Krosno - Lublin 50:40
Po przyjeździe całej świty dowiemy się, że mecz przegrany, bo sędzia był przeciwko naszej drużynie i cały świat w tym dniu był fe...
Zakładając że sędzia mógł się pomylić, poproszę o dopowiedzi na następujące pytania:
1)Jak te jego błędy mają się do naszej bardzo słabej postawy?
2)Jak można sobie wytłumaczyć 0pkt. Pietraszki?
3)Jak można sobie wytłumaczyć bardzo nierówną jazdę Jensena?
4)Jak można sobie wytłumaczyć spóźnienie się Jelenia do bardzo ważnego biegu?
Bo mi się wydaje, że w tej drużynie nie ma woli walki, dobrej atmosfery, a co za tym idzie odpowiednich ludzi którzy mogliby to zapewnić.
Zakładając że sędzia mógł się pomylić, poproszę o dopowiedzi na następujące pytania:
1)Jak te jego błędy mają się do naszej bardzo słabej postawy?
2)Jak można sobie wytłumaczyć 0pkt. Pietraszki?
3)Jak można sobie wytłumaczyć bardzo nierówną jazdę Jensena?
4)Jak można sobie wytłumaczyć spóźnienie się Jelenia do bardzo ważnego biegu?
Bo mi się wydaje, że w tej drużynie nie ma woli walki, dobrej atmosfery, a co za tym idzie odpowiednich ludzi którzy mogliby to zapewnić.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2005, o 20:53 przez KrzyÅ›, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Hobberto:)
Nie wolno mówić, że świat sie wali!!! Jest to dramat ale powinniśmy się podnieść i iść dalej wiadomo że przez pare osób klub upada ale niech kibice sie zjednoczą i wesprą zawodników tylko tyle możemy zrobić
a działacze powinni pomyśleć czy żużel to jest napewno to co chcą robić w życiu
Pozdro
a działacze powinni pomyśleć czy żużel to jest napewno to co chcą robić w życiu
Pozdro
TÅ» LUBLIN TÅ»!!!!!!!!!
witam wszystkich
MIalem dzisiaj mozliwosci zasiasc na trybunie krosnienskiego obiektu, dlatego podzieler sie z Wami pewnymi spostrzzeniami
Zapewne wielu z Was narzeka na sedziego i...chyba slusznie! O ile pierwsze wyluczenie Pietraszki sluszne, o tyle kolejne decyzja aritra byly co najmniej dziwne. Jensen w moim mniemaniu nie powinien zostac wykluczoiny, atakowal Spiewanka, a ten chyba sie troszke wystraszyl
Takze Pawel Baran sie nie popisal wjezdzajac w Tomasza Piszcza, ktory poznij zanotowal defekt... Pozniej takze bardzo dziwna sytuacja. Sedzia chyba bezposrednio przed tym biegiem ostrzegal, ze bedzie wykluczal za niespoertowa jazde. Na pierwszym luku upada Dominiczak wyraznie podciety przed jednego z gospodarzy, a sedzia nic! Staneli nawet na chwile zaowdnicy z Krosna, ale nikt biegu nie przerwal, wiec i Dominniczak sie szybko zebral z toru i kontynuowal jazde
Po prostu parodia
Co do wykluczenia bodaj Jeleniewskiego - sam jest sobie winien! Nie odkryje Ameryki jesli powiem, ze w tej sytuacji zachowal sie wybitnie...bezmyslnie
Ogolnie jednak rzecz biorac gospodarze byli lepsi
U Was bardzo dobrze prezentowal sie Piszcz, a reszta jakby - poza kilkoma biegami Jensea - bardzo przecietnie. Frankow - moze punkty o tym nie mowia - ale pojechal co najwyzej przecietnie. Wydawalo sie jakby slabl z okrazenia na okrazenie
Jesli spod tasmy zabral sie jak pierwszy, to jeszcze to jakos szlo, ale walka w tym meczu byla mu obca
W fatalnej dyspozycji jest ten zawodnik
PS najlepsze to bylo Wasz "szefostwo".
nie sposb bylo nie sluszyc, jak mr. Harry i Gawrzyk (o ile sie nie myle
) przez telefon i co drugie slowo to byl "walek" 
MIalem dzisiaj mozliwosci zasiasc na trybunie krosnienskiego obiektu, dlatego podzieler sie z Wami pewnymi spostrzzeniami
Zapewne wielu z Was narzeka na sedziego i...chyba slusznie! O ile pierwsze wyluczenie Pietraszki sluszne, o tyle kolejne decyzja aritra byly co najmniej dziwne. Jensen w moim mniemaniu nie powinien zostac wykluczoiny, atakowal Spiewanka, a ten chyba sie troszke wystraszyl
Ogolnie jednak rzecz biorac gospodarze byli lepsi
PS najlepsze to bylo Wasz "szefostwo".
niewiele juz pisze na tym forum ale teraz jednak nie moge sie powstrzymac...
WSTYD! WSTYD I HAŃBA!! Pokazalismy ze w tym sezonie jestesmy po prostu zespolem do bicia... I niech nikt nie tlumaczy tej przegranej... Dali ciala i tyle. Pytanie brzmi teraz tak: Z ILU PUNKTÓW POZWOLI NAM WYJSC W NIEDZIELE GRUDZIADZ? Mysle ze moze uciułamy 35... Taka prawda. BRAWO!
WSTYD! WSTYD I HAŃBA!! Pokazalismy ze w tym sezonie jestesmy po prostu zespolem do bicia... I niech nikt nie tlumaczy tej przegranej... Dali ciala i tyle. Pytanie brzmi teraz tak: Z ILU PUNKTÓW POZWOLI NAM WYJSC W NIEDZIELE GRUDZIADZ? Mysle ze moze uciułamy 35... Taka prawda. BRAWO!
Chciałbym zauważyć, że walka o utrzymanie jest bardziej pasjonująca od spokojnego środka tabeli. Niestety możemy mieć do czynienia z kolejną zapaścią żużla w Lublinie i właśnie w tym momencie kibice powinni być całkowicie po stronie drużyny. Jakieś bojkoty, białe husteczki czy wzywanie do dymisji Siwka to tylko przyłożenie ręki do upadku.
Nie wiem... jak będzie trzeba to będę sam darł ryja na stadionie, kupię 5 biletów na jeden mecz i ze swojej strony zrobię wszystko by pomóc klubowi, bo ponownie czasów LKŻ-u nie chcę przecierpieć.
Nie wiem... jak będzie trzeba to będę sam darł ryja na stadionie, kupię 5 biletów na jeden mecz i ze swojej strony zrobię wszystko by pomóc klubowi, bo ponownie czasów LKŻ-u nie chcę przecierpieć.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Krzyś pisze:I co z tego? Liczy się wynik, a nie jakieś pieprzone nagranie wideo, więc odmawiaj litanie, bo tu pachnie końcem żużla w Lublinie.
p.s.
w niedzielę wspomnisz moje słowa.
I z czego sie człowieku cieszysz ? Jak w koncu sprawdzą sie Twoje czarne proroctwa to będziesz zadowolony ? Bo chyba cały Lublin niekoniecznie
- motorlublin
- Szkółkowicz
Czarek pisze:Chciałbym zauważyć, że walka o utrzymanie jest bardziej pasjonująca od spokojnego środka tabeli. Niestety możemy mieć do czynienia z kolejną zapaścią żużla w Lublinie i właśnie w tym momencie kibice powinni być całkowicie po stronie drużyny. Jakieś bojkoty, białe husteczki czy wzywanie do dymisji Siwka to tylko przyłożenie ręki do upadku.
Sam nie bedziesz na stadionie bo i ja sie pojawie, tradycyjnie na 1 wirazu choc bez 5 biletow;) fakt faktem trzeba podjac jakies kroki bo jest slabo a jak jeszcze nie daj Boze trafi sie kontuzja - ale to juz z innego tematu
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Czarek pisze:Jakieś bojkoty, białe husteczki czy wzywanie do dymisji Siwka to tylko przyłożenie ręki do upadku.
A co podoba Ci się to co jest obecnie w tym klubie? Chcesz być dalej oszukiwany? Siwek to proboszcz wiejskiej parafii, że każdy ma siedzieć cicho i dawać pieniądze?
Czarek pisze:Nie wiem... jak będzie trzeba to będę sam darł ryja na stadionie, kupię 5 biletów na jeden mecz i ze swojej strony zrobię wszystko by pomóc klubowi, bo ponownie czasów LKŻ-u nie chcę przecierpieć.
Gwarantuję Ci że nawet jak kupisz 100 biletów to i tak nikt w tym klubie nie będzie się z Tobą liczył.
boxing pisze:Czarek pisze:Chciałbym zauważyć, że walka o utrzymanie jest bardziej pasjonująca od spokojnego środka tabeli. Niestety możemy mieć do czynienia z kolejną zapaścią żużla w Lublinie i właśnie w tym momencie kibice powinni być całkowicie po stronie drużyny. Jakieś bojkoty, białe husteczki czy wzywanie do dymisji Siwka to tylko przyłożenie ręki do upadku.
Sam nie bedziesz na stadionie bo i ja sie pojawie, tradycyjnie na 1 wirazu choc bez 5 biletow;) fakt faktem trzeba podjac jakies kroki bo jest slabo a jak jeszcze nie daj Boze trafi sie kontuzja - ale to juz z innego tematu
Podzielam wasz pogląd chłopaki
Nie sieje paniki na forum.
Krosno nigdy nam nie leżało, a optymizm przed meczem był poprostu
niepoprawny.Niech ktoś na forum przypomni kiedy to ostatnio wygraliśmy
w Krośnie
Shack pisze:I z czego sie człowieku cieszysz ? Jak w koncu sprawdzą sie Twoje czarne proroctwa to będziesz zadowolony ? Bo chyba cały Lublin niekoniecznie
Raczej Shacku jest mi bardzo smutno, gdyż czuję się bardzo oszukany (myślę że podobne odczucia ma te 6000-8000tyś kibiców, którzy przychodzili na mecze). Byłem jednym ze sponsorów tego klubu ale wycofuję się z tego, gdyż nie mam zamiaru inwestować pieniędzy w coś co jest od wewnątrz zepsute. Przykro mi ale ja, moja rodzina oraz znajomi już dziękujemy. Nie mam zwyczaju wychodzić rano po bułki do sklepu i prosić o czerstwe...Przykro mi.
Krzyś pisze:Czarek pisze:Jakieś bojkoty, białe husteczki czy wzywanie do dymisji Siwka to tylko przyłożenie ręki do upadku.
A co podoba Ci się to co jest obecnie w tym klubie? Chcesz być dalej oszukiwany? Siwek to proboszcz wiejskiej parafii, że każdy ma siedzieć cicho i dawać pieniądze?
Nie uważam, że Siwek jest genialnym szefem, ale doceniam to co on i inni zrobili na tym zadupiu jakim jest Lublin, a wykopanie ich z klubu to z pewnością zapaść TŻ-u, bo lepsi się nie znajdą. Pamiętam, co działo się w 1995 r. z Motorem, jak zniszczono ten klub. Uważam, że obecny zarząd stworzył podstawy, na których można budować, a nie je burzyć.
Krzyś pisze:Shack pisze:I z czego sie człowieku cieszysz ? Jak w koncu sprawdzą sie Twoje czarne proroctwa to będziesz zadowolony ? Bo chyba cały Lublin niekoniecznie
Raczej Shacku jest mi bardzo smutno, gdyż czuję się bardzo oszukany (myślę że podobne odczucia ma te 6000-8000tyś kibiców, którzy przychodzili na mecze). Byłem jednym ze sponsorów tego klubu ale wycofuję się z tego, gdyż nie mam zamiaru inwestować pieniędzy w coś co jest od wewnątrz zepsute. Przykro mi ale ja, moja rodzina oraz znajomi już dziękujemy. Nie mam zwyczaju wychodzić rano po bułki do sklepu i prosić o czerstwe...Przykro mi.
Krzysiu sezonowy kibicu/sponsorze!
Było się wycofać gdy klub miał sukcesy (baraże w zeszłym sezonie), a nie teraz gdy przegrał 2 mecze, bo klub działał tak samo. I nie pokazuj się na stadionie gdy drużyna zacznie wygrywać, a organizacja pozostanie taka sama. Jesteś fanem zwycięst, a nie żużla i z pewnością nie jesteś kibicem naszej drużyny.
Trzeba przyznać, ze sędzia popełnił błąd w biegu czwartym:
W powtórzonym czwartym biegu na torze doszło do kuriozalnej wręcz sytuacji. Start wygrał Matej Ferajn, ale tuż za nim był Krzysztof Dominiczak. Zawodnika gospodarzy już na pierwszym wirażu bez pardonu zaatakował Śpiewanek, powodując jego upadek. Sprowadzony do parteru zawodnik TŻ-u popatrzył w stronę wieżyczki sędziego i powoli wstawał z toru. Mimo braku decyzji startowy będąc pewnym, że bieg zostanie przerwany zdążył wyciągnąć czerwoną chorągiewkę, którą dostrzegli wychodzący na prostą zawodnicy KSŻ- momentalnie zwalniając. Zdezorientowani zawodnicy popatrzyli w stronę wieżyczki sędziego, po czym nie dostrzegając żadnej reakcji pomknęli do mety.
sportowefakty.pl
Co do poprzednich wyścigów wasi zawodnicy mieli szybszy sprzęt, ale z sobie tylko wiadomych powodów nie potrafili zaatakoać po zewnetrznej. Cały czas pakowali się przy krawężniku i sędzie podejmował decyzje jakie podejmował. W biegu z Wilkiem nie było wątpliowści. Śpiewanka Jensen chyba podciął deflektorem ... ale nie na pewno. A czwarty bieg p.w.
To wszystko nie zmienia faktu, że i tak porażka byłaby faktem. W biegu ósmym wyjatkową bezmyślnością wykazałsię Jeleniewski. Wszyscy już byli gotowi, a ten nagle odjeżdża .. potem jeszcze jakaś dziwna jazda na świecy po wykluczeniu, jakby wygrał bieg ...
W powtórzonym czwartym biegu na torze doszło do kuriozalnej wręcz sytuacji. Start wygrał Matej Ferajn, ale tuż za nim był Krzysztof Dominiczak. Zawodnika gospodarzy już na pierwszym wirażu bez pardonu zaatakował Śpiewanek, powodując jego upadek. Sprowadzony do parteru zawodnik TŻ-u popatrzył w stronę wieżyczki sędziego i powoli wstawał z toru. Mimo braku decyzji startowy będąc pewnym, że bieg zostanie przerwany zdążył wyciągnąć czerwoną chorągiewkę, którą dostrzegli wychodzący na prostą zawodnicy KSŻ- momentalnie zwalniając. Zdezorientowani zawodnicy popatrzyli w stronę wieżyczki sędziego, po czym nie dostrzegając żadnej reakcji pomknęli do mety.
sportowefakty.pl
Co do poprzednich wyścigów wasi zawodnicy mieli szybszy sprzęt, ale z sobie tylko wiadomych powodów nie potrafili zaatakoać po zewnetrznej. Cały czas pakowali się przy krawężniku i sędzie podejmował decyzje jakie podejmował. W biegu z Wilkiem nie było wątpliowści. Śpiewanka Jensen chyba podciął deflektorem ... ale nie na pewno. A czwarty bieg p.w.
To wszystko nie zmienia faktu, że i tak porażka byłaby faktem. W biegu ósmym wyjatkową bezmyślnością wykazałsię Jeleniewski. Wszyscy już byli gotowi, a ten nagle odjeżdża .. potem jeszcze jakaś dziwna jazda na świecy po wykluczeniu, jakby wygrał bieg ...
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2005, o 22:22 przez Mrucky, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarek pisze:Nie uważam, że Siwek jest genialnym szefem, ale doceniam to co on i inni zrobili na tym zadupiu jakim jest Lublin, a wykopanie ich z klubu to z pewnością zapaść TŻ-u, bo lepsi się nie znajdą. Pamiętam, co działo się w 1995 r. z Motorem, jak zniszczono ten klub. Uważam, że obecny zarząd stworzył podstawy, na których można budować, a nie je burzyć.
Czarku zasługi, zasługami ale to wszystko zmierza do II ligi. Nikt nie da Stachyrze i Siwkowi tytułu honorowego obywatela miasta Lublina z tego powodu. Pytam się tylko - po co płacić skoro towar sprzedaje sie wadliwy?
p.s.
W Grudziądzu (klub nie ma ogromnego budżetu) potrafią docenić kibica i zrobić np. darmowe bilety dla kobiet. U nas mam nieodparte wrażenie, że próbują nas oszukać.
Krzysiu sezonowy kibicu/sponsorze!
Było się wycofać gdy klub miał sukcesy (baraże w zeszłym sezonie), a nie teraz gdy przegrał 2 mecze, bo klub działał tak samo. I nie pokazuj się na stadionie gdy drużyna zacznie wygrywać, a organizacja pozostanie taka sama. Jesteś fanem zwycięst, a nie żużla i z pewnością nie jesteś kibicem naszej drużyny.
Bravo Czarek popieram Cie w 100% z drużyną należy być na dobre i na złe ja nigdy sięnie odwróciłem od swojej ukochanej drużyny nawet jak jeździła z Rawiczem i innymi kwiatkami w 2 czwórce pierwszej ligi ale i dawniej kiedy trzeba się było mierzyć z Krosnem , Wandą czy Piła w 2 lidze dawno dawno temu , obawiam się że z waaszymi kibicami będzie to samo co z Tarnowem w 2 lidze 2tyś kibiców a teraz nagle cały Tarnów ze swoją drużyną , prawdziwego kibica poznasz nie wtedy kiedy wszystko się układa ale wtedy kiedy wszystko się sypie pozdrawiam
Krzyś pisze:Shack pisze:I z czego sie człowieku cieszysz ? Jak w koncu sprawdzą sie Twoje czarne proroctwa to będziesz zadowolony ? Bo chyba cały Lublin niekoniecznie
To lepiej Krzysiu nie wymieniaj firmy jaką reprezentowałeś,bo wstyd że
ma takiego przedstawiciela
wysokości wkładu finansowego ale po tym w jaki sposób wycofuje się
ze współpracy z klubem.
Więc odejdz i nie rób więcej fermentu wokół TŻ
Krzyś pisze:Czarek pisze:Nie uważam, że Siwek jest genialnym szefem, ale doceniam to co on i inni zrobili na tym zadupiu jakim jest Lublin, a wykopanie ich z klubu to z pewnością zapaść TŻ-u, bo lepsi się nie znajdą. Pamiętam, co działo się w 1995 r. z Motorem, jak zniszczono ten klub. Uważam, że obecny zarząd stworzył podstawy, na których można budować, a nie je burzyć.
Czarku zasługi, zasługami ale to wszystko zmierza do II ligi. Nikt nie da Stachyrze i Siwkowi tytułu honorowego obywatela miasta Lublina z tego powodu. Pytam się tylko - po co płacić skoro towar sprzedaje sie wadliwy?
Po co?, bo jest NASZA DRUŻYNA! Jak Twoja żona zachoruje to ją zostawisz, gdyż stanie się dla Ciebie mniej atrakcyjna?
Ja jeśli wyjadę na drugą półkulę (a to się może zdarzyć) to i tam będę kibicował Motorowi nawet jeśli przegra u siebie z Wandą Kraków. Na zawsze pozostanę lublinianinem. Ale Ty nic z tego nie zrozumiesz...
Cz@rek pisze:Dobrego sponsora można poznać,nie po
ze współpracy z klubem.
Chyba żartujesz sobie dziecino...Warunkiem każdego sponsora jest osiąganie dobrych wyników przez drużynę, co powoduje wzrost zinteresowania ludzi sportem jak i samą firmą. W życiu nie słyszałem o sponsorze, który osiągnął by to bez nakładów finansowych. Idąc Twoim tokiem myślenia (zakładam że myślisz) w przypadku spadku do II ligi, Sipma powinna dalej sponsorować, bo drużyna idzie z postępem, ludzi coraz więcej na stadionie itd.
p.s.
moja firma nazywa siÄ™ "kibic"
Shack pisze:Uf w końcu. Mam nadzieje, że przestaniesz takze tu pisać.
To, że tak odpsałeś wcale mnie nie dziwi, a jedynie utwierdza jak prostym jesteś człowiekiem. Przykro że nie masz szacunku dla pieniędzy i nie potrafisz policzyć ile to 5x16zł za każdy mecz. Widocznie Twa osoba jest tak samo skonstruowana jak wszystko w tym klubie.
p.s.
A forum nieopuszczę, bo jest tutaj kilku zdrowo myślących ludzi z którymi niekoniecznie poprzez posty można podyskutować.
Krzyś pisze:Cz@rek pisze:Dobrego sponsora można poznać,nie po
ze współpracy z klubem.
Chyba żartujesz sobie dziecino...Warunkiem każdego sponsora jest osiąganie dobrych wyników przez drużynę, co powoduje wzrost zinteresowania ludzi sportem jak i samą firmą. W życiu nie słyszałem o sponsorze, który osiągnął by to bez nakładów finansowych. Idąc Twoim tokiem myślenia (zakładam że myślisz) w przypadku spadku do II ligi, Sipma powinna dalej sponsorować, bo drużyna idzie z postępem, ludzi coraz więcej na stadionie itd.
p.s.
moja firma nazywa siÄ™ "kibic"
Żałosny jesteś koleś
i niewiele jeszcze w życiu widziałeś.Większośc Twoich postów świadczy
że jesteś emocjonalnie niedojrzały.
Tak się składa że jestem związany z fimą (do niedawna sponorującą
żużel regularnie) i nie wynik był dla nas najważniejszy.
A jeśli chodzi o Sipmę to wyjątkowo sie z Tobą zgadzam.
Sipma jest częścią tego klubu i kreuje jego politykę,więc jeśli popełnione
błedy zepchneły by nas do II ligi powinna wziąść za to współodpowiedzialność i pozostać(ale to tylko moje zdanie)
Ooooo !!! Panowie kibice skaczecie na Krzysia jak na burą sukę , a on chce DOBRZE . Ja wiem jestescie wiernymi kibicami na dobre i na złe . Chwała wam za to . Ja jestem jednak tego samego zdania co Krzyś ,choć wyrażę go w inny sposób. Jeżeli mamy ruderę z walącym się dachem , powybijanymi oknami bez toalety itp. to cowaszym zdaniem należy zrobić ? Remontować czy zbużyć a na tym miejscu wybudować nowoczesny piękny dom (adres będzie zawsze ten sam
MOTOR
) .Remont zawsze kosztuje więcej a efekty nigdy nie są zadowalające. Dlatego proponuję nie oburzajcie się na Krzysia za to , że chce nowoczesnego klubu. Oczywiście nic na chybcika ale pomału dopuszczajcie do siebie taką myśl. Szczerze się zastanawiam czy warto w niedzielę iść na Grudziąc (chyba jednak pójdę ) ale nie dziwmy sie tym którzy nie przyjdą
Pozdrawiam wszystkich z nadziejÄ… na lepsze jutro.
Pozdrawiam wszystkich z nadziejÄ… na lepsze jutro.
Krzyś pisze:To, że tak odpsałeś wcale mnie nie dziwi, a jedynie utwierdza jak prostym jesteś człowiekiem. Przykro że nie masz szacunku dla pieniędzy i nie potrafisz policzyć ile to 5x16zł za każdy mecz. Widocznie Twa osoba jest tak samo skonstruowana jak wszystko w tym klubie.
Powiedz mi tylko co mnie obchodzi ile to jest dla Ciebie 5x16 zł. Kup sobie za to coś innego, tylko juz sie nie chwal na forum. Prosze.