10.04.05 Motor Lublin - Stal Rzeszów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#476 Postautor: jacur78 » 10 kwietnia 2005, o 15:58

Jinxsior pisze:Nie bedzie mnie na jednym z wazniejszych meczy w Lublinie i mam z tego powodu ogromnego dola.W piatek Coventry ponownie poleglo a dzis jeszcze mi sie snilo ze Mojrzeszow ROZJECHAL Tezecik. Mam nadzieje ze prorocze sny to nie moja specjalnosc i bedzie zupelnie odwrotnie.
Bede siedzial przed kompem i sluchal relacjli w RL.

Pozdrawiam wszystkich kibicow, niech wasz glosny doping poprowadzi nasza druzyne do zwyciestwa.

Nic dodac nic ujac.... ja jestem w Poole :( I snilo mi sie ze wygralismy z Rzeszowem 46:43 i w pierwszym biegu bylo 3:3 bo jakis zawodnik ze stali(ten w zielonym kasku :) ) mial tasme :)

PiotrekPizi

#477 Postautor: PiotrekPizi » 10 kwietnia 2005, o 17:49

Hahaha ja niebyłem na meczu bo niemogłem ale z tego co słyszałem w radiu to daliśmy dupy!! i się nie ma co oszukiwać!! Bo skoro Jensen przywozi tyle pkt jak na obcokrajowca to mi się śmiać chce jak wy mówiliście że jest jednym z najlepszych w 1 lidze reszta jak zwykle zawiodła oprócz Pietraszki i Jeleniewskiego bo oni na miare możliwości pojechali choć Jeleń też się nie popisał

rayallen

#478 Postautor: rayallen » 10 kwietnia 2005, o 17:56

Śledź 10 pkt
Stachyra 5 pkt
Karlsson 12 pkt (4 starty)
trumiński 9 pkt (3 starty)
Knapp 8 pkt (4 starty)

To zdobycze punktowe w tej kolejce(jak narazie, bo nie wszystkie mecze sie już skończyły) tych zawodników, którzy ponoc żadali za dużo pieniędzy w stosunku do ich faktycznej wartości.

Za to Jensen, Dominiczak, Franków i Piszcz pokazali klase

Retrac

#479 Postautor: Retrac » 10 kwietnia 2005, o 18:04

uff odetchnąłem Stal pojechałą jak się patrzy, wreszcie mamy obcokrajowca dobrego.
A u was Jensen zawiódł kompletnie

Życze waszej druzynie powodzenia w kolejnych meczach, zwłaszcza z Gorzowem :)

p.s. Mam nadzieje że nie zacznie się na forum tym czy Stali walka kibiców bo to nie ma sensu

Pozdrawiam

maloh
Szkółkowicz

#480 Postautor: maloh » 10 kwietnia 2005, o 18:15

Trumna walnÄ…Å‚ 14 przegrywajÄ…c raz ze Staszkiem :)
pewnie że można gdybać, że w Lublinie pojechali by słabo, ale bicz na Frankowa by sie przydał, bo jak i Jurek zawiedzie to nie fajnie będzie

Zaratustra
Kadrowicz

#481 Postautor: Zaratustra » 10 kwietnia 2005, o 18:17

Jedna "3" w 15 biegach - bez komentarza. :( Do forumowiczów apeluje o spokój :wink: , a rzeszowianom gratuluje zwycięstwa . Tyle ode mnie , bo o czym tu gadać :(

Awatar użytkownika
major

#482 Postautor: major » 10 kwietnia 2005, o 18:19

Cóż, trzeba przełknąć tę gorzka pigułkę i podziekować Panu Siwkowi za wspaniałe zakupy w tym sezonie, tak zawodników , jak i sprzętu. Dziękujemy!!!

Michael

#483 Postautor: Michael » 10 kwietnia 2005, o 18:23

Seba wroc Seba wroc :!: :!: :!:

Siwek fujaro zapal cygaro. :!:

Obnizac te ceny programow bo za co my placimy :?:

Pokazalismy kompletny brak sprzetu kompletny.

Po prostu nic nie pokazalismy.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#484 Postautor: bartosch » 10 kwietnia 2005, o 18:30

dwa swiaty... jak to sie mowi "mimo szczerych checi z gowna bata nie ukreci"... Rzeszow w tym roku jedzie po ekstralige i to bylo widac, slychac i czuc... z Naszych na wyroznienie zasluguja jedynie Pietraszko i Jeleniewski, pozdrawiam!
carpe diem!

kylong
Junior
Kontakt:

#485 Postautor: kylong » 10 kwietnia 2005, o 18:33

wszystko do dupy sprzęt do dupy odcokrajowiec do dupy juniorzy do dupy oprawa do dupy tż......................

Gratuluje marmie świetnego sprzętu świetnego obcokrajowca świetnych juniorów świetnego trenera.......................
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#486 Postautor: Carew » 10 kwietnia 2005, o 18:33

Wystarczy podziękować za wspaniałe transfry.
Szkoda słów by komentować ten mecz, a jeszcze w poprzednim sezonie chcialiśmy być w e-lidze.
Z czym do tej e-ligi jak w 1 lidze rady sobie nie dajemy. Obym się mylił :cry: :cry:
----- FORZA JUVE -----

Awatar użytkownika
Pablomasa
Kontakt:

#487 Postautor: Pablomasa » 10 kwietnia 2005, o 18:33

Chcialbym serdecznie pogratulowac "naszym asom" szczegolnie liderowi Tomkowi Piszczowi.Sprzęt rzeczywiscie jest super.Takiego jeszcze nie bylo.BRAWO!!!!!!!

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#488 Postautor: Ar2rB » 10 kwietnia 2005, o 18:34

Jensen... hehehe... może buty myć Karlsonowi i Maxowi - zupełnie nie ta klasa zawódnika. Mamy dziadowskiego strannieri.
Franków - porazka kompletna. W następnym meczu bezapelacyjnie chciałbym zobaczyć w jego miejscu Mordela - zawsze to swój chłop, a zdobycz punktowa pewnie bedzie podobna.
Nie zawiódł jedynie Jeleniewski i Pietraszko. No i juniorzy (po nich nie oczekiwałem wiecej jak 1 punkta). Reszta to po prostu czysta kompromitacja z Piszczem i Frankówem na czela. I gdzie jest ten super hiper mega sprzet? Eh... DNO.

JAG
Senior

#489 Postautor: JAG » 10 kwietnia 2005, o 18:34

Wielkie gratulacje dla Rzeszowa!!!nasz wystep w dzisiejszym meczu był żałosny.nie mamy juniorów,obco,seniorów,nawet sprzetu a moze zwłaszcza sprzetu nie mamy!!!!!!!!!gdzie są te wspaniałe maszyny???
występ naszych juniorów był tym czego oczekiwałam ale reszta to było nędzne.
reszte bedÄ™ dopisywac jak sie troche uspokojÄ™

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#490 Postautor: Ar2rB » 10 kwietnia 2005, o 18:41

Organizacja meczu tez pożal się boże... przyszedłem 2h przed meczem i godzine stałem pod bramą.

A jeszcze dodam, że gdyby nie pech Rzeszowian to nie wyszlibyśmy nawet z 30 punktów. Szczególnie dużego pecha miał Baran. Młody Stachyra potwierdził to co o nim wszyscy pisali - jak wyjdzie dobrze ze startu - jest szansa na zdobycz punktową. Jak sie zrobi troche geściej na torze - Dawidka już nie ma.... Cóż, my nawet takiego juniora nie mamy.

hocek

#491 Postautor: hocek » 10 kwietnia 2005, o 18:42

No to pokazalismy na co nas stac, wypada tylko podziekowac naszemu dyrektorowi za wspaniale zakupy i dostarczenie sprzetu dla zawodnikow. Nie ma za bardzo co opisywac ale pokusze sie o male podsumowanie:
Frankow - 1pkt, widac juz bylo na treningach co prezentuje, dzis nic nie pokazal
Jensen- 5pkt wszyscy na niego liczylismy a tu nic, waleczny ale brak mu chyba jednka umiejetnosci a poza tym zawiodly go motory chyba 2 razy, bardzo sredniej klasy obcokrajowiec jak na 1 lige;/
Pietraszko-10pkt chyba najlepszy w naszej druzynie, waleczny i jako jedyny pokonal Kuciape:), ale mysle ze liczylismy na cos wiecej
Jeleniewski - 7 pkt, mysle ze nie zawiodl dzisja najlepsza pare razem z Pietraszko tworzyli, ale myslke ze mogl jednka kilka punktow wiecej zdobyc
Piszcz- 5pkt, on chyba najbardziej zawiodl, kreowany na lidera druzyny dzisiaj zdobywal punkty tylko na naszych zawdonikach, nie wiem co sie stalo czy jest taki slaby czy poprostu dzis cos sprzet mu szwankowal
Kepa- 2 pkt, no pierwsze punkty Kacpra w lidze jedeny optymistyczny dzisjiejszy aspekt, jezdzil tak jak sie spodziewalismy, raz popisal sie ogramna ambicja wyprzedzajac na ostanich metrach Barana z defektujacym motorem
Dominiczak- 2pkt w pierwszym biegu, nic lepszego mysle ze nie oczekiwalismy
Jedenym slowem tragedia, z taka forma to ciezko liczyc jest na zwyciestwo w Krośnie. Zal bylo pieniedzy na Karlssona czy Knappa a teraz widzimy tego rezlutaty. Rzeszow pojechal bardzo dobrze, znakomicie Max, nie zawiedli takze Kuciapa i Rempala. Z dobrej strony pokazal sie rowniec Śledz. Na miere sowich mozliwosci pojechal Stachyra, ale bez rewelacji i najslabszy chyba Baran( nie liczac Miesiaca), ktory chyba jakos niue mog dogadac sie ze swoim sprzetem i raz zaliczyl przykry upadek. :(((( btw.. ciekawe ile ludzi przyjdzie teraz na Grudziadz
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2005, o 18:45 przez hocek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mario

#492 Postautor: Mario » 10 kwietnia 2005, o 18:42

Nic dodać nic ująć...... szkoda gadać. Może uda nam się utrzymać 1 ligę (licząc na defekty i upadki przeciwników). Gratulacje dla Rzeszowa.
TÅ» SIPMA LUBLIN

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#493 Postautor: mcprzemek » 10 kwietnia 2005, o 18:42

Widać było, że kasa zamiast na wzmocnienia personalne poszła na super sprzęt. W meczu można pochwalić tylko Pietraszkę i Jeleniewskiego.
Może w końcu Jurek dostanie obiecany sprzęt i będzie walka o skład, a nie udawanie walki.
Pozdr.

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#494 Postautor: dboryc » 10 kwietnia 2005, o 18:43

Wielkie brawa dal Rzeszowa. A gwizdy dal lubelskich dzialaczy za to ze nie zatrzymali Dawida i nie sprowadzili Darka. Sami widzielscie ze dac tym chlopakom sprzet i potrafia jezdzic. Jestem pewien ze Dawid bedzie w tym sezonie jednym z najlepszych juniorow w lidze BO MA NA CZYM JEZDZIC. To byl wielki blad ze pozwolono mu odejsc.

JAG
Senior

#495 Postautor: JAG » 10 kwietnia 2005, o 18:43

a sedzia to juz dłużej ich na starcie trzymać nie mógł?!

Gosia
Szkółkowicz

#496 Postautor: Gosia » 10 kwietnia 2005, o 18:43

To mi kapcie pospadały, ale po tym jak usłyszałam wynik!! Nie byłam na meczu więc się nie będę wypowiadać ale to co zdobyły nasze "asy" to żenada!!! Wystarczy popatrzeć na zdobycze punktowe tych którzy odeszli od naszego klubu, może wtedy da to coś pewnym osobom do myślenia.
Psioczyli na Sebe a ten zdobył 14pkt to samo Karlsson , pisoczyli na Śledzia zdobył 10 pkt, spioczyli na Knappa zdobył 8 pkt...
A my co?? Szkoda kasy było, bo ten chciał busa, a ten się cenił itp. a teraz zdobywają dla innych klubów punkty a my na własnym torze nie możemy wyjść z 35 pkt !! Mam nadzieje ze to pierwszy i ostatni taki mecz w tym sezonie, chociaż bardzo w to wątpie...
GRATULACJE DLA RZESZOWA !!!!!
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
papi
Trener

#497 Postautor: papi » 10 kwietnia 2005, o 18:45

KOMPROMITACJA!! chociaz uwazam ze macz nam przegrali Piszcz i Jensen i naprawde to zadnego innego zawodnika nie mam zalu ani pretensji, nie bylem na treningu, ale na forum byly wyrazne sygnaly, ze Frankow jerst tragiczny i ten 1 punkt przyjalem ze spokojem, do juniorow tez nie mam pretensji, pojechalio na tyle na ile potrafiÄ…,
Daniel - uwazam ze ma jeszcze rezerwe, ale jak na debiut w gronie seniorow to calkiem przyzwoicie,
Pietraszko - uwazam ze udany wystep Focusa choc w jednym biegu kiedy jechal z Danielem popelnil błą ktorego niejeden junior by sie powstydzil kiedy nie zamknął Śledziowi prostej, ale ogolnie dobrze
na temat Piszcza i Jensena wole sie nie wypowiadac, powiem tylko ze wole za nich Kesslera i Księzniaka, nawet jezdzac 3 juniorami w skladzie i bez obcokrajowca, nasi zawodnicy maja bardzo slaby sprzet, wbrew temu co sygnalizowali dzialacze i wobe tego okazuje sie ze wszystko co mowili bylo bajką, albo tak to wygladalo, że druzyna jest bardzo wyrownana, nie ma lidera, szczerze gratuluje Stali i uwazam ze pokazali kawal dobrej jazdy i zasluguja na to by walczyc o e-lige, a nam z taką forma naszych dwoch wielkich liderow pozostaje przypuszczam ze duza ciezsza niz nam sie to wydawalo, walka o utrzymanie :cry: , pozdro 4all

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#498 Postautor: Ar2rB » 10 kwietnia 2005, o 18:46

JAG pisze:a sedzia to juz dłużej ich na starcie trzymać nie mógł?!

Mógł czy nie mógł... co za różnica. Dla wszystkich było jednakowo. Co z tego jak nasze asiory moze ze 3 razy wygrali starty (po czym i tak tracili pozycje).

Gość

#499 Postautor: Gość » 10 kwietnia 2005, o 18:47

Wstyd i hańba !!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#500 Postautor: RadeKas » 10 kwietnia 2005, o 18:48

Przed meczem bylem optymista. Niestety zostalem brutalnie zrzucony na ziemie. Piszcza, Jensen i Franek pokazali kawal drugoligowego zuzla. Juniorzy porobili troche punktow na defektach... dobre i to. Jedyni, ktorzy pojechali jak sie od nich oczekiwalo to jak wiadomo Focus i Jelen. Dobre i to. Gratuluje dla Rzeszowa, bo zasluzyli na zwyciestwo w 100%.

Tak jak JAG zauwazyla, odstawalismy sprzetem... a mialo byc tak pieknie. Gdzie te super silniki najwyzszej klasy... aaaa wiem gdzie... w Rzeszowie.

Heh, mowi sie trudno wiemy przynajmniej na czym stoimy. Z Grudziadzem powinnismy dac rade...