Czy mozna miec jeszcze złudzenia?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#76 Postautor: GRISZA » 11 kwietnia 2005, o 15:50

Chłopaki przestańcie już narzekać na cały świat. Na pocieszenie mogę Wam powiedzieć ,że zawsze mogło być gorzej... :lol:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

sledzio

#77 Postautor: sledzio » 11 kwietnia 2005, o 16:04

no szkoda gadać na temat meczyka , myslalem ze chłopaki powalczą w tym sezonie przedewszystkich przed własną publicznością a jeżeli przegrać to 6 - 8 pkt po jakieś walce ale gdzie 24 to jest zespół który rok temu otarł się o extralige ??? odeszło paru zawodników ale to nie znaczy ze teraz mamy pogromy mieć od innych ekip a w krośnie nie mamy czego szukać tylko się modić aby jak najmniejszą ilościa przegrać !!! Franków wielka gwiaxda speedway'a zapowiadał ze w tym sezonie będzie lepiej jeżdził a tu jeżdził jak jakiś amator ! jensen 2 lata temu 16 pkt wywalczył w Lublinie w 6 startach a wczoraj 11 pkt mniej ehh... szkoda gadać

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#78 Postautor: Misionis » 11 kwietnia 2005, o 17:08

Pewnie to co napisze było już napisane z 500 razy, ale zauważyłem, że Ci co kiedyś w pamiętnym przegranym meczu z Rzeszowem dali najbardziej dupy, teraz jeżdżą w Rzeszowie, na czele z Januszem Stachyrą, który w pierwszym biegu nominowanym wystawił 2 młodzieżowców... Przecież to jest bardziej niż ewidentne, ze oni sprzedali tamten mecz. Dlaczego nikt nie pociągną ich do odpowiedzialności?

Snys
Zawodowiec

#79 Postautor: Snys » 11 kwietnia 2005, o 17:15

Misionis pisze:Januszem Stachyrą, który w pierwszym biegu nominowanym wystawił 2 młodzieżowców... Przecież to jest bardziej niż ewidentne, ze oni sprzedali tamten mecz. Dlaczego nikt nie pociągną ich do odpowiedzialności?

Bo potrzeba solidnych dowodów a nie takich poszlak jak wystawienie 2 młodzieżowców.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#80 Postautor: Łoptymista » 11 kwietnia 2005, o 17:45

Snys pisze:
Misionis pisze:Januszem Stachyrą, który w pierwszym biegu nominowanym wystawił 2 młodzieżowców... Przecież to jest bardziej niż ewidentne, ze oni sprzedali tamten mecz. Dlaczego nikt nie pociągną ich do odpowiedzialności?

Bo potrzeba solidnych dowodów a nie takich poszlak jak wystawienie 2 młodzieżowców.

Ale wtedy Dawid jechał jak nigdy dotąd. A pozostali wyjątkowo cieniowali w czym prym wiedli Franek i Śledź. Nawet Karlsson nie zachwycał. Więc ktoś jechać musiał.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#81 Postautor: Saint » 11 kwietnia 2005, o 19:23

dupman pisze:
papi pisze:PS.2 Ogłądał ktos magazyn sportowy na Lublinie?? Janusz pokazal hamstwo najwyzszej klasy wysmiewajac TŻ i porownujac nasza druzyne do Śląska Świętochłowice, Janusz pokazal, ze mimo iz jest Lublinianinem z urodzenia, to zawsze mial nas glęboko w dupie i zawsze byl sercem z Rzeszowem, godne litosci to, ze przez kilka lat męczył sie w naszym klubie, bardzo mu wspolczuje :roll:

witam.
januszem stachyra bym sie nie przejmowal. te typy tak maja. podobnie bylo jak byl u was trenerem, wowczas najezdzal na nas.
pozatym nie martwcie sie. to dopiero poczatek sezonu.
pozdrawiam.

Krótko, bo na chwilkę dopadłem do internetu... jak napiszę coś co było sorki... nie mam czasu na czytanie wszysskiego... bo zostałem tatą :)

Rozwalił mnie tekst Stachyry w Dzienniku Wschodnim... "TŻ powinien popracować ze swoją młodzieżą bo widać braki w wyszkoleniu" czy coś w tym stylu.... pozostawiam bez komentarza...

A w meczu widziałem obiecany super sprzęt... tylko chyba nasi oddali go rywalom.... na dobicie zobaczyłem zdobycze punktowa Karlssona, Trumiskiego i Staszka...

O naszych Gwiazdach jak widziałem przez chwilę napisaliście tyle "Ciepłych słów" że nic dodać nic ująć...
Słowa uznania dla Pietraszki i Jelenia... za wolę walki ale sprzęt... bez komantarza

Chyba starciłem cały optymizm...

Pozdrowienia dla wszystkich kibiców

Czarek
Trener

#82 Postautor: Czarek » 11 kwietnia 2005, o 19:33

A JA PROPONUJĘ SKOŃCZYĆ JUŻ Z TĄ CMENTARNĄ ATMOSFERĄ I SKUPIĆ SIĘ NA MECZU Z KROSNEM, BO ON JEST TERAZ NAJWAŻNIEJSZY.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec