Krosno - Lublin 50:40

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
KrzyÅ›
Junior

#851 Postautor: KrzyÅ› » 15 kwietnia 2005, o 23:26

Cz@rek pisze:Żałosny jesteś koleś :!: Jesteś pewnie ze dwa razy młodszy ode mnie
i niewiele jeszcze w życiu widziałeś.Większośc Twoich postów świadczy
że jesteś emocjonalnie niedojrzały.

Za to Ty jesteś przedojrzały i bardzo rowinięty :roll: np. porównując złą sytuację w klubie do choroby żony.

Cz@rek pisze:Tak się składa że jestem związany z fimą (do niedawna sponorującą
żużel regularnie) i nie wynik był dla nas najważniejszy.

To super firma skoro zaprzestała regularnego sponsoringu. Ja za to jestem regularnym kibicem - sponsorem.

Cz@rek pisze:A jeśli chodzi o Sipmę to wyjątkowo sie z Tobą zgadzam.
Sipma jest częścią tego klubu i kreuje jego politykę,więc jeśli popełnione
błedy zepchneły by nas do II ligi powinna wziąść za to współodpowiedzialność i pozostać(ale to tylko moje zdanie)

Tak się składa, że jak spadniemy do II ligi to żaden ze sponsorów niezechce nawet pierdnąć bo i po co? Sponsorom zależy na wyniku, a wynik ściąga tłumy ludzi i wówczas to ludzie zwracają na nich uwagę.

p.s.
to tyle w tym temacie, miłych snów Czarusiu.

rayallen

#852 Postautor: rayallen » 15 kwietnia 2005, o 23:33

KrzyÅ› pisze:
Za to Ty jesteś przedojrzały i bardzo rowinięty :roll: np. porównując złą sytuację w klubie do choroby żony.

Za to Ty smiesz nazywac siebie kibicem. Kibic to ktoś, kto jest z drużyną na dobre i na złe i bez względu na sytuację w klubie nie odsuwa sie od drużyny, tylko dalej chodzi na stadion, kupuje bilet i dopinguje.

Ty nie jestes kibicem. Jesteś własnie sponsorem, który kupując bilety dokłada sie do klubowej kasy (w minimalnym stopniu ale zawsze). jesteś włąsnie taką Sipma, która wycofa sie ze sponsoringu jeśli Motor spadnie do II ligi. jak więc widzisz, nie jesteś w niczym lepszy o niejakiego pana Leszka K.

sebek

#853 Postautor: sebek » 15 kwietnia 2005, o 23:35

Właśnie wróciłem do koziego grodu. Powiem krótko i na temat. Pan sędzia Banasiak przegrał nam dzis mecza , oby nie było tak w niedzielę z grudziądzem , bo ten sam patałach sędziuje ten mecz. nie będę pisał poszczególnych biegów bo wszystko było jasne jak na dłoni , mieliśmy miejsca na wejściu w drugi łuk i wszystko było po naszemu inaczej niż pan sędzia uznał . I jeszcze te 2 minuty jelenia to parodia , jak kierownikiem drużyny był pan ziółkowski takie rzeczy się nie zdażały ! Na plus to dziś tylko Piszcz i Franków , Jensena to bym dawno pogonił albo zafundował dietę cud by lepiej wychodził spod taśmy, Adaś - nie wiem co się dziś z nim działo ale do bani. Daniel oprócz wykluczenia przeciętnie . Juniorzy bez komentarza , chociaz domino pokazał w jednym biegu chęci do walki a na tym się skończyło . Było miło ale nadal mamy w tabeli ostatnie miejsce nic nieuległo zmianie. Co do zachowania niektórych naszych '''''''''''''''pseudo kibiców """""""""""""" to słoma zbutów im dzis wystawała by się prawie pobić między sobą , ci co byli na meczu wiedzą o co chodzi , poprostu pijana młodzięż. Tp tyle na gorąco . Pozdrawiam Ziutka i Kakę.

KrzyÅ›
Junior

#854 Postautor: KrzyÅ› » 15 kwietnia 2005, o 23:37

Shack pisze:Powiedz mi tylko co mnie obchodzi ile to jest dla Ciebie 5x16 zł.

Administratorku pewnie dla Ciebie to nic nie znaczy ale zapewniam Cię, że dla Twoich ukochanych zawodników bardzo wiele, gdyż my kibice im płacimy.

Shack pisze:Kup sobie za to coÅ› innego, tylko juz sie nie chwal na forum. Prosze.

Pewnie że kupię i pewnie będzie to bilet w Krośnie albo Rzeszowie :wink:

Awatar użytkownika
Paboł

#855 Postautor: PaboÅ‚ » 15 kwietnia 2005, o 23:40

sebek pisze:Właśnie wróciłem do koziego grodu. Powiem krótko i na temat. Pan sędzia Banasiak przegrał nam dzis mecza , oby nie było tak w niedzielę z grudziądzem , bo ten sam patałach sędziuje ten mecz. nie będę pisał poszczególnych biegów bo wszystko było jasne jak na dłoni , mieliśmy miejsca na wejściu w drugi łuk i wszystko było po naszemu inaczej niż pan sędzia uznał . I jeszcze te 2 minuty jelenia to parodia

To ja chyba na innym meczu byłem.....

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#856 Postautor: WojtekF » 15 kwietnia 2005, o 23:44

Drogie Wilki!

Serdeczne gratulacje zwycięstwa. W tej sytuacji kwestia punktu bonusowego uważam, że nie została jeszcze rozstrzygnięta a szanse Lublinian na punkt bonusowy wcale nie są dużo wyższe.

Drogie Koziołki!

W sezonie 2004 nawet gdy Falubaz był bez Okonia, po śmierci ś.p. Kurmanka i z 2 punktami bodajże po 12 kolejkach ja wierzyłem w utrzymanie. To prawdam, że jesteście słabi i burza w klubie(dymisja prezesa Kępy, dymisja dyrektora Siwka) jest potrzebna, aby poprawić sytuację, ale w utrzymanie trzeba wierzyć a ja sądzę, że po bólach bo po bólach ale w 1 lidze się utrzymacie a wyższego celu przed sezonem przecież nie mieliście.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#857 Postautor: WojtekF » 16 kwietnia 2005, o 00:03

lucki

Pragnę przypomnieć, że z Twoich obliczeń wynikało 52-38 a z moich uwzględniających "współczynnik pogorszenia" oraz "współczynnik dom-wyjazd" wynikało 49-41. Ale w gruncie rzeczy i tak daliśmy ciała, gdyż Nasze obliczenia uwzględniały Szmida a nie Barana. Zresztą w poniedziałek omówimy szczegóły.
Pozdrawiam wszystkich!!!!

Jest super!!!

Wojtek Fan Falubazu!!!

Awatar użytkownika
sztandar

#858 Postautor: sztandar » 16 kwietnia 2005, o 00:16

Napiszcie jaka frekfencja na stadionie wiem ze troche osób z Rzeszowa wybrało się na ten mecz.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#859 Postautor: papi » 16 kwietnia 2005, o 00:17

rayallen pisze:Za to Ty smiesz nazywac siebie kibicem. Kibic to ktoś, kto jest z drużyną na dobre i na złe i bez względu na sytuację w klubie nie odsuwa sie od drużyny, tylko dalej chodzi na stadion, kupuje bilet i dopinguje.

Ty nie jestes kibicem. Jesteś własnie sponsorem, który kupując bilety dokłada sie do klubowej kasy (w minimalnym stopniu ale zawsze). jesteś włąsnie taką Sipma, która wycofa sie ze sponsoringu jeśli Motor spadnie do II ligi. jak więc widzisz, nie jesteś w niczym lepszy o niejakiego pana Leszka K.

ja to widze dokladnie tak samo, nie bede opuszczal meczu, ale mam tez nadzieje, ze nie bedziemy musieli toczyc walki o utrzymanie do samego konca, choc na obecnÄ… chwile ciezko widziec jakiekolwiek pozytywy.
Nie ma zawodnika ktory pojechalby 2 razy dobrze, choc uwazam ze wystep Piszcza w poprzednim meczu to wypadek przy pracy i wiecej sie juz nie powtorzy, nie mam tez pretensji do Jelenia, bo jezdzi w miare przyzwoicie, choc pewnym punktem zespolu jeszcze nazwac go nie mozna, ale swoje punkty przywozi, Frankie pokazal dzis ze potrafi jezdzic i miejmy nadzieje, ze teraz bedzie tylko lepiej. Natomiast Adam, no coz pojechal w 2 biegach, w jednym podobno niezle, ale dostaw wykluczenie i trudno obwiniac go o jeden nieudany start, natomiast druzynie z Krosna gratuluje, ale jestem pewien ze punkt bonusowy powedruje jednak do Lublina :D

PS. Lucki zwracam honor, chociaz nie jestem zwolennikiem takich wyliczen, ale co do dzisiejszego meczu pokazales ze naprawde masz wiedze, tylko mam nadzieje, ze w koncu przekonasz sie do Jelenia i na mecz z Grudziadzerm te 6-7 punktow mu dasz :wink: , dla Ciebie Wojtek tez szacunek skoro byles rownie blisko :D

PS 2. Jataman bylem na forum tylko ma poczatku meczu, ale mozesz mi powiedziec po cholere robisz (jak to Apocalips zauwazyl) czat na forum, przeciez kazdy kto siedzi na klubowym forum moze rownoczesnie wejsc w dowolna strone gdzie jest relacja (a forumowicze znalezli takich chyba ze 3 wiec bylo w czym wybierac) i mam nadzieje, ze skonczysz te idiotyczne nabijanie postow bo niczemu ono nie sluzy :wink: , pozdro 4all

Zaratustra
Kadrowicz

#860 Postautor: Zaratustra » 16 kwietnia 2005, o 00:30

Stało się.Niestety.Trudno to przeboleć , szczególnie po bardzo dobrym(szczęśliwym) poprzednim sezonie. Błędna polityka działaczy w przerwie rozgrywek i pusta kasa doprowadziły do tego,co teraz mamy. "Rozbujało"
nam się w głowach po ostatnich dwóch sezonach , a teraz jakby ktoś obuchem przyłożył :( Boje się tylko , żeby obecna sytuacja nie doprowadziła do tego , że: zawodnicy będą mieli wszystko w dupie , działacze machną sobie ręką , kibice się odwrócą , a oddźwierny zamknie bramę. Tylko , czy w ogóle znajdzie się ktoś mądry w tym naszym klubie i wyciągnie wnioski ???!!!
PS. A co do meczu , to nie ma co zwalać na sędziego . Oni byli , są i pozostaną stronniczy ( nieudolni ) . Nikt by nam zwycięstwa nie zabrał , gdyby Jensen wychodził dobrze spod taśmy , a nasi seniorzy jeździli równo. Należy się teraz skupić na meczu z Grudziądzem i zrobić wszystko żeby wygrać ( tor , premia...cokolwiek :wink: ) . Innego wyjścia nie ma , pozdr.

Awatar użytkownika
neir1
Szkółkowicz

#861 Postautor: neir1 » 16 kwietnia 2005, o 00:30

padaka Jensen zamiast jezdzic to o grilla sie martwil ktorego rozpali w parku maszyn tragedia brawa dla Mariusza jako pierwszy wyszedl do nas kibicow a dla Tomka Piszcza brawa za jazde
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah ;)"

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#862 Postautor: marcin_lub » 16 kwietnia 2005, o 01:04

Witam
Na meczu nie byłem ale jeżeli bylibyśmy lepsi to nieważne jak sedzie by sędziował to wygralibyśmy!! W tymmeczu nie powinno być tyle walki co było (wykluczenia) bo po 1 łuku w conajmiej połowie biegów powinno być 1:5!!
Ludzie nie zapominjcie że jeździliśmy z II ligową drużyną :( .... Na niedziele po pierwsze nie rokuje zbyt dużej frekwencji :evil: a poza tym po dzisiejszym meczu nie rokuje dużo lepszego wyniku niż tydzien temu z Rzeszowem ... :cry:
Pozdrawiem

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#863 Postautor: luCas » 16 kwietnia 2005, o 01:54

Niedawno wrocilem z meczu i nasuwa mi sie kilka spostrzezen, a wiec:
1 Jesli chodzi o tych dwoch "kibicow" to wcale nie ustepowal im pewien starszy pan (jak sam o sobie mowil pracownik Sipmy). Zachowanie calej trojki bylo zenujace, skad sie biora tacy ludzie wie ktos? Jeden z nich po opier.... paru osobnikow za slaby doping, sam chcial sie wyroznic rzucajac race na tor :shock: :roll: Prawdziwy kibic hahah. Zreszta bylo tez wiecej dziwnych sytuacji ale niewazne...Ci co byli to wiedza
2 Kibole w Krosnie to straszni emeryci :D robia fale, ale praktycznie zero dopingu :shock: Ogolnie klimat w porzadku
3 Co do sedziowania, to ten pan powinien odwiedzic okuliste, ewentualnie sedziowac zawody juniorow w Rumunii. Co on wyprawial na tej wiezy :evil:
4 Jesli nasi przegrywaja z druga liga to komentarz w kwestii ich wystepu bedzie taki "......"
5 Hahaha :D :D :D babcia w Krosnie, Krzysio Beben i chlopaki z meliny :lol:
6 A to tak dla sciemy :twisted:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#864 Postautor: GIGI » 16 kwietnia 2005, o 03:37

Drabol pisze: Kępa tragicznie... nie widziałem w życiu jeszcze zawodnika który przegrał z Bębnem ...

A moze dla ciebie Kępa powinien byc po kilkunastu treningach mistrzem świata?? Zastanów się co mówisz!!! Kompromitujesz się człowieku!!!

Shack
Administrator

#865 Postautor: Shack » 16 kwietnia 2005, o 07:08

Krzyś pisze:Administratorku pewnie dla Ciebie to nic nie znaczy ale zapewniam Cię, że dla Twoich ukochanych zawodników bardzo wiele, gdyż my kibice im płacimy.

Jak zawodnicy przegyrywają to wypłaty są mniejsze wiec Twoj wdowi grosz jest niepotrzebny.

Krzyś pisze:Pewnie że kupię i pewnie będzie to bilet w Krośnie albo Rzeszowie :wink:

Szerokiej drogi.

Michael

#866 Postautor: Michael » 16 kwietnia 2005, o 07:34

Wszyscy ktorzy przyjechali z tego zapyzialego Krosna.

Nie gadacie juz o dzialniach sedziego bo to jest jzu nudne.
Mogl caly mecz sedziowac dla nich ale to i tak nie zmienia faktu ze przegralismy.

Mimo przychylnosci sedziego powinnismy i tak i tak ten mecz wygrac.

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#867 Postautor: DonKamizi » 16 kwietnia 2005, o 08:16

Ech i znowu w plecy.
Nie będę dużo pisał wynik każdy widzi.
Ale pewne wątpliwości są
http://stacho.com-connect.pl/donkamizi/

Najlepszy jest bieg 4.Jensen wykluczony za nic, później Dominiczak leży na 1 łuku, kierownik startu przerywa bieg a sędzia....Chowa się na wieżyczce i udaje, że tego nie widzi.....

Uwaga :!: :!: ten Pan sędziuje w niedzielę
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Joker

#868 Postautor: Joker » 16 kwietnia 2005, o 08:38

cześć, no to parę słów o meczu. Sędzia rzeczywiście troszkę sędziował nieprzychylnie dla was. O ile wykluczenia Pietraszki, Jelenia(2 min) sa sluszne to bieg co leżał dominiczak moim zdaniem powinien być przerwany i powtórzony w 3 osobym sklazie(jechali we 3 wtedy). Co do wykluczenia Jensena,niewypowaidam sie, bez komentarza. Kibice z Lublina zachowali sie fantastycznie, poza jednym kolesiem na niebiesko ubranym, co nawet chciał sie bić z kibicem... z Lublina:)Ja go nie znam,ale wy napewno wiecie kto to był:)Siedziałem kolo was, na samej górze trybuny, na bialo byłem ubrany:)Może ktoś wie który to ja:)??Pozdrowienida dla Lublina, wpadne do was napewno na rewanż:)Zapijemy łepa:)

KrzyÅ›
Junior

#869 Postautor: KrzyÅ› » 16 kwietnia 2005, o 09:01

Na stonie KKŻ jest relacja z meczu i kompromtiujące wypowiedzi naszych zawodników. Pietraszko stwierdził że dał "trochę" plamę (nie wiem co lepsze - śmiech czy płacz), a Franek jak zwykle kłopoty ze sprzętem no i przynajmniej jeden silnik do wyrzucenia.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#870 Postautor: ravajas » 16 kwietnia 2005, o 09:31

Bodi pisze:No ale badzcie dobrej mysli - Grudziadz pokonacie tak 10 - 16 punktami

śmiem wątpić, że az taką różnicą, ale wierzę, że ten mecz da się wygrać.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Michael

#871 Postautor: Michael » 16 kwietnia 2005, o 09:33

DonKamizi mozesz jescze gdzies wrzucic filmik z tego biegu co Jelen zrobil z siebie glupca.

Przynajmniej sie posmieje troche.
Bo szkoda plakac i sie martwic.

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#872 Postautor: Kaka » 16 kwietnia 2005, o 09:39

Jako, ze widzialem na wlasne oczy nasza przegrana to dodam cos i od siebie.
Przede wszystkim chyba nikt (a na pewno nie ja) sie nie spodziewal tak slabej postawy Adama Pietraszki. Moim zdaniem wykluczenie go z 2 biegu bylo sluszne, nie mial miejsca przy krawezniku i wpadl bodajze w Wilka.
Po drugie: kto jest odpowiedzialny za to ze Jeleniewski nie zdaza w 8 biegu na strart? (wykluczony przez sedziego za przekroczenie limitu 2 minut). O ile sie nie myle, to sprawdzanie czasu nalezy do kierownika druzyny, a jesli tak jest to nalezy sie spora nagana.
Po trzecie: postawa Jensena- nie wiadomo co myslec, na poczatku cieniowal strasznie, potem chyba sie przelozyl i wygladalo to juz lepiej ale i tak nie mozna byc zadowolonym z jego postawy. Poza tym niech ostro cwiczy starty spod tasmy, bo refleks ma gorszy niz, za przeproszeniem, szachisci.
Po czwarte: In plus zaskoczyl mnie natomiast Frankow i choc jego postawa do konca moze nie byla zbyt rewelacyja, to i tak widac bylo spora poprawe.
Po piate: najrowniej ze wszystkich byl moim zdaniem tomek Piszcz i do niego jedynego nie mozna miec pretensji za wystep.
Po szoste: Juniorow naszych czeka jeszcze sporo pracy. Troche zawiodlem sie postawa Dominiczka w biegu 12, mial w nim ogramna szanse na 2 prostej "lyknac" Pawla Barana ale sie po prostu...przestraszyl sie i zamknal gaz.
Po siodme: Postawa sedziego tragedia, tak stronniczo sedziujacego czlowieka dawno nie widzialem. Pietraszko tak jak mowilem moim zdaniem (patrzac z mojej perspektywy) wykluczony prawidlowo, ale za co zostal wykluczony Jensen w 4 biegu...Bog raczy wiedziec. Pozniej natomiast bezpardonowy atak na Tomka Piszcza...ale wykluczenia dla Barana nie ma (dostal jedynie po biegu ostrzerzenie).
Podsumowujac: przegralismy zasluzenie, glownie przez wlasne bledy i brak wpasowania sie w ciezki tor w Krosnie, na ktorym dziur bylo wiecej jak w dobrym serze szwajcarskim.
PS. Postawa grupki pijanych "zadymiarzy"- bez komentarza, kto byl to widzial.
PS. Dzieki Sebek, pozdro i dla Ciebie :)
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2005, o 09:41 przez Kaka, łącznie zmieniany 1 raz.

KrzyÅ›
Junior

#873 Postautor: KrzyÅ› » 16 kwietnia 2005, o 09:40

Michael pisze:DonKamizi mozesz jescze gdzies wrzucic filmik z tego biegu co Jelen zrobil z siebie glupca.

Przynajmniej sie posmieje troche.
Bo szkoda plakac i sie martwic.

Dobrze Michael, że niepopisał się takim profesjonalizmem jak Trumna w zeszłym sezonie...

Michael

#874 Postautor: Michael » 16 kwietnia 2005, o 09:45

A co Seba zrobil.
Wkurzyl sie chlopak i tyle.Mial powod sam widziales chyba na teledysku. Ale mimo wszystko nie pochwalam tego.

I co chcesz jeszcze od Seby.
Widac ze chlopak sie stara i inwestuje sprzet i efekty widac na torze.

A Jelen jak na jelenia przystalo jezdzi na kazdym treningu na jednym kole i pokazuje jaki to on jest super.

Ale niestety liga pokazuje ze tak nie jest.
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2005, o 09:48 przez Michael, łącznie zmieniany 1 raz.

Rafi_LbN

#875 Postautor: Rafi_LbN » 16 kwietnia 2005, o 09:47

Miejmy nadzieję że po tej porażce nasi zawodnicy wezmą się w garść i pokażą na co ich stać w niedzielę w meczu z Grudziądzem !!!