Jesper Jensen - co dalej?
Jesper Jensen - co dalej?
Proponuję na gorąco po meczu oddawanie głosów na temat przyszłości w naszej drużynie Jespera Jensena. Duńczyk zawiódł w trzech meczach, w tym w dwóch nie najtrudniejszych. Jest to na tyle dużo, żeby zastanowić się czy należy dawać mu kolejne szanse na zrehabilitowanie się czy też warto poszukać lepszego obcokrajowca. Ja osobiście jestem za drugim rozwiązaniem. Zachęcam do głosowania.
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2005, o 12:54 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
zostawic i dac szanse!
moj glos nie wynika z nadmiernej sympatii wobec tego Pana.
wynika on ze wzgledow praktycznych.
1. jest szansa, ze bedzie jezdzil lepiej
2. wie juz, czego sie moze spodziewac po zlej jezdzie i niech Mu to da do myslenia (zaznacze od razu, ze wybryki kibicow z wczoraj moge jedynie potepic - tak sie zachowuja barbarzyncy!)
3. znalezienie lepszego obcokrajowca kosztuje i pieniadze i czas. na nasze potrzeby Jensen jest ok. dobierzmy sie lepiej do d*** naszej drugiej gwiezdzie, ktora drugi rok juz cieniuje na Zygmuntowskich.
4. facet albo jest dobrym aktorem i ma talent do klamania albo rzeczywiscie sie przejmuje swoja zla postawa. to nie jest wyjatkowo dobre tlumaczenie, ale lepszy taki czlowiek, ktory widzi, ze nie spelnia oczekiwan, potrafi okazac skruche i obiecac poprawe niz taki, ktory sie wiecznie miga od odpowiedzialnosci i zwala na cokolwiek popadnie.
5. co bedzie jesli kolejny obco (w przypadku podziekowania Dunczykowi) bedzie w podobnej dyspozycji a bedziemy Mu placic wiecej niz Jensenowi? co bedzie?
moj glos nie wynika z nadmiernej sympatii wobec tego Pana.
wynika on ze wzgledow praktycznych.
1. jest szansa, ze bedzie jezdzil lepiej
2. wie juz, czego sie moze spodziewac po zlej jezdzie i niech Mu to da do myslenia (zaznacze od razu, ze wybryki kibicow z wczoraj moge jedynie potepic - tak sie zachowuja barbarzyncy!)
3. znalezienie lepszego obcokrajowca kosztuje i pieniadze i czas. na nasze potrzeby Jensen jest ok. dobierzmy sie lepiej do d*** naszej drugiej gwiezdzie, ktora drugi rok juz cieniuje na Zygmuntowskich.
4. facet albo jest dobrym aktorem i ma talent do klamania albo rzeczywiscie sie przejmuje swoja zla postawa. to nie jest wyjatkowo dobre tlumaczenie, ale lepszy taki czlowiek, ktory widzi, ze nie spelnia oczekiwan, potrafi okazac skruche i obiecac poprawe niz taki, ktory sie wiecznie miga od odpowiedzialnosci i zwala na cokolwiek popadnie.
5. co bedzie jesli kolejny obco (w przypadku podziekowania Dunczykowi) bedzie w podobnej dyspozycji a bedziemy Mu placic wiecej niz Jensenowi? co bedzie?
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
-
Gość
Hollywood pisze:Ja też bym go wziął do Ostrowa po to by pokazał Karlssonowi jak sie jeździ na żużlu![]()
Ale tylko w parkingu i w prawÄ… stronÄ™
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2005, o 13:08 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Hollywood pisze:Ja też bym go wziął do Ostrowa po to by pokazał Karlssonowi jak sie jeździ na żużlu![]()
A po co im Karlsson w meczu u siebie z Lublinem, raczej naszym chłopakom nie da z sentymentu zarobić jak wczoraj Knapp, a kase klubową uszczupli o wartość jednego punktu pomnożoną przez 15
w biznesie nie ma sentymentów trzy razy zawalił, nie ma na co czekać problem tylko że na rynku w zasadzie niema nikogo a te nazwiska które padają na forum, takie sobie, Hamill nie wiadomo czy w tym roku wróci na tor a inni nie wiemy czy chcą jeździć w Lublinie i co z tego że my chcemy...
teraz cel to 6 miejsce, więc dwa najbliższe meczyki można potraktować ulgowo i przygotować się na Opole bo będzie to najważniejszy mecz w rundzie zasadniczej, więc jest trochę czasu aby się przygotować...
z biletów pewnie z 100 000 wpłynęło więc czas najwyższy wywiązać się z umowy i przydotować sprzęt dla JM a o wynik lepszy od Jensena jestem spokojny
teraz cel to 6 miejsce, więc dwa najbliższe meczyki można potraktować ulgowo i przygotować się na Opole bo będzie to najważniejszy mecz w rundzie zasadniczej, więc jest trochę czasu aby się przygotować...
z biletów pewnie z 100 000 wpłynęło więc czas najwyższy wywiązać się z umowy i przydotować sprzęt dla JM a o wynik lepszy od Jensena jestem spokojny
oczywiscie ze nie!i nie chcialem go juz widziec po meczu z rzeszowem-
dlugo jeszcze mamy sie przekonywac ze koles reprezentuje tragiczny poziom???kolejne wpadki sa kwestia czasu
ankieta powinna zawierac nazwiska nastepcow pulpeta,
dobrze jakby ktos zorientowany w zawodnikach ktorzy ewentualnie mogliby zasilic lublin-taka ankiete zamiescili
dlugo jeszcze mamy sie przekonywac ze koles reprezentuje tragiczny poziom???kolejne wpadki sa kwestia czasu
dobrze jakby ktos zorientowany w zawodnikach ktorzy ewentualnie mogliby zasilic lublin-taka ankiete zamiescili
never ride faster than your angel can fly
maestro76 pisze:oczywiscie ze nie!i nie chcialem go juz widziec po meczu z rzeszowem-
moim zdaniem robienie takiej ankiety jest o tyle bezcelowe, że nazwisk ktore możnaby wymienić jest zbyt dużo. Może jakby zawęzić kryteria, byłoby łatwiej, albo niech każdy poda powiedzmy po cztery nazwiska i wybierzemy które sie najczęściej powtarzają. To zapewne tak jak w przypadku seniorów krajowych niewiele da, bo nikt naszego zdania nie weźmie pod uwagę, ale pobawić sie zawsze można.
Moje typy, w kolejności nieprzypadkowej: Hamill, Louis, Darkin, Ermolenko (Norris)
Gelu, i Ty bawisz się w ankiety? Sprawa jest jednoznaczna, gośc jest cienki i już nie powinien dostawać żadnej szansy. Wystarczy tych experymentów! Byłem od pierwszej chwili zaskoczony idiotycznym pomysłem sprowadzania go do nas i... wszystko sie zgadza. Liczenie na jakąś metamorfozę wynika z małej wiedzy i orientacji w branzy zużlowej. Nie wystawiajmy knedelka na ponowną próbe wytrzymałości, bo następnej nie przezyje. Dajmy mu spokój i ściagajmy Hamilla.
Tylko właśnie, kto się będzie liczył z naszym zdaniem...co my tam wiemy...o kasie klubowej nie wspomnę.
Tylko właśnie, kto się będzie liczył z naszym zdaniem...co my tam wiemy...o kasie klubowej nie wspomnę.
Ja jestem za ostatnia szansa. Facet sie przeliczyl i przywiozl jakies graty zamiast sprzetu, a pozniej juz niestety nie bylo czasu na korekty (3 mecze 2 8 dni).
Szkoda, ze na rozkladzie mielismy akurat 2 spotkania, ktore wygrac musielismy, bo teraz, gdy jest czas na poprawki (tez u Franka, ktoremu wskutek feralnego 14. biegu jakos sie upieklo
), o punkty bedzie juz duzo trudniej. Jesli jednak w meczu z Rybnikiem pojedzie 5 zawodnikow, a nie, jak wczoraj, 3 to mecz jest do wygrania...
Szkoda, ze na rozkladzie mielismy akurat 2 spotkania, ktore wygrac musielismy, bo teraz, gdy jest czas na poprawki (tez u Franka, ktoremu wskutek feralnego 14. biegu jakos sie upieklo
ZAKONTRAKTOWAC DRUGIEGO ZAWODNIKA ZAGRANICZNEGO !!!
Tak swietny pomysl !!! Niech klub wyrzuci jeszcze wiecej kasy na jakiegos cieniasa z Europy,ktory niewiadomo jaka forme prezentuje i jakim sprzetem dysponuje.
Ludzie przejzyjcie na oczy !!! Zawodnik zagraniczny bedzie chcial sare za podpis, przyloty itp.
Jak stracimy kase na drugiego obcego to nasi zawodnicy beda sie scigac na hulajnogach !!! Przeciez trzeba utrzymac stadion, tor, wszystkich kierownikow, spzrataczke, chilliderki i inne osoby pracujace w klubie !!!
Uwazam ze trzeba zapraszac Jensena na wazne spotkania, czyli dac mu szanse.
Przeciez to nie od nas zalezy jak postapi dyrektor, kierownik, czy trener i my nie zakontraktujemy zadnego zawodnika (chyba ze zrobimy zrzute
hehe ).
Tak swietny pomysl !!! Niech klub wyrzuci jeszcze wiecej kasy na jakiegos cieniasa z Europy,ktory niewiadomo jaka forme prezentuje i jakim sprzetem dysponuje.
Ludzie przejzyjcie na oczy !!! Zawodnik zagraniczny bedzie chcial sare za podpis, przyloty itp.
Jak stracimy kase na drugiego obcego to nasi zawodnicy beda sie scigac na hulajnogach !!! Przeciez trzeba utrzymac stadion, tor, wszystkich kierownikow, spzrataczke, chilliderki i inne osoby pracujace w klubie !!!
Uwazam ze trzeba zapraszac Jensena na wazne spotkania, czyli dac mu szanse.
Przeciez to nie od nas zalezy jak postapi dyrektor, kierownik, czy trener i my nie zakontraktujemy zadnego zawodnika (chyba ze zrobimy zrzute
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2005, o 13:37 przez Fork, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
Podpisanie z JBulpetemJ przyjeliśmy z radością. Przypominam to był ten czas kiedy Peter dogadał się Intarem, a Max z Józefina Półtorakową, a z Loramem nikt nie gadał, więc on się dogadał z Gorzowem. Wyglądało na to, że JJ to najlepszy towar jaki ostał się wówczas na żużlowej giełdzie. Kładę nacisk na słowo wydawało.
Żeby nie wybyło wątpliwości takiego JJ nie chcę widzieć w lubelskiej drużynie. Jeśli chce łapać formę niech robi to gdzie indziej. Problem jest tylko jeden. Jeśli nie Jensen to kto?
Żeby nie wybyło wątpliwości takiego JJ nie chcę widzieć w lubelskiej drużynie. Jeśli chce łapać formę niech robi to gdzie indziej. Problem jest tylko jeden. Jeśli nie Jensen to kto?
Niech sie Jensen nie pojawia więcej u nas a na torze bo po pierwsze szkoda kasy na tą łajzę a po drugie szkoda moich nerwów. Przeciez na tym ostatnim wirażu lepiej gdyby sie przewrócił wtedy by został wykluczony Jeleniowi by zaliczyli pierwsze miejsce i byśmy wygrali. Niech tą kasę przeznaczą na sprzęt albo na juniorów przydadzą sie w II lidze do której powoli się zbliżamy 
Z radością , to przyjeli ci co nie mają zielonego pojęcia. Mnie się od początku nic się nie wydawało i niewiele oczekiwałem po baryłce. Jest , jak miało być i nie spodziewam się poprawy...To nie był jeden mecz! Może dajmy mu szansę na przyszły sezon? Płacimy za brak wiedzy, intuicji a co najgorsze brniemy dalej! Zresztą już po wszystkim!
Proponuję jeszcze ankietę: Franków- co dalej?
Proponuję jeszcze ankietę: Franków- co dalej?
- Łoptymista
- Trener
Dudi pisze:Mnie się od początku nic się nie wydawało i niewiele oczekiwałem po baryłce. Jest , jak miało być i nie spodziewam się poprawy...
Nie wmówisz mi, że liczyłeś się z tym, że to będzie aż taka katastrofa! JJ zaskoczył wszystkich dramatyczną jazdą.
Wracając do Duńczyka to zrozumiem nawet , że można słabiej wypaść na tle Marmy, ale nijakiego Grudziądza lub Krosna?
Dudi pisze:No nie spodziewałem się tylko, że bedzie miał kłopoty z juniorami najsłabszych zespołów... Nasi frajerzy odpuścili Petera i tego nie można im darować! A miałbyć lepszy od niego...Dobre!
W tej chwili - Hamill to jest to ale nawet weteran Sam nie robilby takiego dziadostwa.
Dudi - Hamill ma dwa miesiące przerwy. Na tor ma wrócić w czerwcu
Fork pisze:Dudi pisze:Wiem ale wróci! Na najbliższe mecze nikt nie jest nam potrzebny...
to po co wogole go kontraktowac ?
a zeby zwiedzil lublini przelecial sie samolotem do warszawy tak ??
wyjasnij mi.
Może ja wyjaśnie - warto pomyśleć o obcokrajowcu już pod kątem playoffów. Z Jensenem nie ma co liczyć na sukces - obojętnie czy pojedziemy w parze drużyn 7-8 czy w wyższej części. Mamy także do odrobienia 10 oczek straty z Krosnem oraz odrobienie prawdopodobnej straty z Opola. Hamill wydaje się najlepszą kandydaturą. Jest jednak inny problem. Zakontraktowanie teraz obcego, automatycznie blokuje nam jakiekolwiek pole manewru.