Jak się powtarzam to sorry ale nei mialem czasu szukać na forum
Motor-GTÅ» 45-45 - mecz prawdy, smutnej dla nas prawdy.....
-
Gość
zdunek pisze:Ma ktoś może składy drużyn bo chcę sobie program wypisać...
Jak się powtarzam to sorry ale nei mialem czasu szukać na forum
Ja wpisałem te z http://www.gtz.grudziadz.net (w newsie TŻ - GTŻ zapowiedź)
Tylko do razu tych z nawiasu
MARMA p.folie -e-liga 2006
No i chyba wiadomo kto bedzie brylowal w tym sezonie MARMA!Zycze powodzenia w meczu z Gkm.pozdrawiam i nie pijcie tyle 
-
sledzio
- cheeroke_re
-
zenon_bombalina
- cheeroke_re
jacur78 pisze:Sluchaj na zywca. Radio.lublin.pl
^--- dzieki a zawsze jest relacja jak jest mecz?
zenon_bombalina <--- dzieki.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2005, o 17:32 przez cheeroke_re, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Siwek Patataj
Dzis w Garbowie byl Zorro, odwiedzil cmentarz, zlozyl kwiaty na grobie Roberta.. Mily gest... Zyczylem mu powodzenia bo lubie faceta ale miejmy nadzieje ze Grudziadz umoczy. Meczu z przyczyn niezaleznych nie ogladam;/
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
marianx
-
zenon_bombalina
-
Siwek Patataj
Przede wszystkim gratulacje dla Jelenia. Niedoceniałem go, a jednak na swoim torze może sprawić niespodziankę. Gratulacje!!!
Remis... moim zdaniem dość szczęśliwy. Słuchałem relacji tylko w radio, w dodatku Radio Lublin, które co rusz przez net przerywało transmisję, ale z tej relacji wnioskuję, że mecz był wyrównany, z niewielkim wskazaniem na Lublin. Dlaczego więc napisałem, że remis dość szczęśliwy dla Lublina? Moim zdaniem gdyby za Kempińskiego korzystali z ZZ (zastępstwa zawodnika), wynik byłby korzystniejszy dla Grudziądza. Tak jak napisałem kilka postów wyżej... na Kempińskim kilka oczek można było przywieźć i nasi zawodnicy przywieźli.
Poczekam z miłą chęcią na opinie tych, którzy byli i których uważam tutaj na Forum za obiektywnych. Ale ten remis na pewno cieszyć nie powinien. Jesteśmy drużyną na poziomie KKŻ-etu Krosno i z nimi będziemy walczyli zapewne o 6 miejsce. 5 miejsce ma zdecydowanie Grudziądz, bo wynik dwumeczu z GKM-mem będzie z pewnością korzystniejszy dla GKM-u.
pzdr.
lucki73
PS. Jeszcze raz gratulacje dla Jeleniewskiego. "Pulpetowi" natychmiast powiedzieć "do widzenia".
Remis... moim zdaniem dość szczęśliwy. Słuchałem relacji tylko w radio, w dodatku Radio Lublin, które co rusz przez net przerywało transmisję, ale z tej relacji wnioskuję, że mecz był wyrównany, z niewielkim wskazaniem na Lublin. Dlaczego więc napisałem, że remis dość szczęśliwy dla Lublina? Moim zdaniem gdyby za Kempińskiego korzystali z ZZ (zastępstwa zawodnika), wynik byłby korzystniejszy dla Grudziądza. Tak jak napisałem kilka postów wyżej... na Kempińskim kilka oczek można było przywieźć i nasi zawodnicy przywieźli.
Poczekam z miłą chęcią na opinie tych, którzy byli i których uważam tutaj na Forum za obiektywnych. Ale ten remis na pewno cieszyć nie powinien. Jesteśmy drużyną na poziomie KKŻ-etu Krosno i z nimi będziemy walczyli zapewne o 6 miejsce. 5 miejsce ma zdecydowanie Grudziądz, bo wynik dwumeczu z GKM-mem będzie z pewnością korzystniejszy dla GKM-u.
pzdr.
lucki73
PS. Jeszcze raz gratulacje dla Jeleniewskiego. "Pulpetowi" natychmiast powiedzieć "do widzenia".
Jakiz to byl straszny fart!!!!!!!cale szczescie ze mamy adama!!!ten chlopak tak jak czulem byl liderem z prawdziwego zdarzenia!!(typowalem i bede go typowal w TYPERZE!!!)to co zrobil grubas wola o pomste do nieba!!!!liczylem na jego rehabilitacje!!!ale to jebany cienias niestety!!!jelen z tomkiem na poziomie !:)powiem szczerze ze dawno nie cieszylem sie tak z remisu!!!a jeszcze dwa tyg temu nawet nie dopuszczalem takich mysli!!!smutna prawda!!!
DZIEKI FOCUS!!!!!!!!!
DZIEKI FOCUS!!!!!!!!!
Jakiz to byl straszny fart!!!!!!!cale szczescie ze mamy adama!!!ten chlopak tak jak czulem byl liderem z prawdziwego zdarzenia!!(typowalem i bede go typowal w TYPERZE!!!)to co zrobil grubas wola o pomste do nieba!!!!liczylem na jego rehabilitacje!!!ale to jebany cienias niestety!!!jelen z tomkiem na poziomie !:)powiem szczerze ze dawno nie cieszylem sie tak z remisu!!!a jeszcze dwa tyg temu nawet nie dopuszczalem takich mysli!!!smutna prawda!!!
DZIEKI FOCUS!!!!!!!!!
DZIEKI FOCUS!!!!!!!!!