Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
KrzyÅ›
Junior

#851 Postautor: KrzyÅ› » 15 kwietnia 2005, o 23:26

Cz@rek pisze:Żałosny jesteś koleś :!: Jesteś pewnie ze dwa razy młodszy ode mnie
i niewiele jeszcze w życiu widziałeś.Większośc Twoich postów świadczy
że jesteś emocjonalnie niedojrzały.

Za to Ty jesteś przedojrzały i bardzo rowinięty :roll: np. porównując złą sytuację w klubie do choroby żony.

Cz@rek pisze:Tak się składa że jestem związany z fimą (do niedawna sponorującą
żużel regularnie) i nie wynik był dla nas najważniejszy.

To super firma skoro zaprzestała regularnego sponsoringu. Ja za to jestem regularnym kibicem - sponsorem.

Cz@rek pisze:A jeśli chodzi o Sipmę to wyjątkowo sie z Tobą zgadzam.
Sipma jest częścią tego klubu i kreuje jego politykę,więc jeśli popełnione
błedy zepchneły by nas do II ligi powinna wziąść za to współodpowiedzialność i pozostać(ale to tylko moje zdanie)

Tak się składa, że jak spadniemy do II ligi to żaden ze sponsorów niezechce nawet pierdnąć bo i po co? Sponsorom zależy na wyniku, a wynik ściąga tłumy ludzi i wówczas to ludzie zwracają na nich uwagę.

p.s.
to tyle w tym temacie, miłych snów Czarusiu.

rayallen

#852 Postautor: rayallen » 15 kwietnia 2005, o 23:33

KrzyÅ› pisze:
Za to Ty jesteś przedojrzały i bardzo rowinięty :roll: np. porównując złą sytuację w klubie do choroby żony.

Za to Ty smiesz nazywac siebie kibicem. Kibic to ktoś, kto jest z drużyną na dobre i na złe i bez względu na sytuację w klubie nie odsuwa sie od drużyny, tylko dalej chodzi na stadion, kupuje bilet i dopinguje.

Ty nie jestes kibicem. Jesteś własnie sponsorem, który kupując bilety dokłada sie do klubowej kasy (w minimalnym stopniu ale zawsze). jesteś włąsnie taką Sipma, która wycofa sie ze sponsoringu jeśli Motor spadnie do II ligi. jak więc widzisz, nie jesteś w niczym lepszy o niejakiego pana Leszka K.

sebek

#853 Postautor: sebek » 15 kwietnia 2005, o 23:35

Właśnie wróciłem do koziego grodu. Powiem krótko i na temat. Pan sędzia Banasiak przegrał nam dzis mecza , oby nie było tak w niedzielę z grudziądzem , bo ten sam patałach sędziuje ten mecz. nie będę pisał poszczególnych biegów bo wszystko było jasne jak na dłoni , mieliśmy miejsca na wejściu w drugi łuk i wszystko było po naszemu inaczej niż pan sędzia uznał . I jeszcze te 2 minuty jelenia to parodia , jak kierownikiem drużyny był pan ziółkowski takie rzeczy się nie zdażały ! Na plus to dziś tylko Piszcz i Franków , Jensena to bym dawno pogonił albo zafundował dietę cud by lepiej wychodził spod taśmy, Adaś - nie wiem co się dziś z nim działo ale do bani. Daniel oprócz wykluczenia przeciętnie . Juniorzy bez komentarza , chociaz domino pokazał w jednym biegu chęci do walki a na tym się skończyło . Było miło ale nadal mamy w tabeli ostatnie miejsce nic nieuległo zmianie. Co do zachowania niektórych naszych '''''''''''''''pseudo kibiców """""""""""""" to słoma zbutów im dzis wystawała by się prawie pobić między sobą , ci co byli na meczu wiedzą o co chodzi , poprostu pijana młodzięż. Tp tyle na gorąco . Pozdrawiam Ziutka i Kakę.

KrzyÅ›
Junior