy upadek ze schodów?? :twisted: Albo sraczka w dniu meczu? Ludzie,za dużo kombinowania.

meesha
Trener
Kontakt:

#11 Postautor: meesha » 18 kwietnia 2005, o 19:07

A może nieszczęśliwy upadek ze schodów?? Albo sraczka w dniu meczu?

To musiałaby być sraczka dziewięciodniowa, a takiej to nawet Franciszkowi nie życzę :D 8) I jak to w ogóle możliwe, że on ma drugą średnią w drużynie :?: :?: (Znaczy wiem jak, ale to jakieś niepojęte :? :roll: )
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Mike
Kontakt:

#12 Postautor: Mike » 18 kwietnia 2005, o 19:13

Skoro na tor ma wrocic Pawlikowski to wydaje mi sie ze TZ moglby sciagnac Kempińskiego. Przynajmniej lepsze to niz Frankow.

meesha
Trener
Kontakt:

#14 Postautor: meesha » 18 kwietnia 2005, o 19:18

Mike pisze:Skoro na tor ma wrocic Pawlikowski to wydaje mi sie ze TZ moglby sciagnac Kempińskiego. Przynajmniej lepsze to niz Frankow.
Gdyby nie taki drobny szczegół, że Kempiński jechał już w lidze w barwach Grudziądza :P a poza tym wczoraj niewiele lepszy był od Frania :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Mike
Kontakt:

#15 Postautor: Mike » 18 kwietnia 2005, o 19:21

Aha no rzeczywiscie no to nie pozostaje Wam nic innego jak zbierac kase na Okonia albo Ułamka (nie wiem czy mozna ten jego wystep zaliczyc do reprezentowania barw CKM-u)

Awatar użytkownika
papi
Trener

#16 Postautor: papi » 18 kwietnia 2005, o 19:21

sting126 pisze:Ma trzecia srednia... Lepszy od niego jest jeszcze Adam.

no własnie tak przegladalem skarb kibica i to zauwzylem, pewnie PZM podawal tą informacje jeszcze przed oficjalnym zatwierdzeniem wypozyczenia, ale wobec tego jak jest z ewentualnym z/z Adama :?: , mam watpliwosci, bo te 3 nazwiska ktore oni podaja obowiazują do konca 1 rundy, choc z drugiej strony to juz tylko 4 mecze :lol:

krzysiek-krosno
Kontakt:

lublin

#17 Postautor: krzysiek-krosno » 18 kwietnia 2005, o 19:22

chłopaki co wam się dzieje ze by nie wygrać na własnym torze z grudziązgiem to jest lipa mam nadzieje ze zostaniemy wspólnie w 1lidze a walke o utrzymanie powalczą kolejarz opole i zespół z grudziązga POZDROWIENIA DLA FANÓW TŻ LUBLIN OD KROSNA walczyć tż walczyć

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#18 Postautor: Fork » 18 kwietnia 2005, o 20:42

Do Krzysiek-Krosno:
Stary ty sie nie smiej bo jak gtz przyjedzie do was to wieksze baty dostaniecie :D. A co do meczu to nie byles i nie widziales i od gtz bylismy o klase lepsi i tylko pech odebral nam pewne 2 punkty. :(

bosmanKSZ

#19 Postautor: bosmanKSZ » 18 kwietnia 2005, o 22:35

Stary ty sie nie smiej bo jak gtz przyjedzie do was to wieksze baty dostaniecie . A co do meczu to nie byles i nie widziales i od gtz bylismy o klase lepsi i tylko pech odebral nam pewne 2 punkty.

Ja tez tobie moge powiedziec ze KSZ byl lepszy od Intaru ale przynajmniej 6punktow pogubilismy przez defekty i upadki przez dziurawy tor, ale trudno przegralismy i sie nie zalamujemy. Wy tez nie mozecie wszystkiego zwalac na rozoraki przeciwnosci losu. Raz sie wygrywa, raz przegrywa. Mam jednak nadzieje ze razem sie utrzymamy, a spadkowiczem bedzie Opole.

Awatar użytkownika
okon
Kontakt:

#20 Postautor: okon » 19 kwietnia 2005, o 03:22

Mike pisze:Aha no rzeczywiscie no to nie pozostaje Wam nic innego jak zbierac kase na Okonia albo Ułamka (nie wiem czy mozna ten jego wystep zaliczyc do reprezentowania barw CKM-u)

hehe jakby zkz chcial wyporzyczac Okonia to Gorzow odrazu by lykał tak samo Ułamka :D bez wachania :D
Stal Gorzow ! :-)
falubaz zielona gora - 1 liga 2006 :P

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#21 Postautor: Fork » 19 kwietnia 2005, o 11:28

bosmanKSZ pisze:
Ja tez tobie moge powiedziec ze KSZ byl lepszy od Intaru ale przynajmniej 6punktow pogubilismy przez defekty i upadki przez dziurawy tor, ale trudno przegralismy i sie nie zalamujemy. Wy tez nie mozecie wszystkiego zwalac na rozoraki przeciwnosci losu. Raz sie wygrywa, raz przegrywa. Mam jednak nadzieje ze razem sie utrzymamy, a spadkowiczem bedzie Opole.

Mam taka nadzieje ze sie razem utrzymamy :D.
I masz troszki racji, raz sie wygrywa a raz sie przegrywa.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#22 Postautor: Cooper » 19 kwietnia 2005, o 14:17

mozna jeszcze zremisowac, kupic, albo sprzedac.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Mezzi15
Kontakt:

#23 Postautor: Mezzi15 » 19 kwietnia 2005, o 15:32

Moim zdaniem należy zaufać Mordelowi albo sciągnąć Krzyśka Pecynę bo on jedyny jest chyba wolny

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#24 Postautor: kilar » 14 maja 2005, o 00:48

To co w temacie...wlasnie on zmartwychwstal, ale niesety nas nie zbawil :|

I CO TERAZ ???? JAKIES PERSPEKTYWY ????

Pozdro

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#25 Postautor: boxing » 14 maja 2005, o 00:57

Juz to napisalem w temacie Kto do TZ":
- na szybko ZZ
- proba posuniecia do przodu sprawy JM (sprzet+regularne treningi)
- jezeli to nie wypali a zdarzy sie jeszcze jakis dramat to naprawde pozostanie alternatywa Hucko albo Wrona/Balabuch/Dominiczak (przy zalozeniu, ze na juniorach pojedzie para Kepa/Lyko)
Ps. Moze Rzeszow za "czteropak" (Stachyra, Stachyra, Sledz, Ziolkowski) w rewanzu da nam chocby Trojanowskiego :wink:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!