Krosno - Lublin 50:40
Pobawic sie zawsze można, tylko po co skoro skład już zgłoszony i jedyne co można zrobić to wstawić Mordela lub Wronę za kogoś kto jest w awizowanym zestawieniuZłoty pisze:Przemyslalem troche (wszak do meczu jeszce troche czasu i mozna sie pobawic w typowanie skaldu![]()
pietraszko-jeleniewski
jensen-frankow
piszcz-junior
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dudi pisze:Na krośnieńskim forum wyczytałem, że miejscowi będą... gryźli tor! Nie mają brony?
beda gryzli ale w piatek podczas emczu, zdaja sobie sprawe ze jesli przegraja z wami to moze byc bardzo nie wesoło ktos pisał o tym ze ledynie szmid i lukaszewicz walcza na dystansie, hmmm moze rok temu w tym roku bardzo ąłdnie jezdzi baran i jesli jego problemy sprzetowe ( sparing z madiarami) sie skoncza to powinien wykrecic ponad 10 punktów dobrze jezdzi tez jasiek slaczka u nas a takze przeZ niektorzych tu obrazany i niedoceniany wrecz lekcewazony RAFAŠWILK , o Ferjana sie nie bvoje wynik ponizej 10-12 punktow to bedzie jak dla mnie kpina
KSZ KROSNO ----> 1 LIGA 2006 !!
- jas
- Senior
- Kontakt:
dada pisze:(...) tym roku bardzo ąłdnie jezdzi baran i jesli jego problemy sprzetowe ( sparing z madiarami) sie skoncza to powinien wykrecic ponad 10 punktów (...)
ja wiem, ze my jestesmy w tym sezonie cieniutcy jak barszczyk, ale ponad 10 punktow Pawla Barana to jakis zart chyba
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
dada pisze:[ o Ferjana sie nie bvoje wynik ponizej 10-12 punktow to bedzie jak dla mnie kpina
nie to, żebym się wymądrzał, bo w obecnej sytuacji jesteśmy w podobnym położeniu jak Wy, ale my też przed Rzeszowem uważaliśmy, że Jensen swoje pojedzie i że wynik poniżej 10 pkt to kpina.
Ten mecz będzie miał też drugie dno: obydwie druzyny za wszelką cenę będą chciały rehabilitacji. Tyle, że to Wy jedziecie przed własną publicznością i dla Was ten mecz może być bardzie jstresujący, chociaż może też ze względu na tor - łatwiejszy.
pozdrawia:
Rafał Borowski
ostatnio (0,0,0,2) czyli podobnie jak Jensen
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=61425
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=61425
W sumie jeśli przeanalizować wyniki Ferjana, to nasuwa się spostrzeżenie, że jest to zawodnik bardzo nierówny. Jego zdobycze w BEL:
3, 5+1, 8+2, 1, 9+2, 2
Mimo chimeryczności, i tak prezentuje się korzystniej od pączusia, który w 3 strartach (na 3) w tym sezonie, skompromitował się
3, 5+1, 8+2, 1, 9+2, 2
Mimo chimeryczności, i tak prezentuje się korzystniej od pączusia, który w 3 strartach (na 3) w tym sezonie, skompromitował się
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Gość
pogoda taka sobie, tor będzie przyczepny
http://pogoda.onet.pl/0,861,38,miasto.html
http://pogoda.onet.pl/0,861,38,miasto.html
- WojtekF
- Szkółkowicz
Obydwie drużyny w swoich 1szych spotkaniach zaprezentowały się słabiutko, jednak Krośnianie chyba jeszcze słabiej. Widać, że Szmid ma problemy ze sprzętem i wcale nie musi być tak skuteczny jak to bywało w Krośnie.
42-42 po 14 biegach już Wam życzył nie będę. Wygrajcie koziołki ten mecz spokojnie, aby Wasze humory po weekendzie były lepsze.
42-42 po 14 biegach już Wam życzył nie będę. Wygrajcie koziołki ten mecz spokojnie, aby Wasze humory po weekendzie były lepsze.
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Paboł pisze:Odnośnie Ferjana.
Matej zdobył dziś w Anglii 11 puntów (3,2,3,3), a w jednym z wyścigów wygrał z Jasonem Crumpem, a skoro Crumpa, to znaczy, że może pokonać każdego, a to z kolei znaczy, że w piątek powinien wymiatać.
Pzdr
Piszcz dzisiaj w el. IME objechał m.in. Drabika - pewnie tez bedzie wymiatał
Nie czytałem WASZYCH wypocin, sorry.
Myślę, że wynik meczu to 49:41 dla wilków lub dokładnie odwrotnie. Czemu ???
Wersja pes...
Bo ... Piszcz pomimo super jazy w Krakowie, zdoła zrobić koło 8 pkt., Franków-ten poszaleje i zrobi koło 5 pkt. Jensen (o ile się pojawi) to koło 8 pkt. Dominiczak wraz z młodym Kępą to dorobek 4 pkt. (razem). Jeleń i Pietroz vel. FOCUS zrobią, odpowiedznio : 9 i 7pkt.
Wersja opty... niech siÄ™ naciesze wiarÄ… i ...
P.S. Nie piszcie (zaśmiecając), że to czcze wyliczenia i sranie w banie. Przeca na tym zabawa polega, by swe domysły i czasem chore prognozy tu i tam uwieczniać !!!
P.S.2
Jak siÄ™ mylÄ™ to ... miga mi to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myślę, że wynik meczu to 49:41 dla wilków lub dokładnie odwrotnie. Czemu ???
Wersja pes...
Bo ... Piszcz pomimo super jazy w Krakowie, zdoła zrobić koło 8 pkt., Franków-ten poszaleje i zrobi koło 5 pkt. Jensen (o ile się pojawi) to koło 8 pkt. Dominiczak wraz z młodym Kępą to dorobek 4 pkt. (razem). Jeleń i Pietroz vel. FOCUS zrobią, odpowiedznio : 9 i 7pkt.
Wersja opty... niech siÄ™ naciesze wiarÄ… i ...
P.S. Nie piszcie (zaśmiecając), że to czcze wyliczenia i sranie w banie. Przeca na tym zabawa polega, by swe domysły i czasem chore prognozy tu i tam uwieczniać !!!
P.S.2
Jak siÄ™ mylÄ™ to ... miga mi to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
Jeszcze przed meczem z Rzeszowem myśląc o wyjeździe do Krosna wiedziałem, że będzie ciężko. Po blamażu ze Stalą utwierdziłem się w tym przekonaniu. Wygrać w Krośnie będzie bardzo trudno. Krosno po kiepściutkim występie w Rybniku jedzie dwa meczyki u siebie. W związku z tym, że w niedziele jeżdżą z Ostrowem i na 2 pkt z tym przeciwnikiem raczej nie mają szans, zrobią wszystko by wygrać jutro. Atutem będzie ponadto ich specyficzny tor.
Przewiduje bardzo wyrównany mecz, z minimalną wygraną Motoru. Wynika to chyba bardziej z kibicowskiego chciejstwa niż z racjonalnych przesłanek. Te mówią mi, że możemy przegrać kilkoma punktami.
Przewiduje bardzo wyrównany mecz, z minimalną wygraną Motoru. Wynika to chyba bardziej z kibicowskiego chciejstwa niż z racjonalnych przesłanek. Te mówią mi, że możemy przegrać kilkoma punktami.
A ja widzę - możemy jeszcze przegrać lub zremisowaćRafi_LbN pisze:Jeżeli w Krośnie nie wygramy to gdzie na wyjeździe wywalczymy 2 pkt ? Innej możliwości jak nasze zwycięstwo nie widze
Najważniejsza będzie postawa Jensena i Piszcza - jeśli ponownie zawiodą, my ponownie dostaniemy baty. Jeśli pojadą na przyzwoitym poziomie, to czeka nas wyrównane spotkanie, a szansa na zwycięstwo będzie spora. Osobiście stawiam na Motor
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"